| נשלח ב-28/2/2020 15:53 |
|
| |
יש לשקול שלילת תקציבי המדינה מישיבת "קול יעקב" והלוואי שלא יזמנו את הרב עדס לחקירה לקראתבהליך פלילי.
יקיריי,כשהרב עדס מתנה לימודים בישיבה שבראשה הוא עומד, בבחירה, ב"יהדות התורה" הוא בעצם עובר על החוק?ובכלל אם מדובר כלשונו בדבר מן הלב אז למה לכפות? אני כבר לא מדברת על כך שהוא פוגע בטוהר הבחירות ואולי רשויות החוק ידרשו ממנו להסביר את הוראתו,"שבקטנה" הוא עבר עברה פלילית!ובכלל: אם יהדות התורה חפצה כל כך בקולות של "השחורים" תתכבד היא בהצבת מועמד "שחור" ברשימתה. למי שתוהה,אם שכחתי את הנחת שהסב אליעזר מזרחי ליהדות התורה,התשובה היא לא באלף רבתי? בכל זאת באיזה זכות,האשכנזים מבקשים את קולות הספרדים? נו שוין שכחתי "בעסקה" של מזרחי היה גם אברהם ורדיגר!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/02/2020 16:07:10
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2020 16:46 |
|
| |
מחאה!!!!
| לךתדע1 כתב: |  | יקיריי,כשהרב עדס מתנה לימודים בישיבה שבראשה הוא עומד, בבחירה, ב"יהדות התורה" הוא בעצם עובר על החוק?ובכלל אם מדובר כלשונו בדבר מן הלב אז למה לכפות? אני כבר לא מדברת על כך שהוא פוגע בטוהר הבחירות ואולי רשויות החוק ידרשו ממנו להסביר את הוראתו,"שבקטנה" הוא עבר עברה פלילית!ובכלל: אם יהדות התורה חפצה כל כך בקולות של "השחורים" תתכבד היא בהצבת מועמד "שחור" ברשימתה. למי שתוהה,אם שכחתי את הנחת שהסב אליעזר מזרחי ליהדות התורה,התשובה היא לא באלף רבתי? בכל זאת באיזה זכות,האשכנזים מבקשים את קולות הספרדים? נו שוין שכחתי "בעסקה" של מזרחי היה גם אברהם ורדיגר!
|
|
סופית, הגיע הזמן לחסל את שליחו של ליברמן בפורום - חצוף מחוצף, מנאץ ומגדף, חלאת המין האנושי. לחסום וזהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2020 17:06 |
|
| |
בינתיים אני הייתי זאת שפתחתי אשכולות בפורם השכם והערב נגד הלגיטימציה שניתנת לליברמן מיהדות התורה מדשתיק שמע מינא...?ואם אתה מדבר על שליחים בפורם :אז אתה שליח של קנייבסקי?שנתן הכשר לליברמן חחח גם כותב עימו אותיות בספר תורה ע"פ פרסומים שלא הוכחשו?,ובכלל בזה אנו גם רואים כמה "רחוקה"ראייתו של שר התורה שלא לומר האוצר: אחרי שזה התהדר,והתחדש בגביע ומגש מזהב טהור?אולי בכל זאת ליברמן השפיע על צרנוי להשאיר אצל הרב מתנה אודות לתמיכתו ...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/02/2020 17:11:30
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2020 20:10 |
|
| |
כשספרדי מנסה להשתכנז, הוא נהיה יותר מהאשכנזי עצמו, צזכיר לי משום מה את היהודנים שהיו מנסים להראות לפריץ , כמה הם יפה נפש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2020 20:14 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
כשספרדי מנסה להשתכנז, הוא נהיה יותר מהאשכנזי עצמו, צזכיר לי משום מה את היהודנים שהיו מנסים להראות לפריץ , כמה הם יפה נפש
|
|
שכחתם שיש מגדולי ספרד זצל כבבא סאלי למשל שכתבו להצביע אגודת ישראל ואחד ממשיכיו יבדל לחיים רבי דוד אבוחצירא ועוד, כך כמו שיש אשכנזים המצביעים לשס יש ספרדים המצביעים לאגודת ישראל, וכל רב ונוראות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-29/2/2020 20:33 |
|
| |
לבחירתכם
| לךתדע1 כתב: |  | יקיריי,כשהרב עדס מתנה לימודים בישיבה שבראשה הוא עומד, בבחירה, ב"יהדות התורה" הוא בעצם עובר על החוק?ובכלל אם מדובר כלשונו בדבר מן הלב אז למה לכפות? אני כבר לא מדברת על כך שהוא פוגע בטוהר הבחירות ואולי רשויות החוק ידרשו ממנו להסביר את הוראתו,"שבקטנה" הוא עבר עברה פלילית!ובכלל: אם יהדות התורה חפצה כל כך בקולות של "השחורים" תתכבד היא בהצבת מועמד "שחור" ברשימתה. למי שתוהה,אם שכחתי את הנחת שהסב אליעזר מזרחי ליהדות התורה,התשובה היא לא באלף רבתי? בכל זאת באיזה זכות,האשכנזים מבקשים את קולות הספרדים? נו שוין שכחתי "בעסקה" של מזרחי היה גם אברהם ורדיגר!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/02/2020 16:07:10 |
|
יש הרבה צדק בדבריך ומה הבעיה שיצביעו ש'ס? כדי להראות שדהם ישיבה משוכנזת?דרעי למד בחברון גפני למד בגרודנא ליצמן למד בגור ההוא מש'ס למד באור ברוך למה הוא חושב שהם יותר טובים מהם בגלל שבי*בן של פינדרוס יש אלרגיה לעור צבי מה שלגפני אין
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2020 20:36 |
|
| |
רבי דוד עם ג???? הבאבא סאלי אמר לג, לפני שקמה שס, תעשה שיעורי בית... אין לי בעיה עם משתכנזים... מצחיק אותי שהוא סופר אותם... על כל תלמיד בצבע שחור, חייב להכנס לבן קודם.. ובתוך תוכם הם לא סופרים אותו ואת כל המשתכנזים... הגמרא אומרת שעדי שקר ובליעל, קודם כל מי שבז להם זה , מי ששכר אותם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2020 20:41 |
|
| |
לך תדע היא סוס טרויאני,
היא לדעתי מחפשת לחלק ולסכסך את החברה החרדית,
היא מנסה להוציא החוצה את כל מה שרע בחברה החרדית,
לכן אני לא מגיב לה, אף פעם,
ואני ממליץ לאף אחד לא להגיב לה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2020 21:00 |
|
| |
אני מוחה על הזלזול בכבודו של ראש הישיבה הגאון הצדיק הרב עדס שליט"א. זכותו של כל ראש ישיבה להורות לתלמידיו איך להצביע.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2020 22:00 |
|
| |
לבחירתכם
| קיקיוני כתב: |  | | אני מוחה על הזלזול בכבודו של ראש הישיבה הגאון הצדיק הרב עדס שליט"א. זכותו של כל ראש ישיבה להורות לתלמידיו איך להצביע. |
|
רק שלא יבקש תקציב מהמדינה ולא יבכה אם הציונים גם מדברים בשפה שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2020 23:39 |
|
| |
לכאורה לא חייבים לשמוע לדבריו
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 00:40 |
|
| |
בראשית אני רוצה להבהיר את דברי,שנכתבו בחיפזון בערב שבת קודש,כוונתי ח"ו לא הייתה לפגוע ברב עדס שליט"א משום שאני סבורה שהרב עדס עצמו קרבן?,כולנו היינו ערים לתופעת הטרור שהשתוללה ביהדות החרדית רק לפני שנה בבחירות המוניציפליות :עד כדי כך שכינו חסידים יראים ושלמים משנאי ה' רק בגלל שהשקפת רבניהם ואדמוריהם לא תאמו את הדילים של המושחתים,והנכדים?.לכן האמור בפתיחת האשכול אמור לשמש, לאותם קרבנות לעצה, איך להדוף את אותם מושחתים מעליהם?מספיק שנזכיר את דבריו של גפני"ספרדי שלא יצביע ליהדות התורה הוא כפוי טובה" חברה מה קרה לכם?לשחק בנפשות הרכות של בני 18? ,אולי ספרדי שלא מצביע לשס הוא כפוי טובה להרב עובדיה?. לא הייתי מזכיר את השייגעץ רעיונוביץ באותו אשכול עם הרבנים, להבדיל מיליארד הבדלות!אבל הגיע הזמן להפשיט אותו ערום ועריה :אותו פרחח ריק מכל תוכן יהודי? לדעתי מדובר בכלל בשנה ופירש? תפקידו בפורם הוא למעשה להילחם בכל דבר שבקדושה!ואיך בעצם ,הוא מבצע את זה ?פשוט מאוד:משדלים חרדים תמימים להצביע לליכוד ישירות! ולהפוך את ביבי לאליל וכך בעצם יהדות התורה,תיוותר עם פחות כוח ,חלשה יותר,שאלמלא כן הייתה יכולה להתעקש על נושאים שבציפור נפשה!ובכלל להדיר את אישיותו של ביבי זה אומר להסיר את קרנם של הרבנים,והאדמורי"ם והדרך מכאן לחזרה בשאלה קצרה מאוד!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 01/03/2020 00:46:41
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 01:53 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
רבי דוד עם ג???? הבאבא סאלי אמר לג, לפני שקמה שס, תעשה שיעורי בית... אין לי בעיה עם משתכנזים... מצחיק אותי שהוא סופר אותם... על כל תלמיד בצבע שחור, חייב להכנס לבן קודם.. ובתוך תוכם הם לא סופרים אותו ואת כל המשתכנזים... הגמרא אומרת שעדי שקר ובליעל, קודם כל מי שבז להם זה , מי ששכר אותם...
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 01:55 |
|
| |
| לבחירתכם כתב: |  | לבחירתכם
| קיקיוני כתב: |  | | אני מוחה על הזלזול בכבודו של ראש הישיבה הגאון הצדיק הרב עדס שליט"א. זכותו של כל ראש ישיבה להורות לתלמידיו איך להצביע. |
|
רק שלא יבקש תקציב מהמדינה ולא יבכה אם הציונים גם מדברים בשפה שלו |
|
למה הוא וחסידיו לא משלמים מיסים, במדינה דמוקרטית אין זכויות מיעוט, מה השטויות הדיקטטוריות שאתה סח.
תוקן על ידי יצחקהספרן ב- 01/03/2020 01:55:50
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 02:28 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | בראשית אני רוצה להבהיר את דברי,שנכתבו בחיפזון בערב שבת קודש,כוונתי ח"ו לא הייתה לפגוע ברב עדס שליט"א משום שאני סבורה שהרב עדס עצמו קרבן?,כולנו היינו ערים לתופעת הטרור שהשתוללה ביהדות החרדית רק לפני שנה בבחירות המוניציפליות :עד כדי כך שכינו חסידים יראים ושלמים משנאי ה' רק בגלל שהשקפת רבניהם ואדמוריהם לא תאמו את הדילים של המושחתים,והנכדים?.לכן האמור בפתיחת האשכול אמור לשמש, לאותם קרבנות לעצה, איך להדוף את אותם מושחתים מעליהם?מספיק שנזכיר את דבריו של גפני"ספרדי שלא יצביע ליהדות התורה הוא כפוי טובה" חברה מה קרה לכם?לשחק בנפשות הרכות של בני 18? ,אולי ספרדי שלא מצביע לשס הוא כפוי טובה להרב עובדיה?. לא הייתי מזכיר את השייגעץ רעיונוביץ באותו אשכול עם הרבנים, להבדיל מיליארד הבדלות!אבל הגיע הזמן להפשיט אותו ערום ועריה :אותו פרחח ריק מכל תוכן יהודי? לדעתי מדובר בכלל בשנה ופירש? תפקידו בפורם הוא למעשה להילחם בכל דבר שבקדושה!ואיך בעצם ,הוא מבצע את זה ?פשוט מאוד:משדלים חרדים תמימים להצביע לליכוד ישירות! ולהפוך את ביבי לאליל וכך בעצם יהדות התורה,תיוותר עם פחות כוח ,חלשה יותר,שאלמלא כן הייתה יכולה להתעקש על נושאים שבציפור נפשה!ובכלל להאדיר את אישיותו של ביבי זה אומר להסיר את קרנם של הרבנים,והאדמורי"ם והדרך מכאן לחזרה בשאלה קצרה מאוד!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 01/03/2020 00:46:41 |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 06:47 |
|
| |
אני ראיתי מקרה שבו היה מורה אחד ברשת החינוך של ש"ס שקיבל איומים מהמנהל שלו על זה שאינו מצביע ש"ס. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|