בית פורומים בחדרי חרדים

למה לגינה ליד הכנסת קוראים גינת ה'ורדים'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/3/2020 11:16 לינק ישיר 
למה לגינה ליד הכנסת קוראים גינת ה'ורדים'

לא אל תדאגו זה לא ע'ש גינת ה'ורדים שמוזכרת במסכת מעשרות
זה בעצם קיצור של המילה מ'ורדים שכתוב בפסוק וברותי מכם המ'ורדים' שזה רוב מנין היושבים בבנין זה כולל אלו שמורחים את הגדוילים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 11:59 לינק ישיר 

לה''ו. 2 סיבות
1. מי שמגיע לשם חושב שבכנסת חושבים איך לעשות את החיים ורודים, ואז הקוצים, מעירים אותם מחלום הדמוחארטה.
2. בשביל הזוצ''ים שמגיעים לשם, וחולמים שהחיים יהיו ערוגות וורדים... ואז הקוצים כנ''ל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 14:21 לינק ישיר 
לבחירתכם

hot_trend כתב:
לה''ו. 2 סיבות
1. מי שמגיע לשם חושב שבכנסת חושבים איך לעשות את החיים ורודים, ואז הקוצים, מעירים אותם מחלום הדמוחארטה.
2. בשביל הזוצ''ים שמגיעים לשם, וחולמים שהחיים יהיו ערוגות וורדים... ואז הקוצים כנ''ל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

אבל קח בחשבון שאין המקרה יוצא מידי פשוטו
וּבָרוֹתִ³י מִכֶּ§ם הַמֹּרְדִ´ים וְהַפּֽוֹשְׁעִים© בִּ₪י מֵאֶ´רֶץ מְגֽוּרֵיהֶם© אוֹצִ³יא אוֹתָ₪ם וְאֶל־אַדְמַµת יִשְׂרָאֵ¦ל לֹ³א יָב¡וֹא 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 16:06 לינק ישיר 

מעניין כמה זמן עבדת על ההברקה המטומטמת הזו ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 16:19 לינק ישיר 

רק תירוץ למה להצביע בשרירות לבו - ולשכנע גם אחרים. לדבריו הוא כאילו בעד ציות לגדולי ישראל, אבל יש לו תירוץ מצויין למה לא צריך לשמוע להם - הנציגים מורחים אותם. יש היום המון דרכים לברר מה דעתם של גדולי ישראל ועד כמה הם מעורבים, אבל אם הוא יבדוק את זה חלילה יאלץ לציית, וזה לא יעלה על הדעת.
הרבה מציגים את עצמם - בכל מקום וגם כאן - כחרדים, אבל בסופו של דבר בעת בחירות מתגלה מי חרדי באמת ומי צבוע.
הרי גם לפיד ואפילו ליברמן 'בעד החרדים' ו"רק" נגד העסקנים/רבנים... גם אם הוא שליח שלהם - בתשלום או בהתנדבות, הוא לא הראשון כאן ואפשר לזהות אותם ממש בקלות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 18:53 לינק ישיר 
לבחירתכם

hhaavv כתב:
רק תירוץ למה להצביע בשרירות לבו - ולשכנע גם אחרים. לדבריו הוא כאילו בעד ציות לגדולי ישראל, אבל יש לו תירוץ מצויין למה לא צריך לשמוע להם - הנציגים מורחים אותם. יש היום המון דרכים לברר מה דעתם של גדולי ישראל ועד כמה הם מעורבים, אבל אם הוא יבדוק את זה חלילה יאלץ לציית, וזה לא יעלה על הדעת.
הרבה מציגים את עצמם - בכל מקום וגם כאן - כחרדים, אבל בסופו של דבר בעת בחירות מתגלה מי חרדי באמת ומי צבוע.
הרי גם לפיד ואפילו ליברמן 'בעד החרדים' ו"רק" נגד העסקנים/רבנים... גם אם הוא שליח שלהם - בתשלום או בהתנדבות, הוא לא הראשון כאן ואפשר לזהות אותם ממש בקלות.

ווואווו זה חזקקקקק
בבחירות מתגלה מי חרדי ואלה ואלה אז רק בשביל האימרה הזואתי צריך לפרק את כל הגימליאדה הזואתי
אבל זה בסדר גם פרעה אמר כך לי יאורי ואני פישתנתי ביאור ותצביעו לי ג וגם מה שמו נו נבוכדנצר הרשע שאמר אדמה לעליון ורק אני יכול להיות חבר כנסת המינים ואף אחד לא יכול להיות במקומי יור ו הכספים
אז מי שחושב כמוני שצריך כבר לתת לו בעיתה אז הוא לא חרדי התחרפנתה? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 19:13 לינק ישיר 

בעיתה אחישנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2020 01:30 לינק ישיר 

לא באמת אכפת לך שמורחים גדולים. אכפת לך שמורחים אותם בחרא שהם רוצים ולא בחרא שאתה רוצה שימרחו אותם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה לגינה ליד הכנסת קוראים גינת ה'ורדים'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext