|
|
| נשלח ב-2/3/2020 14:49 |
|
| |
בינינו, אני לא מבין את החרדים החדשים-אובדים. למה ללכת רק בקטנה? למה רק ממ"ח וסטודנטים? במקומם הייתי דורש גם חגיגות יום העצמאות רשמיות של יהדות התורה, ביטול איסור שירת נשים וים מעורב ושיתוף נשים במועצת. אם כבר, אז כבר. וגדולי ישראל? וההשקפה הטהורה? שיקפצו. אם הם רוצים את הקולות שלנו, שייכנעו. עד הסוף. למה מי הם? למה שהם יכתיבו לחרדים איך עליהם להתנהג? הגדולים החליטו להילחם בממ"ח ובאקדמיה? שישכחו מאיתנו. א-נ-ח-נ-ו נחליט מיהו חרדי, ולא הם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2020 15:59 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | בינינו, אני לא מבין את החרדים החדשים-אובדים. למה ללכת רק בקטנה? למה רק ממ"ח וסטודנטים? במקומם הייתי דורש גם חגיגות יום העצמאות רשמיות של יהדות התורה, ביטול איסור שירת נשים וים מעורב ושיתוף נשים במועצת. אם כבר, אז כבר. וגדולי ישראל? וההשקפה הטהורה? שיקפצו. אם הם רוצים את הקולות שלנו, שייכנעו. עד הסוף. למה מי הם? למה שהם יכתיבו לחרדים איך עליהם להתנהג? הגדולים החליטו להילחם בממ"ח ובאקדמיה? שישכחו מאיתנו. א-נ-ח-נ-ו נחליט מיהו חרדי, ולא הם. |
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2020 16:01 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
בעצם החכים החרדים היו אמורים להיות ראשונים להיטיב עם ציבור החרדים העובדים:כי הם עצמם הרי עובדים?רק מה,בעיניהם עבודה-על אנשים בעיניים אינה נחשבת לעבודה?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/03/2020 12:59:32 |
|
החכים החרדים מסתבר יודעים להבדל בין חרדים שעובדים לבין עובדים המתחזים לחרדים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-2/3/2020 16:04 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | הציבור החרדי האשכנזי העובד, רובו ככולו מצביע ליהדות התורה, למרות שהיא לא סופרת אותו ואת צרכיו. וזאת מתוך אחריות ודאגה לאידישקייט, לשבת, ולעולם התורה.
אבל טעות עושים הח"כים החרדים שחושבים שהם יוכלו למרוח את הציבור הזה בהבטחות בערבי בחירות.
|
|
האם אלו שכן אמורים לדאוג לציבור החרדי לעבודה ואף מקבלים עליהם משכורת כארגון 'מפתח' למשל כן דואגים לעבודה לציבור החרדי ? לצערי התשובה שלילית לחלוטין נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-2/3/2020 16:09 |
|
| |
לה''ו. hav, hav... הכלב נובח והשיירה עוברת. אתה רוצה להיתמם?! סבבה. אבל אל תשיר עלינו את קרציותיך! איזה רבנים?! כמה פעמים אתה צריך לראות סרטונים של כל האנשים שצוחקים עליהם, אומרים להם מה להגיד כמו בובות, לא עלינו. רואים את זה אצל יענקוש. רואים את זה אצל ש. ב. ס. שצחק בפנים של הגראי''ל כשהורה לו להכניס ילד לחיידר. אבל, זה לא הפריע לו ללכת ולצעוק להתחנן על קבר סבו הבוקר בלונדון, כדי שיוכל להמשיך לעשות את מה שהוא רוצה, ולא מה שהגדויילים באמת רוצים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2020 17:11 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  | | גרשום כתב: |  | הציבור החרדי האשכנזי העובד, רובו ככולו מצביע ליהדות התורה, למרות שהיא לא סופרת אותו ואת צרכיו. וזאת מתוך אחריות ודאגה לאידישקייט, לשבת, ולעולם התורה.
אבל טעות עושים הח"כים החרדים שחושבים שהם יוכלו למרוח את הציבור הזה בהבטחות בערבי בחירות.
|
|
האם אלו שכן אמורים לדאוג לציבור החרדי לעבודה ואף מקבלים עליהם משכורת כארגון 'מפתח' למשל כן דואגים לעבודה לציבור החרדי ? לצערי התשובה שלילית לחלוטין נשלח מהאנדרואיד שלי
אני יגלה לך סוד, בתנאיי שאל תגלה לאף אחד.......
אין להם מושג איך דואגים לעבודה לחרדים בהיקפים גדולים.
בינתיים הם מסייעים שחרדים יתקבלו לעבודה במשרדי הממשלה (הצלחה קטנה)
בינתיים הם מסייעים לתקציבים עבור לימודים מקצועיים לחרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2020 18:06 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
| יצחקהספרן כתב: |  | | גרשום כתב: |  | הציבור החרדי האשכנזי העובד, רובו ככולו מצביע ליהדות התורה, למרות שהיא לא סופרת אותו ואת צרכיו. וזאת מתוך אחריות ודאגה לאידישקייט, לשבת, ולעולם התורה.
|
|
האם אלו שכן אמורים לדאוג לציבור החרדי לעבודה ואף מקבלים עליהם משכורת כארגון 'מפתח' למשל כן דואגים לעבודה לציבור החרדי ? לצערי התשובה שלילית לחלוטין נשלח מהאנדרואיד שלי_________________ |
|
הם לא דואגים,
אני יגלה לך סוד, בתנאיי שאל תגלה לאף אחד.......
אין להם מושג איך דואגים לעבודה לחרדים בהיקפים גדולים.
בינתיים הם מסייעים שחרדים יתקבלו לעבודה במשרדי הממשלה (הצלחה קטנה)
בינתיים הם מסייעים לתקציבים עבור לימודים מקצועיים לחרדים. |
|
|
|