בית פורומים בחדרי חרדים

למה בן גביר לא פורש? רשעות? נקמה? מי מבין אותו?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/3/2020 20:03 לינק ישיר 
למה בן גביר לא פורש? רשעות? נקמה? מי מבין אותו?

שלטון הימין נמצא על הקשקש,

עוד מאמץ קטן ויש לימין רוב,

יש מישהו אחד שיכול להיות שבגללו יעקרו עשרות אלפי יהודים מבתיהם,

יש מישהו אחד שבגללו, בקעת הירדן וצפון ים המלח לא יהיו בשטח מדינת ישראל

למה הוא לא פורש?

מישהו מבין אותו?

למישהו יש הסבר לוגי, למה הוא עושה את זה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 20:12 לינק ישיר 
משגיחשליטא

א. שלטון הימין על הקשקש. ב.עוד מאמץ קטן יש לימין רוב, אבל המאמץ אמור להיות מופנה להביא קולות חדשים שלא הצביעו או להעביר מכח"ל. ג. מספר המצביעים אליו זניח, מעריך שיהיו חצי מפעם שעברה, אבל אולי אני טועה והכעס בציבור הציוני על מה שעשו לו גדול. ד. אם אחרי כל ההפחדות ואחרי כל הנתונים (הגיוניים) שלא יעבור עדיין עשרות אלפי אנשים מוכנים להצביע לו, כנראה שעדיף להתחשב בדעתם מאשר להתעלם מהם...שוב. אישית עדיף בן גביר אחד על שבעת ח"כי ימינה, אבל אי אפשר להכנס עם מנדט אחד...

תוקן על ידי משגיחשליטא ב- 01/03/2020 20:12:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 20:12 לינק ישיר 

הבייס של בן גביר
הוא בעיקר ציבור אנרכיסטי(נוער גבעות,ערסים של להבה ולה פמיליה)
זה הגרעין הקשה שלו
ובשבילם הוא יוצא גבר בזה שהוא לא מתקפל אחרי "הכיפה אדומה" שבנט ופרץ עשו לו,

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 20:13 לינק ישיר 
העתק הדבק

*בן גביר: "עוצמה יהודית תרוץ עד הסוף"*

*מצ"ב נאומו המלא של יו"ר עוצמה יהודית, עו"ד איתמר בן גביר, הערב במסיבת העיתונאים:*

שלום חברים.
הערב הזה הוא לא קל לי ולכל אנשי עוצמה יהודית.

אבל הערב הזה הוא נאום ניצחון. ניצחון הדרך על העסקנות הפוליטית. ניצחון הערכים ניצחון האמת על השקר.

זה לא סוד שניהלנו משא ומתן עם כל המפלגות שטוענות שהן מפלגות ימין.

עד לפנות בוקר ישבתי עם נציגי הליכוד ואמרתי להם, תנו לנו אידאולוגיה, תנו לנו את מה שהוא לא הבטחות על הקרח כמו פינוי חאן אל אחמר עוד חודש וחצי. אגב, נתניהו הבטיח לפנות את חאן אל אחמר לפני ארבעה חודשים, שלושה חודשים, חודשיים. אז הבטיח.

אנחנו אמרנו שוב ושוב! אנחנו מדברים רק בשפה אידאולוגית! אבל הם לא מסוגלים אפילו להצהיר על מדיניות ימין, אלא הבטיחו שוב ושוב את מה שכבר הבטיחו שוב ושוב.

גם ג' אותו הדבר, רק דיבורים על יחידות מימון ועוזרים פרלמנטריים, אבל גם הם לא הסכימו לשום דבר אידאולוגי.

למעשה, אף אחד בממשלה הזו לא הסכים לרגע למדיניות ימין.

הם לא הסכימו לשנות את הוועדה למינוי שופטים.

לא הסכימו להפסיק את תשלום הפרוטקשן לחמאס.

לא הסכימו שאנחנו נהיה בעלי הבית במקום הקדוש ביותר לעם היהודי, בהר הבית, וכמובן שלא הסכימו להתחייב שלא יקימו מדינה פלסטינית.

הערב הזה יש לי אמירה ברורה לכל אותם פוליטיקאים שטוענים שהם ימין, נתניהו, בנט, גפני, ודרעי: אני לא פוליטיקאי. אני לא מייצג כיסאולוגיה, אני מייצג דרך.

היועצים הקרובים שלי המליצו לי לפרוש הערב. אמרו לי להישאר עם קהל התומכים של שמונים וארבע אלף. אבל אנחנו בפוליטיקה כדי לקדם את הדרך שבה אנחנו מאמינים, וכדי לשמור עליהם בימין.

אמרנו וצדקנו לאורך כל השנה האחרונה: בלי עוצמה יהודית זו לא תהיה ממשלה ימנית. אם אפילו להצהיר על מדיניות ימין הם לא מסוגלים, אתם יכולים לנחש מה יקרה בממשלה הבאה אם אנחנו לא נהיה שם.

רבותי, אני יודע שגם בליכוד גם בימינה וגם בג' יש קמפיין מזוייף, מוציאים מודעות מזוייפות שפרשנו – אז זהו שלו, אנחנו כאן, כדי להישאר.

אני יודע שיש קמפיין הפחדה שעכשיו יעלה אחמד טיבי וכדומה, אבל אין שום תרחיש כזה.

אז נכון. לפי הסקרים אנחנו לא עוברים את אחוז החסימה, אבל לפי כל הסקרים אנחנו עומדים על שנים וחצי מנדטים, ולפי כל הסקרים אי אפשר להרכיב ממשלה בלעדינו.

הבטחנו כל הדרך: מילה שלנו זו מילה. קיבלנו הערב את דעתו של הרב דב ליאור שליט"א שהורה לנו להמשיך בריצה, כדי שהאמת תנצח. לכולם ברור: זה או ממשלה עם עוצמה יהודית, או בחירות בפעם רביעית.

תודה ענקית לכל הפעילים שלנו שנלחמים איתנו על האמת. יחד איתכם ננצח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 20:21 לינק ישיר 

מוסיף פה עוד עניין: רוב מצביעים הם אנשים שאין להם למי להצביע, הם מאסו במפלגות הרגילות שעמוסות בעסקאות ואינטרסים. בטוחני שאם לא היו נאבקים נגדו הוא היה מקבל קולות רבים מכוונים שונים של הציבור. אם אחרי כל מה שכותבים עליו הוא יקבל כמה עשרות אלפי קולות הוא הרבה יותר מקוריוז.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 20:22 לינק ישיר 

אני מבין אותו, כמו שהבנתי ב92 את רסיסי מפלגות הימין, שהעדיפו את האידיאלוגיה על פני ארץ ישראל, והביאו את אוסלו.
כך בן גביר בשביל האידיאולוגיה מעדיף את ממשלת גנץ טיבי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 20:25 לינק ישיר 

לה''ו. יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע...
לא כל דבר צריך לשאול, ולא לכל שאלה יש תשובה. וגם כשיש תשובה, אף אחד לא חייב לתת לך אותה.
שרשרת מזון. תבין אתה, תשלח לכותב דף המסרים, ועד ביבינוקיו.
וכך, בבחירות 004 לא תשחקו משחקים, ולא יהיו שאלות קיטבג.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 20:31 לינק ישיר 

האם ניסו לבוא בדברים עם הרב דב ליאור שהוא פוסק מובהק בעל שיעור קומה שמבתי הדין בבני ברק מפנים אליו בשוטף שאלות ובירורים בדיני נפשות - פיקוח נפש?! משהו פה לא מסתדר לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 20:34 לינק ישיר 

למה ימינה לא פורשת? רשעות? נקמה? מי מבין אותה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 21:40 לינק ישיר 

דבר אחד ברור. אם איתמר פורש אין לו שום ערך בבחירות הבאות. אף אחד לא יספור אותו ואת הדרך שהוא מיצג.
אם הוא הולך עד הסוף, כולם ידעו שעדיף להגיע איתו להסכם, כי בכל מקרה הוא רץ.
ולכן הוא חייב להמשיך למרות הסיכויים האפסיים לעבור את אחוז החסימה.
מי שרוצה לראות דוגמא יכול להסתכל על אלי ישי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 21:46 לינק ישיר 

אדמה10 כתב:
האם ניסו לבוא בדברים עם הרב דב ליאור שהוא פוסק מובהק בעל שיעור קומה שמבתי הדין בבני ברק מפנים אליו בשוטף שאלות ובירורים בדיני נפשות - פיקוח נפש?! משהו פה לא מסתדר לי

דיברתי עם אחד ממצביעי עוצמה היום. והוא הסביר לי דבר פשוט.
אין שום סיכוי שהשמאל + ערבים ישיגו 61 בלי ליברמן. ולא לשכוח שבכחולבן יש את מפלגת תלם הימנית.
כלומר: האמת הפשוטה היא שאין כאן סכנה לממשלת שמאל כי ממשלה שתלויה בליברמן, בוגי, האוזר, והנדל. אינה ממשלת שמאל. ומאידך ביבי לא נחשב בעיניהם ממש ימין. כך שאין שום הבדל מבחינתם.
ובנוסף להערכתם 
אין סיכוי שבלוק ה"ימין" + חרדים ישיג 61. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 22:17 לינק ישיר 

נגיד שאין הבדל מבחינת ימניות... אבל הרי הילדים שלהם גם לומדים בישיבות ובחינוך תורני. האם לא איכפת להם לקבל שר חינוך מישהו כמו ניצן הורביץ למשל? האם על מזבח אג'נדת "הימין לא מספיק ימני בשבילנו" הם מוכנים להשליך לכל הרוחות את שאר הענינים שהם הצהירו והודו שחשובים להם? ועוד באו בדרישות לביבי.... לא מובן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 22:23 לינק ישיר 

מימון מפלגות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 22:34 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

דיברתי עם אחד ממצביעי עוצמה היום. והוא הסביר לי דבר פשוט.
אין שום סיכוי שהשמאל + ערבים ישיגו 61 בלי ליברמן. ולא לשכוח שבכחולבן יש את מפלגת תלם הימנית.
כלומר: האמת הפשוטה היא שאין כאן סכנה לממשלת שמאל כי ממשלה שתלויה בליברמן, בוגי, האוזר, והנדל. אינה ממשלת שמאל. ומאידך ביבי לא נחשב בעיניהם ממש ימין. כך שאין שום הבדל מבחינתם.
ובנוסף להערכתם 
אין סיכוי שבלוק ה"ימין" + חרדים ישיג 61. 

ומה יאמר אם למחרת הבחירות יהיה ממשלה של 61, המורכבת מכחול לבן מרץ ליברמן והמשותפת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 22:49 לינק ישיר 

זכותו לא לפרוש וזכותינו לבחור הפעם במפלגה אחרת . אין שום היגיון בהתנהלות שלו למרות המצע האידיולגי.עצם המשך ההתמודדות שלו תביא לו נזק כפול . מספר המצביעים להערכתי הפעם יעמוד על 40,000 וזה יעמוד לו לרועץ בכל התמודדות ושת"פ בעתיד. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 22:55 לינק ישיר 

לדעתי, גם איתמר בן גביר וגם הרב דב ליאור נשרפו ציבורית,

אני זוכר טוב מאוד את הרב לוינגר זצ"ל אחרי אוסלו,

הוא לא היה נראה טוב........

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 01/03/2020 22:55:29

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה בן גביר לא פורש? רשעות? נקמה? מי מבין אותו?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext