|
|
| נשלח ב-7/3/2020 23:00 |
|
| |
אם הגנרלים המהוללים שלך יכירו בהפסדם ויבואו לאחדות בצורה שתהלום את כוחם-יהיה על מה לדבר. גימיקים הזויים כמו אלו שהם מעלים-לא יועילו...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2020 23:43 |
|
| |
מאז הבחירות רק הליכוד מנהלים מו"מ עם נציגי הרשימה המשותפת ובשונה מגנץ נתניהו בונה עליהם לממשלה קבועה ולא רק למהלך זמני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 10:16 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 11:40 |
|
| |
? מה יש? למה מרדכי לא יכול להרכיב את המן? גזעני. מרדכי חושב רק על עצמו. אז מה אם בזכותו המלך דואג ליהודים? אז מה אם בזכותו כל היהודים רשאים להקהל ולעמוד על נפשם? כל מה שמעניין אותו זה הלבוש מלכות תכלת וחור. והכי אני לא מבין את כל היהודים האידיוטים האלה שלא מבינים את גודל השעה. מה אתם עושים אורה ושמחה וששון ויקר? אתם לא מבינים שעכשו הכי חשוב להעיף את מרדכי המושחת?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 12:04 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | | יש בזה הרבה הגיון, אבל "חבר שואל" איך לביבי כן היה מותר להציע את זה במועד א'?... |
|
הוא לא הציע את זה,
אני לא זוכר שהוא ביקש להסתמך עליהם כחלק משלטונו.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 12:08 |
|
| |
לא רואה שום בעיה להקים ממשלה עם ערבים. מדובר באזרחי ישראל וכל עוד הם לא דורשים דרישות שמסכנות את המדינה הכל טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 12:09 |
|
| |
| momeir כתב: |  | רעיונוביץ, האם ' יהדות התורה ' היא מפלגה ציונית? |
|
בוודאי,
עדיין מהדהדות באוזניי צעקותיו של חבר הכנסת הרב מנחם פרוש ז"ל
(לא זוכר את הנוסח המדויק שבו השתמש)
אנחנו הציונים האמיתיים, אנחנו אלה שיום יום מתפללים לציון,
ואנחנו דורשים בשלומה ושמחים בשגשוגה.
הציבור החרדי שנשאר בארץ שרוצה בפיתוחה ושגשוגה,
הרבה יותר ציוני מאנשי השמאל שמשתפים פעולה עם מפלגות שלא רוצות את מדינת ישראל כמדינה יהודית.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 12:11 |
|
| |
| Astrolog כתב: |  | | לא רואה שום בעיה להקים ממשלה עם ערבים. מדובר באזרחי ישראל וכל עוד הם לא דורשים דרישות שמסכנות את המדינה הכל טוב. |
|
עם אזרחים שמבחינתם זה לגיטימי לפגוע בחיילים שמגינים עליה,
אסור להכניס אותם לשלטון.
רק עכשיו ראיתי הקלטה של חבר הכנסת "אחמד טיבי"
שאומר "אנחנו בעלי הארץ הזאת" הוא גם אמר את זה מפורשות לנשיא המדינה - ריבלין
הוא גם אמר "אני לא מכיר את המונח "ארץ ישראל"
https://twitter.com/Israel_katz/status/1236539497246056449
אנשים כאלה יחסלו את מדינת ישראל כמדינה יהודית.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 08/03/2020 12:18:54
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 12:19 |
|
| |
כל עוד הם לא פוגעים במדינה אי אפשר לפסול אותם. הם מייצגים יותר ממיליון אזרחים וזכותם לקבל מה שכל אזרח אחר מקבל. זה גם אינטרס של המדינה לשלב אותם בכלכלה כדי להגדיל את תוצר והצמיחה. אני מבין שביבי לא משתגע על זה, בסדר. הוא הפסיד בבחירות ועכשיו צריך להקים ממשלה שתתמודד עם האתגרים והמשברים שעל הפרק.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 12:23 |
|
| |
מצדרביעי
| Astrolog כתב: |  | | כל עוד הם לא פוגעים במדינה אי אפשר לפסול אותם. הם מייצגים יותר ממיליון אזרחים וזכותם לקבל מה שכל אזרח אחר מקבל. זה גם אינטרס של המדינה לשלב אותם בכלכלה כדי להגדיל את תוצר והצמיחה. אני מבין שביבי לא משתגע על זה, בסדר. הוא הפסיד בבחירות ועכשיו צריך להקים ממשלה שתתמודד עם האתגרים והמשברים שעל הפרק. |
|
הבעיה היא שגנץ ויעלון "נקיי הכפיים" חזרו כל הזמן עד הבחירות ממש על הטענה שקמפיין הליכוד שדיבר על כך שכחול לבן יקימו ממשלה עם המשותפת הוא "סתם שקרים"
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 12:34 |
|
| |
אז? אי אפשר ללכת לבחירות פעם רביעית וביבי מתבצר בבלפור.... כל האפשרויות לא טובות אבל חייבים להקים ממשלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 12:42 |
|
| |
מה הבעיה ש"ביבי מתבצר בבלפור"?????
אם אתם מסכימים שתומכי הטרור מהמשותפת הם לא לגיטימיים לממשלה, הרי שמתוך הרוב היהודי (שהיה כ"כ חשוב לנוכלי כחול לבן עד הבחירות) רוב די גדול תומך בהמשך "התבצרותו" של ביבי.
אתם רוצים להחליף את העם?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 12:49 |
|
| |
יש כאן נאשם בשוחד, מרמה והפרת אמונים. אני מבין שכבר שכחת מזה.. אני לא שכחתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 13:01 |
|
| |
מצדרביעי
הבנתי, אז לכן צריך להתעלם מהחלטת הבוחר, ומהחוק שמתיר כיום לאדם במצב כזה להיות ראש ממשלה(ועוד לא דברנו על הודאתו של שי ניצן שמדובר באכיפה תקדימית) - ואחר כך אתם מדברים על ארדואן...
ועל הדרך:

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 08/03/2020 13:01:43
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 16:21 |
|
| |
תודה לרעיונוביץ על התנגדותו לממשלות שנתמכות בקולות
אנטי ציוניים כמו הקולות של "יהדות התורה" וש"ס. כפי שרעיונוביץ כתב, ממשלה שנשענת על יהדות התורה וש"ס היא אכן לא לגיטימית. חן-חן לך רעיונוביץ על שהבהרת נקודה עקרונית חשובה זו.
|
|
|
|
|