| נשלח ב-9/3/2020 21:10 |
|
| |
מה עשתה המשטרע בבני ברק - כל העיר מלאה נפצים
כל שנה המשטרע מציגה כמה תמונות של תפיסת נפצים,
גם השנה,
לפי כמות הנפצים שמפוצצים הלילה נערי שוליים בבני ברק,
אני חושש שאולי התמונות, הם מהשנה שעברה........
איפה המשטרע?
למה הם לא הפעילו מודיעין על מוכרי הנפצים, כדי לתפוס אותם?
למה נשים , נערות, וילדים וילדות צריכים להיבהל כל הערב?!
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 09/03/2020 21:12:34
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2020 21:52 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-9/3/2020 21:53 |
|
| |
לה''ו. הדג מסריח מ(ה)ראש (הממשלה). הוא מינה שר משטרע, ש(לא) ממנה (סגן) מפכ''ל, שממנה, מפקד מחוז, שממנה... ועד למפקד משטרעת בני ברק... שמחכה לפקודה מיענקוש! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2020 23:00 |
|
| |
נערי השוליים , הם תוצר של החינוך החרדי! כמה עצוב שיש לנו מנהיגות רבנית אטומה שלא יודעת להתמודד עם המציאות הכואבת של הנערים הללו. אבל כרגיל 'ההוא אשם'... אין לי ספק שעתידים המחנכים, העסקנים והרבנים להיצלות באש הגיהנום על רצח הילדים הללו (עוד לפני ההתאבדות הפיזית של הילדים הללו)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2020 23:08 |
|
| |
שמעתי מספרים שראש ישיבה מסויים הגיע להגראי"ל שטיינמן זצ"ל לברר ולשאול האם זה נכון ה שמרן ראש הישיבה מאפשר לבחורים 'מסויימים' להתגיים לנח"ל החרדי? שאל אותו הגראי"ל שטיינמן זצ"ל : אתה הרי 'ראש ישיבה', אתה עוסק בחינוך. האם קרה לך שאבא של תלמיד בא אליך וביקש שתתפלל על כך שהבן שלו ימות? חס ושלום! ענה ראש הישיבה.. גיוועלד. אמר לו הגראי"ל : " אלי באים כל יום כמה וכמה הורים שכאלה " הגראי"ל שטיינמן זצ"ל , היה כנראה יחיד בדורו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2020 23:19 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. הדג מסריח מ(ה)ראש (הממשלה). הוא מינה שר משטרע, ש(לא) ממנה (סגן) מפכ''ל, שממנה, מפקד מחוז, שממנה... ועד למפקד משטרעת בני ברק... שמחכה לפקודה מיענקוש!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 14:48 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | |
כל רחוב כהנמן - אהרונוביץ
בקיצור חצי עיר לפחות מופצצת
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 14:50 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | hot_tr כתב: |  |
לה''ו. הדג מסריח מ(ה)ראש (הממשלה). הוא מינה שר משטרע, ש(לא) ממנה (סגן) מפכ''ל, שממנה, מפקד מחוז, שממנה... ועד למפקד משטרעת בני ברק... שמחכה לפקודה מיענקוש!
|
|
זה לא השר,
זה היועמ"ש
שלא מרשה למנות את מי שצריך,
מישהו זוכר מתי התחילו לחקור את גל הירש שהיה מועמד למפכ"ל?
מישהו יודע עוד כמה שנים יסיימו את החקירה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 16:12 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 16:23 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | |
בקצה השני היה בלאגאן
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 16:24 |
|
| |
הנה דיווח מה עשתה המשטרה,אתמול בלילה
https://www.inn.co.il/News/News.aspx/429883
כמידי פורים גם השנה נרשמו הפרות סדר בבני ברק במהלך החג. אמש נעצרו לחקירה בתחנת המשטרה 16 חשודים. ביניהם 11 חשודים בגין הפרות הסדר הציבורי, הבערת צמיגים, החזקת נפצים והשלכתם לעבר עוברי אורח ושוטרים. על פי המשטרה, חמישה חשודים נוספים נעצרו בגין החזקת סם שלא לצריכה עצמית , מעשה מגונה, איומים , החזקת סכין ותקיפת שוטרים. החשודים נכלאו והיום המשטרה תבקש להאריך את מעצרם בבית משפט השלום בת"א. במקביל, בוצעו 23 ארועי שפיכת אלכוהול. גם באור יהודה וקריית אונו נעצרו 4 חשודים בגין תקיפת שוטרים והחזקת סמים שלא לצריכה עצמית. שבעה חשודים נוספים עוכבו בגין זריקת נפצים לעבר עוברי אורח והפרת הסדר הציבורי ושוחררו בתנאים מגבילים בתום חקירה. הרכוש חולט והושמד. במקביל בוצעו 16 אירועי שפיכת אלכוהול. "משטרת ישראל תפעל בנחישות כלפי מפרי סדר אשר מתפרעים ומסכנים את הציבור", נמסר מהמשטרה.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 10/03/2020 16:24:41
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 19:49 |
|
| |
רעיונוביץנשלח ב-10/3/2020 14:5 זה לא ראש הממשלה, זה לא השר, זה היועמ"ש שלא מרשה למנות את מי שצריך, לה''ו. רוה''מ יכול וצריך לפטר יוע''מש שלא מתאים לו. אממה?! ביבי פחדן!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 20:07 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | רעיונוביץנשלח ב-10/3/2020 14:5 זה לא ראש הממשלה, זה לא השר, זה היועמ"ש שלא מרשה למנות את מי שצריך, לה''ו. רוה''מ יכול וצריך לפטר יוע''מש שלא מתאים לו. אממה?! ביבי פחדן!!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ממה שהבנתי,
זה לא בגי"ץ,
אני מעריך שאם נתניהו היה יכול, הוא היה זורק אותו לפח של ההיסטוריה ממזמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 20:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 20:42 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | |
|
זו זכותך המלאה, אני מניח שרבים חושבים אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 21:10 |
|
| |
לה''ו. מעריך זה מלשון בערך. ולבערך, אין ערך. אין חצי הריון. יכול, או לא יכול לפטר?... אני אומר יכול, אבל ה-ו-א מ-פ-ח-ד!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|