| נשלח ב-13/3/2020 08:48 |
|
| |
האם זה מתאים ששר יעשה מסיבת עיתונאים עם ספודיק?
חז"ל התירו למקורבים למלכות לספר קומי, אני מבין שהוא גערער ולא סופר אף אחד אבל כלפי הציבור זה קצת להכניס אצבע לעין, מה היה קורה אם היה מגיע בלי? אפשר כבר לנחש התגובות שהם ממילא שונאים אותנו וכו' וכו' שזה גם נכון במידה מסוימת ובדיוק בגלל זה אין ללכת ככה והטענה שזה מדינת יהודים ואדרבה, נציגי ג' [לפחות רשמית] רואים את הממשלה כמו הפריץ בשטעטל ובקיצור אי אפשר לאחוז החבל משני הראשים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 09:00 |
|
| |
נראה שזה מפריע "לך" יותר מלחילוני המצוי. בעיניים חילוניות אין שום הבדל משמעותי בין ספודיק לקאפילוטש, שניהם שחורים חזק חזק ושניהם מזכירים להם את הגלות. עוד אגלה לך, כי הם לא מבחינים גם בין זקן מסודר לבין זקן עבות, לופוליאנסקי ופורוש דינם כאחד.
כל התסכולים וענייני ה'מה יפית' אין להם אחיזה וחבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 09:08 |
|
| |
באמת? אין הבדל בין הח"כ שבקושי יודעים עברית (בעיקר מאגודה) ואברהם רביץ לדוגמא שידע לדבר "ישראליות" ויצג אותנו בכבוד? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 09:18 |
|
| |
בכבוד זה בעיני חלזונות רופסים כמוך. בעיני החילוני המצוי רביץ החברונאי הרהוט ומוניה שפירא עם מבטאו הגלותי (ועוד כממה סממנים גלותיים שלא נפרט) שווים. שניהם "דוסים מסריחים" ולא משנה כמה אתה ושכמותך תנסו ללקק להם את המקום עליו יושבים. זה רק גורם להם להגעל ממך עוד יותר. יעני, אם אתה כזה עדכני, יודע בדיוק על הסידרה האחרונה בטלויזיה, אז למה אתה בכל זאת שומר שבת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 09:23 |
|
| |
מנחם פישלר מכחול לבן, שואל איך התמונה הזאת מציגה אותנו בעולם? אז אני אענה, התמונה הזאת מציגה אותנו כיהודים גאים, פלורליסטים, שמחוברים למסורת וללבוש מסורתי שלנו. התמונה הזאת מציגה אותה כחברה שמשלבת מיעוטים, ומשלבת חובשי כיפה בעמדות מפתח. היא מציגה אותנה כמדינה מודרנית, שנמצאת בחזית המאבק בקורונה, מדינה ששמה את הבריאות מעל הפוליטיקה.
מנחם פישלר מכחול לבן היה מעדיף לראות בתפקיד הזה איסלמיסטים ראדיקלים, או קומוניסטים תאבי שררה, בטח גנרלים אובססיבים לכח.
מנחם פישלר היה מעדיף לראות ביגמסטים, כורתי ד***נים ומנהיגי רציחות על כבוד המשפחה, משפילי נשים, הומופובים, לאומנים ערבים, איסלמיסטים ראדיקלים, מצדיקי טרור, ויועצים למרצחים, מנחם פישלר היה מעדיף לראות את כולם, ובלבד לא לראות יהודי בלבוש מסורתי שלו.
מנחם פישלר לא שואל מדוע הודים, רוסים, סינים וערבים מופיעים בלבוש מסורתי, לשאול ערבי מהמפרץ מדוע הוא לובש גלביה זו גזענות בעינו של מנחם פישלר, אבל לשאול יהודי מדוע הוא לובש שטריימל זו הטרלה מצויינת.
אם מנחם פישלר היה חי בשנות ה30, הוא בטח היה הראשון להלשין לגסטאפו על השכנים היהודים שלו, מי יודע, אולי זה היה עוזר לו.
מלבד זאת אני סבור שיש להחריב את ההסתדרות.
yoni Blondi
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי שחור_כתום ב- 13/03/2020 09:24:05
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 09:35 |
|
| |
זה שכחול לבן הם צבועים אנחנו יודעים אבל למה חז"ל התירו לספר קומי אם הגויים ממילא שונאים אותנו? ואגב בשום מדינה מערבית שר מוסלמי לא ילך עם השמונה בגדים שלו ולעצם הענין שכולם שונאים אותנו פה זה בהחלט לא נכון, יש המון שלא שונאים וגם לא אוהבים אותנו במיוחד ועליהם מדובר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 09:54 |
|
| |
לה''ו. האם ראוי שרמטכ''ל יחבוש כומתה?! נ.ב. זה לא משנה את דעתי שללכת עם זנבות על הראש, אפי' שבגור חלקם סינטטיים, זה כמו אבי גבאי עם הפאה. דהיינו מגוחך! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 10:55 |
|
| |
הנזק שליצמן גורם הוא בכך שנוצר קשר בין הופעתו החיצונית לשפה העילגת והרדודה שלו. הוא מחזק את הסטראוטיפ של החרדי שנתפס כעילג , אנלאפבית שמצליח רק כי הוא תחמן...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 11:01 |
|
| |
| momeir כתב: |  | הנזק שליצמן גורם הוא בכך שנוצר קשר בין הופעתו החיצונית לשפה העילגת והרדודה שלו. הוא מחזק את הסטראוטיפ של החרדי שנתפס כעילג , אנלאפבית שמצליח רק כי הוא תחמן... |
|
רק משום מה בטעות ממש בלי כוונה עד לפני התקופה האחרונה של ההתקפה הדמגוגית לגבי המורה ההיא, אז הוא קיבל מחמאות מקיר לקיר על תפקודו המעולה במשרד הבריאות כולל מכאלו שחרדי לא היה הכוס תה שלהם, אבל מה יש מושקה בכל מקום וגם בקבוצה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-13/3/2020 11:08 |
|
| |
| momeir כתב: |  | הנזק שליצמן גורם הוא בכך שנוצר קשר בין הופעתו החיצונית לשפה העילגת והרדודה שלו. הוא מחזק את הסטראוטיפ של החרדי שנתפס כעילג , אנלאפבית שמצליח רק כי הוא תחמן... |
|
ההופעה של ליצמן היא בדיחה ומשל ושנינה אצל החילונים שרואים בו לכאורה עבריין שעוזר לפדופילית שנמלטת מרשיות בחוק באוסטרליה וליצמן מקדם את האינטרס של חסג ושל האדמור מגור וזוכרים לו את פרשת אישפוז של אשתו של האדמור מגור !! בבית חולים איכילוב אישפוז שגרם לטירחה וטירטור לצוות הרפואי!! שלכאורה ליצמן דרש מאנשי הצוות של בית חולים איכילוב!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 11:17 |
|
| |
| פינטשיב כתב: |  | באמת? אין הבדל בין הח"כ שבקושי יודעים עברית (בעיקר מאגודה) ואברהם רביץ לדוגמא שידע לדבר "ישראליות" ויצג אותנו בכבוד? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 11:39 |
|
| |
החילונים בסתר לבבם מצפים מהחרדי שיקדש את ה' בהליכותיו, ולכן תוקפים את החרדי על כל שטות כי מצפים ממנו ליותר... השתא דאתינן להכי, ברור שרביץ ז"ל שהיה אדם בעל "הדר" ומאור פנים ודרך ארץ-קידש את ה' בהנהגותיו.
לעומת זאת, ליצמן שלכאורה מגבה פדופי*** נתפס אצל החילונים כשפל שבאדם... (במיוחד שזה נראה להם כמשהו "מימסדי" ו"קהילתי" של אנ"ש)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 12:02 |
|
| |
ליצמן בבחינת תלמיד חכם שנמצא 'רבב' על ביגדו....
יצחק_הספרן. עובדתית ליצמן מדבר בצורה עילגת, מבולבלת ורדודה. (ייתכן שזה נובע מכך שהעברית לא שגורה בפיו. אבל זה לא משנה). אצל הצופה הוא 'המייצג' של החרדי. כשליצמן פעל להתיר את הקנאביס. הוא קיבל מחמאות ובצדק. העלאת משכורות הרופאים והאחיות הייתה החלטה אסטרטגית של בנימין נתניהו. אבל התשקורת שמשרתת את 'רק לא ביבי' מעדיפה לתת את המחמאות למי ששונאים פחות - לליצמן. ניהול מוצלח / פחות מוצלח של משרד הבריאות. לא רלוונטי לגבי 'הסטראוטיפ' שליצמן יוצר בהופעה עם כל הלבוש כשהשפה שלו היא עילגת, רדודה ומבולבלת.
תוקן על ידי momeir ב- 13/03/2020 12:08:06
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 12:28 |
|
| |
בבית הלוי על התורה בתחילת פרשת שמות מאריך על השנאה ליהודים שהתגברה דווקא בתקופה בה ההתייפייפות וההתערות בתוך הגויים הגיעה לשיאים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 12:29 |
|
| |
ואם לא היה חובש ספודיק, העברית שלו היתה משופרת?!
בקיצור: "ונהי בעיננו כחגבים, וכן היינו בעיניהם"...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 12:53 |
|
| |
לחסידים המצומצמים שמסתובבים כאן עם להט אש קודש. אין לכם מושג איך שההופעות של ליצמן, אייכלר, טסלר ודומיהם גורמות נזק עצום לציבור החרדי! אני מסתובב עם ציבור חילוני ורואה איך זה משפיע. הייתי מרהיב עוז ואומר שחברי הכנסת העילגים של אגודה הם בבחינת "רודף" של הציבור החרדי!
|
|
|
|
|