|
|
| נשלח ב-13/3/2020 12:54 |
|
| |
לא הבנתי מה הבעיה בספודיק. למה שר שילך במכנסיים של כורי זהב מהמאה ה 19 (ג'ינס) יחשב למקצועי ושר בספודיק לבושה? אני אגב לא חובש ספודיק אבל זקן מספיק לא לשפוט אנשים לפי האפנה לפיה הם מתלבשים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 12:58 |
|
| |
הספודיק הוא ממש לא העניין. הסיפור הגדול הוא העילגות, משפטים מנוגדים ללוגיקה בסיסית, סיפורי מעשיות, התלהמות. חילוני ממוצע ששומע את ליצמן, טסלר ואייכלר. מתרשם שמדובר בחדלי אישים שאינם שפויים במאה אחוז. למען השם! למה החסידים לא יכולים לשים את יוסי דייטש למשל?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 13:09 |
|
| |
בונדמן
| חריף_ומקשה כתב: |  | לחסידים המצומצמים שמסתובבים כאן עם להט אש קודש. אין לכם מושג איך שההופעות של ליצמן, אייכלר, טסלר ודומיהם גורמות נזק עצום לציבור החרדי! אני מסתובב עם ציבור חילוני ורואה איך זה משפיע. הייתי מרהיב עוז ואומר שחברי הכנסת העילגים של אגודה הם בבחינת "רודף" של הציבור החרדי! |
|
וגפני הצרחן מביא הרבה כבוד למיגזר .......... ורביץ, עוד מה יפית'ניק שניסה למצוא חן בעיני הפריץ עם שפת הביבים שלו כשהטיח בשולמית אלוני שהיא "בחורה מזדקנת" ביטוי הלקוח מעולם הסרסורים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 13:11 |
|
| |
בונדמן
| פיינשמקער כתב: |  | בכבוד זה בעיני חלזונות רופסים כמוך. בעיני החילוני המצוי רביץ החברונאי הרהוט ומוניה שפירא עם מבטאו הגלותי (ועוד כממה סממנים גלותיים שלא נפרט) שווים. שניהם "דוסים מסריחים" ולא משנה כמה אתה ושכמותך תנסו ללקק להם את המקום עליו יושבים. זה רק גורם להם להגעל ממך עוד יותר. יעני, אם אתה כזה עדכני, יודע בדיוק על הסידרה האחרונה בטלויזיה, אז למה אתה בכל זאת שומר שבת? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|  
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 13:18 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | לחסידים המצומצמים שמסתובבים כאן עם להט אש קודש. אין לכם מושג איך שההופעות של ליצמן, אייכלר, טסלר ודומיהם גורמות נזק עצום לציבור החרדי! אני מסתובב עם ציבור חילוני ורואה איך זה משפיע. הייתי מרהיב עוז ואומר שחברי הכנסת העילגים של אגודה הם בבחינת "רודף" של הציבור החרדי! |
|
נו, אז תתחיל לעשות הרבה "קידוש השם" - לתפוס כל חילוני שעובר ברחוב ולדסקס לו באזניים כמה שאתה "עדכני", תמנה באזניו את שמות כל שחקני הקולנוע והספורט שאתה מכיר ותחזור באדיקות על המנטרה "אני רואה טלויזיה רק כדי שיהיה קידוש השם". לקינוח אתה יכול גם לנשק לו אין דארטן. ליצמן כבר לא יגן עליך... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 13:24 |
|
| |
"פיינשמקער" עוד מתלהם מצומצם חמום מוח! המשפטים שלך נעדרי כל לוגיקה בסיסית, ממש כמו הנציגים שלך העילגים. מה הקשר? בשביל להיות רהוט ושקול צריך לראות טלוויזיה? יוסי דייטש מכיר שחקני קולנוע? פינדרוס מכיר שחקני ספורט?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 13:28 |
|
| |
בונדמן מה אתה מתערב? הרי מבחינתך כל הנציגות החרדית בכנסת מוטב לה שלא הייתה באה לעולם? זה כמו ששני פלגים בסאטמר יריבו ואז מזרחניק ינסה להתערב להם בסכסוך.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 13/03/2020 13:28:03
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 13:48 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | "פיינשמקער" עוד מתלהם מצומצם חמום מוח! המשפטים שלך נעדרי כל לוגיקה בסיסית, ממש כמו הנציגים שלך העילגים. מה הקשר? בשביל להיות רהוט ושקול צריך לראות טלוויזיה? יוסי דייטש מכיר שחקני קולנוע? פינדרוס מכיר שחקני ספורט?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 13:55 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  |
|
נו, אז תתחיל לעשות הרבה "קידוש השם" - לתפוס כל חילוני שעובר ברחוב ולדסקס לו באזניים כמה שאתה "עדכני", תמנה באזניו את שמות כל שחקני הקולנוע והספורט שאתה מכיר ותחזור באדיקות על המנטרה "אני רואה טלויזיה רק כדי שיהיה קידוש השם". לקינוח אתה יכול גם לנשק לו אין דארטן. ליצמן כבר לא יגן עליך...
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 13:58 |
|
| |
למעשה הכי טוב היה אם היה מוריד את הכיפה, כך הכי היו אוהבים אותו
לגופו של עניין, זה ליצמן, כך הוא מתנהל לטוב ולמוטב, ואנשים שאינם מונעי שנאה פתולוגית מקבלים אותו כמו שהוא עם ספודיק ובלי ספודיק, ורואים את מעלותיו, כישוריו, מעשיו
אהה, ועוד משהו, נראה לי שהוא יחיה טוב גם עם זה שסתיו שפיר ושלי יחימוביץ לא ימותו עליו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 14:00 |
|
| |
קלעפער
|
פני הדור כפני נציגיו...נראה לך שבגור לא הולכים עם ספודיק?
והחילונים? שילמדו להיות נאורים וליברלים ופתוחים גם למישהו שהולך עם זנבות שועלים אבל עושה עבודה זהה לזה של חילוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 14:08 |
|
| |
כל בעלי צימצום המוחין שמסתובבים כאן. נרעשו ונגעשו להגן על נציגיהם הנלעגים שמוציא שם רע לכל המגזר החרדי. תמשיכו תמשיכו לגלות את קלונכם ברבים. תמשיכו לשים נציגים כמו טסלר ואייכלר במקום לשים אנשים כמו יוסי דייטש. אכן הם ראויים לכם ואתם ראויים להם! רק תעזבו אותנו בשקט! לולי שהיו מרחמים עליכם כי לא תעברו את אחוז החסימה. היו מתפצלים ממכם ומשאירים אתכם לבזות את עצמכם בלבד!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 14:14 |
|
| |
חריף, אני לא בטוח שצמצום המוחין אינו נמצא דווקא אצלך ושכמותך אם אתה חושב ששורש הזלזול הלעג והשנאה קשורים לכן ספודיק ולא ספודיק, אתה טועה. אם זה היה המצב, היה אפשר להתווכח על איך כדאי להתנהל ציבורית מבחינה טקטית, אבל יבוא היום שגם אתה תבין שזה לא הסיפור. כמובן שנציגי הציבור צריכים לקדש שם שמיים בהתנהלותם, בדרך ארץ וכו', וספציפית לגבי ספודיק בעיצומו של חג זה בהחלט לא סותר את הקריטריונים הללו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 14:38 |
|
| |
אייכלר עילג? אייכלר רשע (בצורה בה הוא מדבר.) אבל לא עילג.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 14:47 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | כל בעלי צימצום המוחין שמסתובבים כאן. נרעשו ונגעשו להגן על נציגיהם הנלעגים שמוציא שם רע לכל המגזר החרדי. תמשיכו תמשיכו לגלות את קלונכם ברבים. תמשיכו לשים נציגים כמו טסלר ואייכלר במקום לשים אנשים כמו יוסי דייטש. אכן הם ראויים לכם ואתם ראויים להם! רק תעזבו אותנו בשקט! לולי שהיו מרחמים עליכם כי לא תעברו את אחוז החסימה. היו מתפצלים ממכם ומשאירים אתכם לבזות את עצמכם בלבד! |
|
טוב תמשיכו עם הכתבות המתמוגגות מהתרפסות ואושר צרוף על איזה שחקן קולנוע או שרירן מיקצועי שהגיע לר' חיים... לא לשכוח את הכותרת "קידוש השם"! בסוף בסוף, החילונים באמת יבינו שאתם כמוהם לגמרי. אולי רק בלי ספודיק... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|