|
|
| נשלח ב-22/3/2020 00:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2020 01:03 |
|
| |
| פדהאל כתב: |  | אני שומעת אותו הרבה, זה כל כך מצחיק ההתייחסות אליו כאן.
הוא האחרון שיגיד 'נבואות' וחיזוי עתידות. זה סוג של דרשה, מדרשים, אגדות, שמתחברים איך שהוא למצב עכשיו.
תשמעו כמה שיעורים שלו ותבינו על מה אני מדברת. הוא לא חולם לומר את זה כידיעת העתיד. זה דרשה שמתחברת להווה ומהווה סוג של משאלה.
מי שרוצה באמת להבין שישמע כמה שיעורים שלו וגם את השיעור המדובר ויבין הכל.
הצורה שזה מקבל בכותרות של אתרים היא רחוק מהמציאות מאוד מאוד. |
|
לא נראה לי שמישהו כאן האזין בכלל לדרשה שלו לאנשים אין זמן להאזין לדרשות הם עמוסים בעבודה - לעבור מאשכול לאשכול ולהשמיץ כמה שיותר אנשים מכל סוג שהוא סוג של ארוחת בוקר
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2020 13:17 |
|
| |
איני יודע לגבי אחרים, אני האזנתי לדבריו (פעמיים) בטרם פתחתי את האשכול, והדברים נאמרו, ולא ברוח מליצה או בתור איזה וורט. יש להיזהר בימים טרופים אלו, ובפרט כאשר מוטל על כל יחיד ויחיד לקחת את הדברים ברצינות ולשמור על הוראות משרד הבריאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 19:10 |
|
| |
למרבה הצער יש כבר נפטר שלישי מקורונה בישראל (אפילו לשיטת השוטים שניסו להסביר שהוא התכוון רק לארץ ישראל)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 19:24 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | איני יודע לגבי אחרים, אני האזנתי לדבריו (פעמיים) בטרם פתחתי את האשכול, והדברים נאמרו, ולא ברוח מליצה או בתור איזה וורט. יש להיזהר בימים טרופים אלו, ובפרט כאשר מוטל על כל יחיד ויחיד לקחת את הדברים ברצינות ולשמור על הוראות משרד הבריאות. |
|
כמו ליצמן למשל?
ליצמן: לא יכול להיות שאפשר יהיה להוריד עם הכל אבל מקווה יהיה סגור
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 19:30 |
|
| |
אמנם אין ממנהגי להגיב לך ולהטרלות שלך, אך התייחסתי לנושא הזה באשכול אחר שעסק באותו עניין
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 19:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 19:49 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | אמנם אין ממנהגי להגיב לך ולהטרלות שלך, אך התייחסתי לנושא הזה באשכול אחר שעסק באותו עניין |
|
ההתייחסות שלך מראש היא מגמתית חד צדדית ומאוד מאוד מגזרית, לכן היא לא מעניינת. בסך הכל הצבתי עובדות לפני ציבור הגולשים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 13:22 |
|
| |
ויסברג ב'בחדרי' -בד"ה: הגאון רבי אהרן וואלקין זצ"ל. אחיינו של המשגיח הגר"ח וואלקין. בן 55 בפטירתו לאחר שחלה בנגיף קורונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 11:05 |
|
| |
103 נפטרים לעת עתה בארץ ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 11:16 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 13:02 |
|
| |
לא התעצלנו, חבר שלי התקשר אליו.
הוא הפתיע אותנו בנתון שלו: לדבריו, אחרי בדיקה שלו עם חברא קדישא בירושלים ופתחת תקוה, מספר ההלויות ירד ב-55% כולל חולים אונקולוגיים, דיאליזה ושאר מרעין בישין.
עוד נתון, לדבריו. לפי הקריטריון של הגמרא (מקרה מוות אחד מכל 500 נפש ליום, תענית ח ע"ב) שום עיר בארץ ישראל לא נמצאת במצב מגפה. מה שאין כן אצל הגויים.
היתה הסכמה על כך שהוא צריך למתן את ההתבטאויות ולא ליצור רושם של נבואה. הוא עוסק בחיזוק יהודים ומייחל שאף יהודי לא ייפגע. לא בגוף ולא באמונה. לכן הוא ייזהר שלא לתת פתחון פה לטענה של "נבואה טובה שלא התגשמה".
חג כשר ושמח לכל חכמי הפורום, ולא יתן המשחית לבוא אל בתיכם לנגוף.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 13:31 |
|
| |
| שחור_כתום כתב: |  | לא התעצלנו, חבר שלי התקשר אליו.
הוא הפתיע אותנו בנתון שלו: לדבריו, אחרי בדיקה שלו עם חברא קדישא בירושלים ופתחת תקוה, מספר ההלויות ירד ב-55% כולל חולים אונקולוגיים, דיאליזה ושאר מרעין בישין.
עוד נתון, לדבריו. לפי הקריטריון של הגמרא (מקרה מוות אחד מכל 500 נפש ליום, תענית ח ע"ב) שום עיר בארץ ישראל לא נמצאת במצב מגפה. מה שאין כן אצל הגויים.
היתה הסכמה על כך שהוא צריך למתן את ההתבטאויות ולא ליצור רושם של נבואה. הוא עוסק בחיזוק יהודים ומייחל שאף יהודי לא ייפגע. לא בגוף ולא באמונה. לכן הוא ייזהר שלא לתת פתחון פה לטענה של "נבואה טובה שלא התגשמה".
חג כשר ושמח לכל חכמי הפורום, ולא יתן המשחית לבוא אל בתיכם לנגוף.

זה אמיתי או שבאת לעשות ליצנות עליו?
אתה יכול, נוירולוג, לומר עלי הרבה דברים. שקרן אני לא. |
|
חלילה, לא התכוונתי לזלזל בך
זה פשוט הזוי מה שהוא טוען, לו הייתי במקומו הייתי מתנצל או לפחות מאמץ שתיקה, במקום לתרץ תירוצים כ"כ הזויים. הניסיון הלא מוצלח שלו להצדיק את נבואותיו ודבריו שלא מחוברים למציאות, זה פשוט עלבון עבורו קודם כל, לאחר מכן עבור שומעי לקחו.
אין לו מה לעשות בחיים חוץ מלבלבל את המוח לח"ק לשאול מה מספר המתים שאינם קשורים למגיפה? יש להם מספיק עבודה גם בלי בלבולי המוח הלא רלוונטיים הללו.
מאוד מעניין שבזכות הקורונה החולים האונקולוגיים התרפאו, סגולה חדשה נולדה?
וקצת לוגיקה לסיום. אם זו לא מגיפה, ולכן לא מתו מהמגיפה, אז גם לא נחלו במגיפה. מדוע הוא אמר שיחלו מהמגיפה?
נ.ב. לימדתי זכות וחשבתי שהיתה לו פליטת פה לא מוצלחת, אבל לאור הדברים שהבאת נראה שמדובר בבעיה אמיתית אצלו.
|
|
|
|
|