בית פורומים בחדרי חרדים

המגיד: "בישראל יהיו חולים אבל לא ימותו; יביא את המשיח"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/3/2020 00:35 לינק ישיר 

כך נערכים להלוויתו של אריה אבן ז"ל - הקרבן הראשון בישראל

https://www.bhol.co.il/news/1089315

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2020 01:03 לינק ישיר 

פדהאל כתב:
אני שומעת אותו הרבה, זה כל כך מצחיק ההתייחסות אליו כאן.

הוא האחרון שיגיד 'נבואות' וחיזוי עתידות. זה סוג של דרשה, מדרשים, אגדות, שמתחברים איך שהוא למצב עכשיו.

תשמעו כמה שיעורים שלו ותבינו על מה אני מדברת. הוא לא חולם לומר את זה כידיעת העתיד. זה דרשה שמתחברת להווה ומהווה סוג של משאלה.

מי שרוצה באמת להבין שישמע כמה שיעורים שלו וגם את השיעור המדובר ויבין הכל.

הצורה שזה מקבל בכותרות של אתרים היא רחוק מהמציאות מאוד מאוד.

לא נראה לי שמישהו כאן האזין בכלל לדרשה שלו
לאנשים אין זמן להאזין לדרשות
הם עמוסים בעבודה - לעבור מאשכול לאשכול ולהשמיץ כמה שיותר אנשים מכל סוג שהוא
סוג של ארוחת בוקר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2020 13:17 לינק ישיר 

איני יודע לגבי אחרים, אני האזנתי לדבריו (פעמיים) בטרם פתחתי את האשכול, והדברים נאמרו, ולא ברוח מליצה או בתור איזה וורט.
יש להיזהר בימים טרופים אלו, ובפרט כאשר מוטל על כל יחיד ויחיד לקחת את הדברים ברצינות ולשמור על הוראות משרד הבריאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2020 19:10 לינק ישיר 

למרבה הצער יש כבר נפטר שלישי מקורונה בישראל (אפילו לשיטת השוטים שניסו להסביר שהוא התכוון רק לארץ ישראל)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2020 19:24 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
איני יודע לגבי אחרים, אני האזנתי לדבריו (פעמיים) בטרם פתחתי את האשכול, והדברים נאמרו, ולא ברוח מליצה או בתור איזה וורט.
יש להיזהר בימים טרופים אלו, ובפרט כאשר מוטל על כל יחיד ויחיד לקחת את הדברים ברצינות ולשמור על הוראות משרד הבריאות.

כמו ליצמן למשל?

ליצמן: לא יכול להיות שאפשר יהיה להוריד עם הכל אבל מקווה יהיה סגור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2020 19:30 לינק ישיר 

אמנם אין ממנהגי להגיב לך ולהטרלות שלך, אך התייחסתי לנושא הזה באשכול אחר שעסק באותו עניין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2020 19:43 לינק ישיר 

לה''ו. שיעשה שינוי השם ל-מגיף(ה)...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2020 19:49 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
אמנם אין ממנהגי להגיב לך ולהטרלות שלך, אך התייחסתי לנושא הזה באשכול אחר שעסק באותו עניין

ההתייחסות שלך מראש היא מגמתית חד צדדית ומאוד מאוד מגזרית, לכן היא לא מעניינת. בסך הכל הצבתי עובדות לפני ציבור הגולשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2020 13:22 לינק ישיר 

ויסברג ב'בחדרי' -בד"ה: הגאון רבי אהרן וואלקין זצ"ל. אחיינו של המשגיח הגר"ח וואלקין. בן 55 בפטירתו לאחר שחלה בנגיף קורונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 11:05 לינק ישיר 

103 נפטרים לעת עתה בארץ ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 11:16 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 13:02 לינק ישיר 

לא התעצלנו, חבר שלי התקשר אליו. הוא הפתיע אותנו בנתון שלו: לדבריו, אחרי בדיקה שלו עם חברא קדישא בירושלים ופתחת תקוה, מספר ההלויות ירד ב-55% כולל חולים אונקולוגיים, דיאליזה ושאר מרעין בישין. עוד נתון, לדבריו. לפי הקריטריון של הגמרא (מקרה מוות אחד מכל 500 נפש ליום, תענית ח ע"ב) שום עיר בארץ ישראל לא נמצאת במצב מגפה. מה שאין כן אצל הגויים. היתה הסכמה על כך שהוא צריך למתן את ההתבטאויות ולא ליצור רושם של נבואה. הוא עוסק בחיזוק יהודים ומייחל שאף יהודי לא ייפגע. לא בגוף ולא באמונה. לכן הוא ייזהר שלא לתת פתחון פה לטענה של "נבואה טובה שלא התגשמה". חג כשר ושמח לכל חכמי הפורום, ולא יתן המשחית לבוא אל בתיכם לנגוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 13:03 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:
לא התעצלנו, חבר שלי התקשר אליו. הוא הפתיע אותנו בנתון שלו: לדבריו, אחרי בדיקה שלו עם חברא קדישא בירושלים ופתחת תקוה, מספר ההלויות ירד ב-55% כולל חולים אונקולוגיים, דיאליזה ושאר מרעין בישין. עוד נתון, לדבריו. לפי הקריטריון של הגמרא (מקרה מוות אחד מכל 500 נפש ליום, תענית ח ע"ב) שום עיר בארץ ישראל לא נמצאת במצב מגפה. מה שאין כן אצל הגויים. היתה הסכמה על כך שהוא צריך למתן את ההתבטאויות ולא ליצור רושם של נבואה. הוא עוסק בחיזוק יהודים ומייחל שאף יהודי לא ייפגע. לא בגוף ולא באמונה. לכן הוא ייזהר שלא לתת פתחון פה לטענה של "נבואה טובה שלא התגשמה". חג כשר ושמח לכל חכמי הפורום, ולא יתן המשחית לבוא אל בתיכם לנגוף.

זה אמיתי או שבאת לעשות ליצנות עליו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 13:22 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

זה אמיתי או שבאת לעשות ליצנות עליו?
אתה יכול, נוירולוג, לומר עלי הרבה דברים. שקרן אני לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 13:31 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:

זה אמיתי או שבאת לעשות ליצנות עליו? אתה יכול, נוירולוג, לומר עלי הרבה דברים. שקרן אני לא.

חלילה, לא התכוונתי לזלזל בך

זה פשוט הזוי מה שהוא טוען, לו הייתי במקומו הייתי מתנצל או לפחות מאמץ שתיקה, במקום לתרץ תירוצים כ"כ הזויים.
הניסיון הלא מוצלח שלו להצדיק את נבואותיו ודבריו שלא מחוברים למציאות, זה פשוט עלבון עבורו קודם כל, לאחר מכן עבור שומעי לקחו.

אין לו מה לעשות בחיים חוץ מלבלבל את המוח לח"ק לשאול מה מספר המתים שאינם קשורים למגיפה?  יש להם מספיק עבודה גם בלי בלבולי המוח הלא רלוונטיים הללו.

מאוד מעניין שבזכות הקורונה החולים האונקולוגיים התרפאו, סגולה חדשה נולדה?

וקצת לוגיקה לסיום. אם זו לא מגיפה, ולכן לא מתו מהמגיפה, אז גם לא נחלו במגיפה. מדוע הוא אמר שיחלו מהמגיפה? 

נ.ב. לימדתי זכות וחשבתי שהיתה לו פליטת פה לא מוצלחת, אבל לאור הדברים שהבאת נראה שמדובר בבעיה אמיתית אצלו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > המגיד: "בישראל יהיו חולים אבל לא ימותו; יביא את המשיח"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.