| נשלח ב-15/3/2020 16:20 |
|
| |
יש כאן משקיעים בבנייני משרד/מסחר וכד'?
לה''ו. לאחרונה הייתה הצפה של פרסומות להשקעה בבנייני מסחר ומשרדים או חללי עבודה. השאלה היא, עכשיו שפתאום רואים שלפחות 50 אחוז מהאנשים והזמן יכולים לעבוד מהבית, וכנראה שיווצר סדר עולמי חדש בנוגע לבריאות, זיהום אוויר, זמן איכות משפחתית וכו', האם כל ההשקעות הנ''ל יוכלו להיות מוסבים לדירות? אם כן, אולי שווה השקעה?!... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 17:57 |
|
| |
גע עצמך אילו זאת באמת הייתה השקעה כדאית, מוצאה הי'ה לוקח הלוואה ומשקיע בה בשקט. נגישות "הזדמנות הפז" מורידה מערכה באופן דרסטי ומטיל ספק רב באמינותה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 18:02 |
|
| |
לה''ו. אתה צודק במיליון אחוז, פיינרך. אני שואל בעצם שני שאלות. 1. מי שכבר השקיע ושקע, האם יוכל להציל משהו מההשקעה? 2. מי שלא שקע בזה, האם ייתכנו שינויים, שיהיה שווה להשקיע... תודה מראש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 18:47 |
|
| |
1. אפשרות א' - למצוא מישהו שאולי יסכים לרכוש. רצוי שלא יוודע לו שהמוכר נקלע לצרות, כי אז יש לו יתרון במו"מ על המחיר. אפשרות ב' - פשוט לחכות - אולי בעתיד ישתנו תנאים סביבתיים ולאחר קיפאון של 5-10 ביקוש לנכס יזנק עקב סיבות גיאופוליטיים או סוציאליים כלשהן. ובינתים להשכיר את הנכס, אפילו במחיר נמוך מהממוצע כדי שתהי'ה לנכס היסטוריה של שכירות (ולא מבנה-רפאים שמרחיק לא מעט שוכרים פוטנציאליים). 2. ודאי שייתכנו שינויים, מי שלא לוקח סיכון, לא שותה שמפני'ה. רק צריך לבדוק טוב-טוב, להתייעץ עם אנשים שמבינים (ולא עם כל מיני חוכמולוגים מהפורום כמוני :-) ). להתייחס לסביבה, לנסות לדמיין מה עשוי להתרחש בעתיד. לדוגמא, מציעים לך דירה עם נוף מהמם. אתה מגיע לשטח ורואה, שבצד ה"הנוף" כבר גדרו שטח ומתחילים לחפור שם יסודות לבניין. אז ברור, שאחרי שיבנו שם בית, הנוף הקסום ייעלם, וזה לא דבר שאפשר לתבוע על זה את המוכר בקלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 20:02 |
|
| |
לה''ו. אחדד עוד יותר את שאלתי. האם ישנו בחוזה הקניה, אפשרות אפי' קלושה שיהיה אפשר לשנות את יעד הנדל''ן? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 23:13 |
|
| |
א. לא כל המודעות שאתה רואה על השקעות למשרדים הם השקעות גרועות (חלקם ממש טובות.) ב. אין שום סיכוי שתוכל להסב למגורים (וזה גם לא ישתלם לך).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 19:21 |
|
| |
מה_שנשארנשלח ב-15/3/2020 23:13 א. לא כל המודעות שאתה רואה על השקעות למשרדים הם השקעות גרועות (חלקם ממש טובות.) ב. אין שום סיכוי שתוכל להסב למגורים (וזה גם לא ישתלם לך). לה''ו. א. חלקם *היו* טובות לענ''ד. ב. מסכים איתך בגדול. יש כמה דרכים לשנות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2020 09:25 |
|
| |
על גג של מרכז ספיר, לדוגמא 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2020 12:31 |
|
| |
אני מחפש מגרש \ דירה \ נכס להשקעה
בוטלו כמה חתונות שהוזמנתי לחודש הקרוב ונשארתי תקוע עם סכום כסף גדול 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2020 15:37 |
|
| |
פלדלפינשלח ב-17/3/2020 12:31 אני מחפש מגרש \ דירה \ נכס להשקעה בוטלו כמה חתונות שהוזמנתי לחודש הקרוב ונשארתי תקוע עם סכום כסף גדול לה''ו. לי יש נכס למגורים, והוא כפול ממה שאני צריך, אז זה גם השקעה. רק שכרגע נשארתי תקוע עם סכום כסף קטן... וזה הקטן, גדול יהיה בע''ה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|