| נשלח ב-15/3/2020 19:00 |
|
| |
היהודים מרעילים בארות 2020
התקשורת והרשת גועשת ורועשת על ההנחיות שלא לבטל תורה ולהשאר בישיבות . וכבר יש את אלו המאשימים את החרדים בהפצת המחלה במכוון . אם הקורונה ח''ו תוביל באמת לקטסטרופה לאומית כמו באיטליה , החרדים יהיו המואשמים הבלעדיים . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 19:17 |
|
| |
רק מזכיר-שרוב אלו שבאו מחו"ל ובעצם הביאו את הקורונה לכאן לא היו חרדים וד"ל...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 19:35 |
|
| |
הפעם זה עלול להיות נכון
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 19:58 |
|
| |
וזה ישנה, כי!!...
מצדרביעינשלח ב-15/3/2020 19:17 רק מזכיר-שרוב אלו שבאו מחו"ל ובעצם הביאו את הקורונה לכאן לא היו חרדים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 20:11 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  | הפעם זה עלול להיות נכון |
|
שאלת תם, את הצבא שלחו הביתה ? לא ! אז יאשימו את החיילים בהפצת המגיפה ? לא !, זאת אומרת עלילות דברים, שזה שוב השנאה הידועה, ולזה ימצא כל פעם תרוץ תורן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-15/3/2020 20:22 |
|
| |
מצדרביעי
| יצחקהספרן כתב: |  | | ליטאישעבר כתב: |  | הפעם זה עלול להיות נכון |
|
שאלת תם, את הצבא שלחו הביתה ? לא ! אז יאשימו את החיילים בהפצת המגיפה ? לא !, זאת אומרת עלילות דברים, שזה שוב השנאה הידועה, ולזה ימצא כל פעם תרוץ תורן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 20:25 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  |
| ליטאישעבר כתב: |  | הפעם זה עלול להיות נכון |
|
שאלת תם, את הצבא שלחו הביתה ? לא ! אז יאשימו את החיילים בהפצת המגיפה ? לא !, זאת אומרת עלילות דברים, שזה שוב השנאה הידועה, ולזה ימצא כל פעם תרוץ תורן.
_________________ |
|
לבסיסי הצבא שום אזרח לא יכול להיכנס חיילים שהיו בחול הוכנסו אוטמטית לבידוד ומי שמשרת אבל ישן בבית היה חייב לישון בבסיס נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 20:28 |
|
| |
קלעפער
| מצדרביעי כתב: |  | | ליטאישעבר כתב: |  | הפעם זה עלול להיות נכון |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 20:32 |
|
| |
למר קלעפר, אתה תשמח אם יצאו קריאות בתקשורת לא לתת לחרדים לבוא בקהל?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 21:35 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | למר קלעפר, אתה תשמח אם יצאו קריאות בתקשורת לא לתת לחרדים לבוא בקהל? |
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 21:44 |
|
| |
פורסם היום כי הותר לקבוצות ספורט להתאמן בקבוצה של 40, כששומרים על מרחק מטר זה מזה.
אז מה יש לומר? כנראה שישנם עוד ערכים במדינה הזו...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 22:11 |
|
| |
תפסיקו להתפלפל. ההנחיה לפתוח את שערי התלמודי תורה היא שערורייתית.
| יו_טיוב כתב: |  | התקשורת והרשת גועשת ורועשת על ההנחיות שלא לבטל תורה ולהשאר בישיבות . וכבר יש את אלו המאשימים את החרדים בהפצת המחלה במכוון . אם הקורונה ח''ו תוביל באמת לקטסטרופה לאומית כמו באיטליה , החרדים יהיו המואשמים הבלעדיים . נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ובצדק!!! עשרות אלפים אנשים מאבדים את מקור פרנסתם. ובאים חכמלוגים ושוברים את הבידוד. בצדק שונאים אותנו
תוקן על ידי momeir ב- 15/03/2020 22:26:46
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 22:19 |
|
| |
איך התחילה המחלה להתפשט בעוצמה גדולה כ"כ באירן? מתברר שבעיר קום שבאיראן על קברה של הקדושה 'פאטמה מאסומה' יש מסגד-מקדש שבמשך מאות שנים עולים לרגל מלקקים את שערי המסגד לרפואה! ה'חסידים שוטים' האירנים עלו לרגל ללקק את שערי המקדש- מסגד...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 22:25 |
|
| |
| momeir כתב: |  | momeir
| יו_טיוב כתב: |  | התקשורת והרשת גועשת ורועשת על ההנחיות שלא לבטל תורה ולהשאר בישיבות . וכבר יש את אלו המאשימים את החרדים בהפצת המחלה במכוון . אם הקורונה ח''ו תוביל באמת לקטסטרופה לאומית כמו באיטליה , החרדים יהיו המואשמים הבלעדיים . נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ובצדק!!!
|
|
בצדק ??? אז בוא וניישם את החוק במלואו על כל האזרחים ! הלא מדינת כל אזרחיה אנו . לא ?! על העדה הערבית והפזורה הבדואית . על הבליינים . על מסיבות הסטודטים / תלמידים . וכל מקום ומקום ממנו תעלה תמונה / סטטוס בהם נראים בבירור מעל 50 ( ונתתי פה הנחה ) איש מבלים יחדיו . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 22:28 |
|
| |
החולה בילה במסיבות - אלפים לבידוד
משרד הבריאות פרסם כי חולה מספר 198 אובחן עם נגיף הקורונה • הוא בילה בשלוש מסיבות, כולל אחת של הבינתחומי שבה שהו כ-1,500 בני אדם
נועם (דבול) דביר
20:59 15.03.2020
צעיר ממרכז הארץ נדבק בקורונה - מעל 1,000 מבלים ייכנסו לבידוד: גבר בשנות העשרים לחייו (חולה מספר 198) ממרכז הארץ נדבק בקורונה לאחר שבא במגע עם תיירים מארה"ב. החקירה של משרד הבריאות גילתה כי היה בשלוש מסיבות גדולות, בשתיים מהן היו אלפי אנשים. אחת המסיבות היא של הבינתחומי בהרצליה שבה נכחו כ-1,500 אנשים.
מהחברה הכלכלית של אגודת הסטודנטים של הבינתחומי נמסר: "נשף פורים של אגודת הסטודנטים התקיים בתאריך ה-10/3 בכוכב הים בקיסריה, לאחר התייעצות עם משרד הבריאות ובהתאם להנחיות המשרד, שבאותה עת הגבילו אירועים ל-5,000 איש. במסיבה השתתפו 1,500 איש. נציין כי לשם זהירות הוחלט להגביל את מספר המשתתפים ולקיים את המסיבה באוויר הפתוח. אנו מצרים על החדשות, פועלים ליידע את משתתפי המסיבה ומקווים לשלומם ולבריאותם".
הצעיר היה בין היתר ביום שני (9.3) במסיבת פורים במועדון "Sura Mare", רחוב סעדיה גאון 24, תל אביב. יום לאחר מכן הוא היה מסיבת פורים של המרכז הבינתחומי הרצליה, באולם האירועים "כוכב הים" בקיסריה, קיבוץ שדות ים ובה השתתפו אלפי סטודנטים. לאחר מכן הוא היה במסיבה "רידינג 11", בהאנגר 11, נמל תל אביב- גם בה היו אלפי אנשים.
ההודעה על הימצאותו של חולה הקורונה הגיעה למארגני המסיבה, הם בתגובה שלחו לבליינים את הודעת משרד הבריאות כי עליהם להיכנס לבידוד.
נכון לשעות הערב, מספר החולים המאובחנים בישראל עומד על 213. שניים מהחולים נמצאים במצב קשה כשרק ארבעה מבין החולים שאובחנו החלימו ושוחררו. החשש במשרד הבריאות הוא ישנם בישראל לפחות 2,500 חולים שלא אובחנו.
תוקן על ידי muki28 ב- 15/03/2020 22:29:04
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 22:28 |
|
| |
מנוול! תפסיק להתפלפל! עשרות אלפים אנשים מאבדים את מקור פרנסתם. ובאים חכמלוגים ושוברים את הבידוד. בצדק שונאים אותנו
|
|
|
|
|