בית פורומים שידוכי חרדים

איל אפשר להיפתח ריגשית בפגישה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/3/2020 01:25 לינק ישיר 
איל אפשר להיפתח ריגשית בפגישה?

מכיוון שגם אם הצד השני מוצא חן מאוד בעיניך אבל משום מה אתה או את פחות מוצאים חן בעיניו והוא יכול להוריד את השידוך זה קשה מאוד להיפתח ולתת אמון ולא ישר להיכנס לתוך עמדה של מגננה מפגיעה ריגשית.

איך אתם מתמודדים? איך אפשר לדעת כשחוזרים מפגישה מוצלחת מבחינתנו שהצד השני גם חשב שזה מוצלח?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 15:47 לינק ישיר 

בס"ד

אתה צודק.זה בהחלט קשה להפתח רגשית,במיוחד למי שחווה פגיעות בעבר

אך אני חושבת שכמה שמחזקים את הביטחון העצמי והאמונה והביטחון בה',פחות מפחדים להפגע מדחייה.

אלא לוקחים ומפרשים את הדחייה,בכך שזה שהשני לא רצה/ירצה, לא אומר כלום עלי כאדם.אני עדיין בן אדם שווה ומיוחד ובן אדם זר שלא מכיר אותי אינו יכול לקבוע על פי כמה שעות מי אני ומה איכותי,אני מכיר את עצמי יותר ויודע שיש בי המון מעלות ומי שתזכה בי תכיר בזה וכמובן זלא הזיווג שלי והכל משמים אך אני עשיתי את ההשתדלות שלי...(שחלק מההשתדלות זה לתת אמון מסויים ולהפתח לשני,ויחד עם זאת ניתן לשבת עם עצמך ולחשוב איך להשתפר)

מחשבה זו גורמת לא לפחד מדחייה.וכתוצאה מכך להפתח יותר רגשית...
מנסים.נפתחים(באיזון ולא ישר מגלים סודות ונושאים אישיים) אך עדיין מרשים לעצמנו להיות במקום הפגיע.במקום שיש בו סימן שאלה וחוסר וודאות לגבי ההמשך...

גם אם הבחורה מצאה חן בעינך,לא תמיד צריך לחשוב ולדעת מה יהיה בהמשך הקשר,אלא צריכים להתמקד בהיכרות ובלהציג את עצמנו טוב...וכמובן בלהקשיב לבחורה;)
בד"כ כשבחורה מחבבת בחור,היא לא מעוניינת לסיים דייט מהר...ונהנית בחברתך

יש עוד סימנים וזה:שהיא צוחקת גם משטויות שאתה אומר ומחייכת.
אם היא מרצינה פתאום,תבין שאמרת/עשית משהו לא לרוחה...ויש מצב גדול שאתה כבר מסומן
כך שיש לך עד סוף הפגישה לתקן את דבריך/להתנצל על מעשיך...ולגרום לה לחייך ולצחוק שוב,ואז?אולי תזכה לפגישה נוספת

בכל מקרה עדיף להיות עסוק בלהכיר אותה ולראות שיש בינכם קווים דומים ויש פוטנציאל לגבי ההמשך...

את ההחלטה שלה?תשמע בין כה דרך השדכנית.כך שעדיף להתמקד באיכות הפגישה מאשר בלחפש סימנים לכך שהיא מחבבת אותך

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/03/2020 16:20:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2020 22:24 לינק ישיר 

יפה. לגזור ולשמור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2020 16:04 לינק ישיר 

בס"ד

בשמחה

אם גוזרים ושומרים את דברי?זה בהחלט מדליה עבורי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איל אפשר להיפתח ריגשית בפגישה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext