בית פורומים בחדרי חרדים

ואני הקטן שואל: האם אפשר לכנות "מגיפה" כשאין אף מת???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/3/2020 20:19 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:
אולי כי הקב"ה פשוט אוהב את העם שלו למרות הכל?
חשבת על האפשרות הזו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים, אמת ויציב!!!

עכשיו התבשרנו שיש עלייה במספר החולים וברוך השם הודו להשם אין גידול במספר החולים קשה, וחשוב גם לציין שאלו לא חולים חדשים אלא חולים קיימים שגילו שהם חולים ובכך שאלתי מקבלת משנה תוקף. ואם התשובה היא שזה למעלה מדרך הטבע, אז שכל אחד מאיתנו יאמר מזמור לתודה על החסדים והרחמים הנפלאים שמשפיע בורא כל עולמים על בניו האהובים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2020 14:37 לינק ישיר 

המחקר המפתיע על ספינת הקורונה שסותר את כל מה שקורה באיטליה על פי נתוני המחקר שיעור התמותה של מי שקיבלו טיפול מיטבי מגיע ל-0.5% בלבד. הנתון הזה עומד בסתירה לשיעורי התמותה באיטליה העומדים על 8.3 %

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2020 21:01 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

ולשרה_בן כתב:
ולשרה_בן

בתי החולים בניו יורק מלאים עד אפס מקום, מחסור חמור בציוד רפואי, מגייסים את הצבא כדי לטפל במשבר לפני שמערכת הבריאות תתמוטט.
 רופאים מספרים שהם רואים נזקים בריאות אצל אנשים צעירים שהבריאו.
 ופה יושבים אנשים קטנים ודנים האם ניתן לקרוא לזה מגיפה או לא.
 עד שהאנשים האלו לא יראו גופות ברחובות הם לא יאמינו לכלום. 

אתה ממציא דברים ורוצה שיתייחסו אליך כרציני??

בתי החולים בניו לא מלאים עד אפס מקום! שקר מוחלט!
הם מפחדים שיתמלאו. בינתיים הם לא מלאים.
רוצים להכניס את הצבא. שוב שקר מוחלט! הכל דיבורים אם תחזית מסוימת תתממש ואתה כבר מציג את זה כעובדה!

וככה אתה ושכמותך מפיצים שקרים ומייצרים עיוותים.

שקרנים אף פעם לא מודים כשהם נתפסים עם המכנסיים למטה.

Please take this urgent message serious as it is Pikuach Nefesh! Dr Zimmerman says Hatzolah is seeing younger and healthy people in critical condition intubated, on respirators in the ICU's. Multiple people have already died from within our community. The ICU's are full to capacity.
ד'ר צימרמן האחראי על אירגון הצלה בניו יורק ולייקווד אומר שיש חולים במצב קריטי וכמה מתים מהקהילה החרדית, כמו כן הוא אומר שהבתי חולים מלאים עד אפס מקום.
אתה ועוד אידיוטים כמוך אחראים לכך שאנשים מזלזלים בהוראות שניתנים על ידי מומחים בנושא.

https://www.theyeshivaworld.com/news/featured/1841555/multiple-deaths-multiple-critical-urgent-audio-message-from-medical-director-of-hatzolah.html

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2020 19:42 לינק ישיר 
ממחר סגר בניו יורק...הצבא כבר התפרס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2020 19:49 לינק ישיר 

יש מת בישראל, עכשיו אתה רגוע?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2020 20:30 לינק ישיר 

נער_החידות כתב:

צילום: באדיבות המשפחה

שמו של הנפטר הראשון כתוצאה מקורונה: אריה אבן, בן 88

"צר לנו על כך שהעביר את ימיו ורגעיו האחרונים כאשר בני משפחתו מנועים מלהיות לצידו" - כך נמסר ממשפחתו של אבן, בן 88 במותו. הוא הותיר אחריו ארבעה ילדים, 18 נכדים ונין

ענבר טויזר | N12 | פורסם 13:13 21.03.20 

106

85,229

הנפטר הראשון כתוצאה מנגיף הקורונה הוא אריה אבן ז"ל, בן 88 מירושלים - כך הותר היום (שבת) לפרסום. אבן עלה ארצה לבדו מהונגריה בשנת 1949. הוא הותיר אחריו ארבעה ילדים, 18 נכדים ונין.

לעדכונים נוספים ושליחת הסיפורים שלכם - היכנסו לעמוד הפייסבוק של החדשות
ממשפחתו נמסר כי אבן היה "איש יקר ואהוב, חי חיים מלאים, מסור למשפחתו, אדם חזק עד רגעיו האחרונים. צר לנו על כך שהעביר את ימיו ורגעיו האחרונים כאשר בני משפחתו מנועים מלהיות לצידו".

המלצות נוספות

איך לחץ וחרדה משפיעים על עור הפנים והגוף?

הגאדג'ט שמעולם לא ידעת שאתה צריךNext Tech | מרחבי הרשת

"אנו שמחים שבערוב ימיו התגורר ארבע שנים בבית הדיור המוגן 'נופים' ואהב מאד את המקום", הוסיפו בני המשפחה. "אנו מודים לצוות הרפואי בבית החולים שערי צדק על טיפול מסור, אנושיות ואמפתיה".
אחד מנכדיו סיפר הבוקר ל-N12: "סבא היה ניצול שואה מהונגריה שהקים משפחה לתפארת. הוא עלה למדינת ישראל לאחר הקמתה והיה מבוני הארץ, עבד במשך שנים בשירות המדינה. הוא היה אדם מסור למשפחתו, חזק וצלול עד הסוף הבלתי נמנע. לא נתנו לנו לראות אותו בימים האחרונים מהחשש להדבקה. אני אמנם גר רחוק, אבל היה לנו קשר קרוב"
אבן הגיע לבית החולים שערי צדק בירושלים במצב קשה מאוד, ואושפז לפני כשבוע במחלקה המבודדת. הוא סבל ממחלות רקע רבות, ובמהלך האשפוז נאלץ לעבור החייאה בשל אירוע לבבי. ככל הנראה אבן נדבק בנגיף מעובדת סוציאלית שהגיעה לעבודה מבלי שידעה שהיא נשאית של הנגיף. שמונה בני אדם נוספים בבית הדיור המוגן שהו בבידוד על פי הנחיות משרד הבריאות, וכעת הדיירים והצוות כולו שוהים בבידוד מרצון.

ממאקו

נשלח מהאנדרואיד שלי

הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! 
אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! 
אלא מעריכים אותו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2020 21:58 לינק ישיר 

נער_החידות כתב:

לא

איכפת לו על השבוע הקודם שהיה מושבת לחינם, להבנתו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2020 22:32 לינק ישיר 
momeir

0.5% בתנאי שיש מספיק מיטות אישפוז. 
נכון שרוב החולים מחלימים.
אבל....
אם יש הידבקות מאסיבית,  האחוזים של החולים קשים יהיו  יחסית במספרים גבוהים ואין מספיק מיטות.  ואז נגזר עליהם למות מחוסר טיפול נאות.  זה מה שקורה עכשיו באיראן .לדברי סגן שר הבריאות האיראני כל 20 דקות מת חולה באיראן. תמונות של קברי אחים.  זה גם המצב באיטליה. לא מצליחים להשתלט על הרבה חולים קשים. לכן יש הרבה מתים. כאן בארץ מנסים למנוע הדבקה מאסיבית. כך שיש מעט מאוד חולים קשים ובתי החולים יכולים לטפל כנדרש. 

תוקן על ידי momeir ב- 21/03/2020 22:35:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2020 00:43 לינק ישיר 

אין מילים...

https://www.kikar.co.il/352262.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2020 00:48 לינק ישיר 

אכן אנו מצפים מגדולי הדור שידעו לדמות מילתא למילתא ואם נניח בזמן הגמרא היו צריכים כך וכך כמות של מתים להקרא מגיפה האם אותו דבר גם היום?! היום יש לנו מודרניזציה וכלים חדשניים וסטטיסטיקה ויודעים להעריך זאת מראש אז אפשר לדמות מילתא למילתא ולהכריז מגיפה עוד קודם למספר של הגמרא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2020 19:24 לינק ישיר 

אלון מאסק מצפצף על הקורונה: "פאניקה מטומטמת - עד סוף אפריל לא יהיו חולים בארה"ב" בשבועות האחרונים זלזל מנכ"ל טסלה בעקביות בתגובה הציבורית לקורונה וראה בה פאניקה מיותרת • "הניחוש שלי הוא שפאניקה תגרום יותר נזק מהנגיף, אם זה לא קרה כבר", צייץ מאסק בטוויטר • במשך עשור מאסק טיפח דימוי של אדם שאומר את האמת, והודף את מבקריו קצרי הראייה והחזון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2020 19:34 לינק ישיר 
קלעפער

הכובס1 כתב:
אלון מאסק מצפצף על הקורונה: "פאניקה מטומטמת - עד סוף אפריל לא יהיו חולים בארה"ב" בשבועות האחרונים זלזל מנכ"ל טסלה בעקביות בתגובה הציבורית לקורונה וראה בה פאניקה מיותרת • "הניחוש שלי הוא שפאניקה תגרום יותר נזק מהנגיף, אם זה לא קרה כבר", צייץ מאסק בטוויטר • במשך עשור מאסק טיפח דימוי של אדם שאומר את האמת, והודף את מבקריו קצרי הראייה והחזון

זה האיש...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2020 20:36 לינק ישיר 

כן שווה 15.5 מיליארד דולר ומנכל של 57,000 עובדים מנהל כללי שת חמישים ושבע אלף עובדים ברחבי העולם החברה שלו עברה השנה לפני המשבר את השווי של פלקסווגן ושברולט גם יחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2020 10:46 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
אין מילים...

https://www.kikar.co.il/352262.html

זה קשקוש, באיטליה יש יותר מ-600,000 מתים כל שנה, במחוז לומברדיה (מרכז המגפה באיטליה) יותר מ-100,000 עוד כמה אלפי מתים לא גמרו את המקום בבתי הקברות (אולי שורפים את הגופות למנוע הדבקה או כי אנשים רוצים בכך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2020 12:34 לינק ישיר 

מחריד: "חולים מעל גיל 60 לא יקבלו עזרה רפואית"
כאוס באיטליה: משבר הקורונה מביא למציאות עגומה במיוחד באיטליה • רופא ישראלי שמטפל בחולי קורונה בבית חולים בצפון איטליה: "שמעתי שקבעו רף לגיל שאחריו אי אפשר לעזור יותר - גיל 60"
קובי בורנשטיין, כ"ו אדר תש"פ 22/03/2020 12:35
משבר הקורונה באיטליה: תוך מספר שבועות זינק מספר החולים במדינה ל-53,575, כשרק ביממה האחרונה אובחנו 5,000 חולים נוספים. מספר המתים מתקרב ל-5,000 והרשויות חסרות אונים. בשל כך, הוחלט כי לחולים מעל גיל 60 לא תינתן עזרה רפואית. ד"ר גל פלג, רופא ישראלי שמטפל בחולי קורונה בבית חולים בפארמה שבצפון איטליה, הודה סיפר בראיון שהעניק ל'חדשות הבוקר' בחדשות 12, כי ההמצב בבתי החולים חמור מאוד. "המצב לא משתפר, אלא רק מחמיר", סיפר פלג, "מספר החולים מאוד גדול ומספר הקורבנות רק גדל. אני במשמרת מאתמול במחלקת אורתופדיה שהוסבה לחולי קורונה. מגיעים אלינו חולי קורונה סופניים ואנחנו עוזרים להם ומקלים עליהם ברגעיהם האחרונים, ומאפשרים להם לדבר עם המשפחות שמנותקות מהם כבר הרבה זמן בגלל הבידוד". בנוסף, סיפר פלג דבר מזעזע, לפיו חולים מעם גיל 60 לא יקבלו עזרה רפואית, וזאת במטרה לתעדף את חייהם של הצעירים. לדבריו, "שמעתי מהחברים ומהקולגות שלי שקבעו רף לגיל שאחריו אי אפשר לעזור יותר - גיל 60. מעל גיל 60 יש פחות אינטובציות והרדמה מלאה, מתחת לגיל הזה אנחנו עוזרים עד הסוף ונותנים חמצן".
https://www.bhol.co.il/news/1089382

מדברים על כך שהוראה דומה לא רשמית קיימת גם באנגליה. יהודי אנגליה בפניקה בשל כך. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ואני הקטן שואל: האם אפשר לכנות "מגיפה" כשאין אף מת???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.