בית פורומים בחדרי חרדים

לפי התמונות שראיתי הבוקר, באיצקוביץ לא הפנימו את סכנת המגיפה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/3/2020 10:50 לינק ישיר 
לפי התמונות שראיתי הבוקר, באיצקוביץ לא הפנימו את סכנת המגיפה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 10:51 לינק ישיר 

מקור תמונה ישראל כהן בטויטר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 13:43 לינק ישיר 

אני הוריתי לילדיי להתפלל בבית. כך אני עושה בעצמי, וכך נכון שכל אב יעשה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 14:01 לינק ישיר 

אם הגבאים לא מסוגלים להבטיח שבכל חדר תפילה יתפללו אך רק 10 אנשים, עליהם לסגור את המקום.
ואם הם אינם עושים זאת - הם נושאים באחריות לתוצאות החמורות שעלולות להיות בשל כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 14:16 לינק ישיר 

הגיע הזמן שכל יחיד ויחיד יקח אחריות על עצמו ועל הסביבה ויאמר אני את נפשי ובני ביתי הצלתי והשתדלתי לא להזיק לסביבה.יבא יום והעסקנים הגבאים וכו' יצטרכו לתת דין וחשבון על רציחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 14:18 לינק ישיר 

תהום פעורה כאן בין אנשים והשקפות;

אנשים שלא יודעים ומעריכים ביטול תורה מה היא
אנשים שלא יודעים מה זה פספוס תפילה במניין, שבכל טיול, ובכל דבר נחוץ עסקית - מבטלים תפילה במניין
בוודאי לא יבינו על מה אנשים מוסרים נפש וקשה להם להיפרד עד האפשרות האחרונה.

אין לי דעה הלכתית בעניין, ברור שזה שייך לגדולים ממני. אבל אפשר לזהות כאן מי ומי המבקרים ביתר נחרצות - לאו דוקא בגלל פחדם, ושמירתם המופלגת על נפשם, אלא בעיקר מחוסר הבנה בסיסי מה זה ועל מה זה אנשים 'משתגעים' להמשיך ללמוד עם חברותא (!) להתפלל בבית הכנסת (!).
לא על חרדת ההלכה אתם זועקים לדעתי (בהכירנו את הגיגיכם), אלא על חוסר הזדהות עם הקושי של אחינו יקרי בני ישראל שכה קשה להם לקבל את התקנונים כפשוטם וכמשמעם ברגע שהם תוקנו.

תנו להם, ליראי השם ואנשי מעשה, להסתגל למצב חירום חדש וקשה ואפל זה. ובינתיים תקנאו בהם על להיטות היתר להמשיך לשקוד בתורה ולהתעורר בתפילות והתעוררות רוחנית בדרכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 14:23 לינק ישיר 

ואמר מי שאמר.שאין גבול לטמטום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 14:25 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

אנשים שלא יודעים מה זה פספוס תפילה במניין, שבכל טיול, ובכל דבר נחוץ עסקית - מבטלים תפילה במניין

אין לי דעה הלכתית בעניין, ברור שזה שייך לגדולים ממני. אבל אפשר לזהות כאן מי ומי המבקרים ביתר נחרצות - לאו דוקא בגלל פחדם, ושמירתם המופלגת על נפשם, אלא בעיקר מחוסר הבנה בסיסי מה זה ועל מה זה אנשים 'משתגעים' להמשיך ללמוד עם חברותא (!) להתפלל בבית הכנסת (!).
לא על חרדת ההלכה אתם זועקים לדעתי (בהכירנו את הגיגיכם), אלא על חוסר הזדהות עם הקושי של אחינו יקרי בני ישראל שכה קשה להם לקבל את התקנונים כפשוטם וכמשמעם ברגע שהם תוקנו.

תנו להם, ליראי השם ואנשי מעשה, להסתגל למצב חירום חדש וקשה ואפל זה. ובינתיים תקנאו בהם על להיטות היתר להמשיך לשקוד בתורה ולהתעורר בתפילות והתעוררות רוחנית בדרכם

דבריך קילורין לעיניים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 14:55 לינק ישיר 

בקצב הזה אין מה להתפלא אם המדינה תחליט לסגור גם את בתי הכנסת
ואנחנו כמובן נאשים את הציונים שרוצים לעקור את התורה ולבטל את בתי התפילה וכל שאר הססמאות המוכרות.
כולם אשמים, כולם רוצים ברעתנו, ואנחנו? אנחנו מושלמים ומקדשים שם שמיים בכל מקום ובכל עת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 15:35 לינק ישיר 
קלעפער

יוחנן מציג באופן מושלם, נראה לי, את מאמרו של הסמ"ע שדעת בעלי בתים הפך דעת תורה. הרבה תהיתי מה החידוש בכך שדעת בעלי בתי יהיה הפך דעת תורה, וכי יש חידוש למשל שמי שבשרירות לבו מהלך שדעתו תהיה ההפך מדעת התורה?
אלא הכוונה היא כפי שהציג יוחנן, שמדובר בעלי בתים שיש להם עלונים לשבת והולכים לטיש וגם אולי צועקים בתפילה ומוחאים כפיים, וכל דתם היא חברתית ומה יאמרו ולא כניעה אמיתי לצוי הבורא בתורה.
בעלי בתים אלו לבם "חם" להתנהגות הדתית חברתית, ועליהם נאמר שדעתם, למרות שנשמעת כדעת התורה והיראה, היא דעת בעלי בתים, והיא היפוך דעת התורה שמצוה לאכול ביום כיפור לספק סכנה ובודאי לאבד תפילה בציבור מספק ועוד מספק רציחה!

ישר כוח יוחנן שהבהרת לי הדק היטב את דברי הסמ"ע הק'

תוקן על ידי קלעפער ב- 19/03/2020 15:36:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 17:15 לינק ישיר 
ולשרה_בן

רוצחים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 17:20 לינק ישיר 
ולשרה_בן

יוחנןש כתב:

ניתן להם להסתגל למצב הקשה ובנתיים הרוצחים האלה ידביקו עוד ועוד אנשים. ממש לקנאות באנשים שחייהם של אחרים שווים בעינהם כקליפת השום.
בבורו פארק ולייקווד יש מאות נדבקים (וזה רק התחלה)  ועשרות מחוברים למכונת הנשמה בגלל חכמולגים כמוך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 17:24 לינק ישיר 

משרד הבריאות אמר שאפשר 10 אנשים וכמובן לשבת עם רווחים 

אז ישר רבנים מסוימים הוציאו הוראה לא להתפלל במניין ... אתם מחמירים יותר ממשרד הבריאות ?? 

שמבוגרים לא יתפללו וגם מי שבן 13 חסר אחת  
שכל מי שבקבוצת סיכון יתפלל בבית 

אבל 10 / 15 איש בבית מדרש מאוורר עם שמירה על רווחים למה לא? 
קצת מזכיר את הסיפור על ההוא שנסע לנופש עם תיקים מלאים כל טוב וכשלא נסגר המזוודה הוא הוציא את הטלית ותפילין ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 17:29 לינק ישיר 
ולשרה_בן

גרשום כתב:
אם הגבאים לא מסוגלים להבטיח שבכל חדר תפילה יתפללו אך רק 10 אנשים, עליהם לסגור את המקום.
ואם הם אינם עושים זאת - הם נושאים באחריות לתוצאות החמורות שעלולות להיות בשל כך.

גם 10 אנשים זה מסוכן. אתה מכיר בית כנסת שעובר חיטוי אחרי כל מניין? מספיק שחולה אחד יבוא למניין  וידביק אחרים ואת המקום. 

תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 19/03/2020 17:30:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 18:08 לינק ישיר 

דוקטור בברוקלין: אל תלך לבית הכנסת, אם תלך אתה רוצח  פוטנציאלי.

https://vosizneias.com/2020/03/19/dr-ditchek-s-dont-go-to-shul-if-you-go-you-are-a-sinner-and-potential-murderer/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2020 18:41 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:

דוקטור בברוקלין: אל תלך לבית הכנסת, אם תלך אתה רוצח  פוטנציאלי.

https://vosizneias.com/2020/03/19/dr-ditchek-s-dont-go-to-shul-if-you-go-you-are-a-sinner-and-potential-murderer/

הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! 
אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! 
אלא מעריכים אותו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לפי התמונות שראיתי הבוקר, באיצקוביץ לא הפנימו את סכנת המגיפה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext