|
|
| נשלח ב-20/3/2020 00:33 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| מחפש_משהו כתב: |  | רק נקודה קטנה לציון, מי שהכניס לכאן את הקורונה - הם דווקא החילונים שטיילו ברחבי העולם והביאו את הקורונה איתם
|
|
לא לגמרי נכון עובדתית.
השבוע פורסם שאיזה נגיד חרדי שהגיע מארה"ב במטוס פרטי עם משפחתו ונמצאו נגועים בנגיף.
מלבדם יש עוד חרדים.
ודי להציץ למה שקורה באזורים החרדיים בארה"ב
|
|
המצב בקהילות בחול זו לא הוכחה לזלזול בהנחיות . כי בקהילות החרדיות חיים ביחד עם גיבוש הרבה יותר מקבוצות אחרות כל חרדי פוגש לאורך היום הרבה יותר אנשים מהחילוני של בית עבודה עבודה בית ויציאה קטנה לבילוי ביום חמישי ואולי ארוחה פה ושם במסעדה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2020 08:31 |
|
| |
אוי לו לרב פילץ מיום הדין! אוי לו מחילול השם!

|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2020 12:34 |
|
| |
עלילת הרעלת הבארות התפתחה במאה ה-12 בגרמניה ועלתה על פני השטח מפעם לפעם. לאחר התפרצות המגפה, ובעיקר לאחר התבררות ממדיה האדירים, הואשמו היהודים בכך שהרעילו את הבארות ובכך גרמו לפריצת המגפה. האשמה זו חוזקה בעדויות שנגבו מיהודים שהודו, לאחר עינויים קשים, בכך שזיהמו את מקורות המים משנאתם לנוצרים. כמה מהם סיפרו אף שההרעלה היא חלק מקנוניה שרוקם ארגון יהודי שמרכזו בעיר טולדו ומטרתו כינון שלטון יהודי כלל עולמי. היו שטענו כי הם מוענשים בידי האל, בשל כך שהם נותנים מחסה בקרבם ליהודים שנואי האל. אגדה אורבנית רווחת מספרת כי במגפה נספו פחות יהודים מנוצרים, וזאת בשל הרגלי ההיגיינה הטובים יותר של היהודים (ובהם נטילת ידיים וטבילה), ועל כן נפל עליהם החשד[1]. כבר בזמן הפרעות, אחת הטענות שהועלו כדי להגן על היהודים הייתה, ששיעור התמותה בקרבם גדול גם כן. יש הרואים באנטישמיות בעת "המוות השחור" גרסה מוקדמת של האנטישמיות הגזענית החדשה, שכן אופציית המרת הדת לא הודגשה, ונראה שגם טבילה לנצרות לא הייתה מועילה ליהודים בהרבה מקרים (אם כי הועילה בחלקם). עושרם של היהודים ועיסוקם בהלוואה בריבית עוררו את השנאה כלפיהם. לגלי האנטישמיות תרמה הופעת כת הפלגלנטים, 'תנועת סופגי המלקות', הללו שעיקר פולחנם הדתי היה הלקאת עצמם, היו באים ויוצאים בערי גרמניה, ופעולתם חוללה תסיסה רצחנית.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2020 12:49 |
|
| |
וגם על זה לא ידברו בתקשורת של בבא זוטא(חדר כושר בטמרה נסגר בהוראת משרד הבריאות, לאחר שהפר את צו בריאות העם)
https://www.maariv.co.il/breaking-news/Article-755320
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רודףסמלים ב- 20/03/2020 12:51:29
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2020 23:47 |
|
| |
לדברי חסידים שהסבירו את הדבר ל'בחדרי חרדים': "במשך השבוע היו הרבה אנשים שהסבירו לרבי מה שקורה ולמה צריך לצמצם, אבל הרבי אמר אני יודע הכל ולא מבטלים תפילות וטישים". הרבי תמיד ידוע ששבת אצלו זה מעל הכל ולכן הוא החליט לנהוג כך".
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2020 23:53 |
|
| |
בבא, יא מסית. מה עם תמונות מהיום מהפארקים והטיילות ברחבי הארץ?!?! אתה ממש מוטה, וחבל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2020 00:04 |
|
| |
| רודףסמלים כתב: |  | בבא, יא מסית.
מה עם תמונות מהיום מהפארקים והטיילות ברחבי הארץ?!?!
אתה ממש מוטה, וחבל.
|
|
בור ונבער!
רק שלהבדיל מההפרות הממוסדות אצל החרדים שנעשות על דעת (ואף בהשתתפות) המרנים והאדמו"רים, החילונים (המעטים) שמפרים את החוק (עדיין אין איסור לצאת לטיילת האיסור רק על התקהלות) עושים זאת על דעת עצמם בלבד...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2020 00:12 |
|
| |
זה שאלפי חילונים רבים צפצפו על ההנחיות ויצאו לטיילות ולפארקים,
זה לא מוריד כהוא זה מהאחריות של הרבנים לשמור על ההנחיות של מערכת הבריאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2020 00:14 |
|
| |
מעניין הבדלי התגובות בין באבא לבין רעיונוביץ! הסיבה פשוטה, האחד שונא, והשני כואב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2020 02:25 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  |
| רודףסמלים כתב: |  | בבא, יא מסית.
מה עם תמונות מהיום מהפארקים והטיילות ברחבי הארץ?!?!
אתה ממש מוטה, וחבל.
|
|
בור ונבער!
רק שלהבדיל מההפרות הממוסדות אצל החרדים שנעשות על דעת (ואף בהשתתפות) המרנים והאדמו"רים, החילונים (המעטים) שמפרים את החוק (עדיין אין איסור לצאת לטיילת האיסור רק על התקהלות) עושים זאת על דעת עצמם בלבד...
|
|
נבל מוסת ומסית. להציג קומץ חסידים שוטים כמייצג של כמיליון חרדים שומרי חוק בארץ ישראל ולהסית נגדו, תוך התבססות, בין היתר, על תמונות מהאתר 'כיכר השבת', שופרו של ynet, זולל החרדים הידוע, זה כמו להגיד ש"בבא זוטא" הוא המייצג של כלל הניקים כאן, ב"בחדרי חרדים"... לעומת זאת, להתעלם במכוון מחלקו של ה'מרן' האמיתי של הציבור החילוני בארץ, התקשורת, כמסית ומדיח סדרתי נגד כלל הציבור החרדי, זה פשע. עיוור כעטלף אתה, בבא, בוחר לא לראות את ההוראות של משרד הבריאות מופרות ע"י הציבור הערבי, כשני מיליון איש, ו..כן, באופן ממוסד, כמו גם את היחס המזלזל של כלל הציבור, כ5.5 מיליון חילונים, לאזהרות, ובוחר במכוון את השוליים שבציבור החרדי. בוש תבוש וארור תהיה אם דם יישפך בגלל גלי ההסתה המעוותים שלך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|