אינך ראוי לתגובה יש לי הערכה גדולה יותר לחסידי הרב ברלנד מאשר לאנשים קטנים ושטופי מוח כמוך
נשלח ב-19/3/2020 22:24
הרב בוארון נגד הרבנים והוראות משרד הבריאות
בדבריו תקף הגר"צ בוארון הוראות שונות שנאמרו מרבנים ידועים שצריך לסגור את הכוללים ושהאברכים ילמדו בבית וכך הוא אמר: "מחילה מכבודם של כל מי שאומר אחרת, אבל זה לא נכון, זה לא צודק, ביטול תורה זה מה שיכול ח"ו להגביר את הצרות, אנחנו מאמינים בני מאמינים שרק התורה הקדושה היא מקיימת ומעמידה את העולם, ביטול תורה זו לא הדרך, ובבית אי אפשר ללמוד, לכן "שומר מצוה לא יידע דבר רע" וקל וחומר ש'תלמוד תורה כנגד כולם' ובעזרת ה' אלו שימשיכו בלימוד תורה ותפילה בבית הכנסת לא יארע להם שום נזק, גם שיעורי תורה וכל מה שקשור לעסק התורה להמשיך כרגיל ולא לפחד מכלום".
נשלח ב-19/3/2020 22:26
גם אנטישמי וגם שקרן.
הציוץ הראשון שלך בפתיחת האשכול דיבר רק על בתי כנסת.
התקנות מתירות במפורש ללכת להתפלל.
אבל אנטישמי קטן שכמותך לא מסוגל לראות אנשים מתפללים לקב"ה.
נוירולוג צודק! רב אחראי היה מיד אומר שהכוונה בצמצום וכהוראת הרשויות. הרב בוארון, כמובא בכתבה, אומר "להמשיך כרגיל". ואתה מחסל את שאריות הכבוד שרכשו לך כאן בגלל שלא נעים לך ממה שמנהיג מפגלתך גרם בעם ישראל.
נשלח ב-19/3/2020 23:10
הכתבה מיום ראשון. אני התייחסתי להודעה הפותחת של האנטישמי השקרן.
נשלח ב-19/3/2020 23:13
קלעפער כתב:
נוירולוג צודק! רב אחראי היה מיד אומר שהכוונה בצמצום וכהוראת הרשויות. הרב בוארון, כמובא בכתבה, אומר "להמשיך כרגיל". ואתה מחסל את שאריות הכבוד שרכשו לך כאן בגלל שלא נעים לך ממה שמנהיג מפגלתך גרם בעם ישראל.
הוא חסר תקנה יפה מצידך שניסית להסביר לו. אני ויתרתי על זה כי הוא באטרף ולא מסוגל להבין לא מה שהוא קורא וגם לא מה שהייתי מסביר לו.
כל בר דעת שקורא את דבריו של הרב בוארון מבין שאין כל בעיה בללכת לבית כנסת ואין צורך בשום החרגות ותנאים, וכל מי שיילך לבית הכנסת מוגן מכל רע.
נשלח ב-19/3/2020 23:14
ואין קשר בכלל להוראות השמיימיות של ר' חיים, שאין לי הבנה בהן בדיוק כמו שאין לי הבנה באיש הזה בעצמו, אלא שאני מאמין שלא תצא תקלה מתחת ידו ושזכותו וזכות התורה שהוא מגביר יעמדו לנו שהמחלה תעבור עלינו בחסד וברחמים כשם שעברה עד עתה ויותר טוב.
נשלח ב-19/3/2020 23:16
נוירולוג כתב:
הוא חסר תקנה יפה מצידך שניסית להסביר לו. אני ויתרתי על זה כי הוא באטרף ולא מסוגל להבין לא מה שהוא קורא וגם לא מה שהייתי מסביר לו.
כל בר דעת שקורא את דבריו של הרב בוארון מבין שאין כל בעיה בללכת לבית כנסת ואין צורך בשום החרגות ותנאים, וכל מי שיילך לבית הכנסת מוגן מכל רע.
אין לך שום כלים לומר מה מבין כל בר דעת, כי בכל הויכוחים שיש אתך עם שלל חברי הפורום, אתה מפגין היטב את מאמר הגמרא 'דעה חסרת מה קנית'.
נשלח ב-19/3/2020 23:19
מנהשורה כתב:
ואין קשר בכלל להוראות השמיימיות של ר' חיים, שאין לי הבנה בהן בדיוק כמו שאין לי הבנה באיש הזה בעצמו, אלא שאני מאמין שלא תצא תקלה מתחת ידו ושזכותו וזכות התורה שהוא מגביר יעמדו לנו שהמחלה תעבור עלינו בחסד וברחמים כשם שעברה עד עתה ויותר טוב.
לא תמצא אותי מגן על שום הפקרות שקשורה בנגיף. ואדרבה בסביבתי אני מדבר הכי בתקיפות על שמירה מקסימלית. אבל האמת חייבת להאמר. וגם כשמדובר באדם שאינני מסמפט-הרב בוארון.
נשלח ב-19/3/2020 23:26
מנהשורה
באמת שליבי עליך ואין לי עניין לרדת עליך (אתה עושה את זה יופי בעצמך) אם היתה לך קצת מודעות עצמית היית רואה (את מה שכולנו כאן רואים) איך אתה משתטה בפורום כבר כמה ימים תוך שאתה מקלל בשצף קצף כל מי שמזיז לך את הגבינה.
נשלח ב-19/3/2020 23:31
ברור לי שאתה לא תגן על הפקרות, עשית עד למקרה המצער האחרון רושם של ניק ליטאי משכיל ורחב אופקים כמו ליטאים של פעם, אבל אינך היחיד שבזמן האחרון אני מגלה שכשזה מגיע לעניני מנהיגי המפלגות מאבדים כל שכל ותבונה ומגינים עליהם בק"ן שרצים.
איש לא מעז לומר שהרש"א ז"ל לא היה ת"ח מופלג, עמל בתורה כל ימיו, אבל זה לא מנע ממך (וממני) לבקרו קשות ואף לומר שבדברים מסויימים אין בו דעה. כך גם עם הגר"ח, איש לא מטיל ספק בגדלותו, אבל הסרטון האחרון וההוראה האחרונה (שכפי שאני מבין ר' גרשון ור' דב לא חשבו כמוהו) מראים שזקן ואינו לפי כבודו יותר לנהל את הציבור.