|
|
| נשלח ב-19/3/2020 23:46 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | ברור לי שאתה לא תגן על הפקרות, עשית עד למקרה המצער האחרון רושם של ניק ליטאי משכיל ורחב אופקים כמו ליטאים של פעם, אבל אינך היחיד שבזמן האחרון אני מגלה שכשזה מגיע לעניני מנהיגי המפלגות מאבדים כל שכל ותבונה ומגינים עליהם בק"ן שרצים.
איש לא מעז לומר שהרש"א ז"ל לא היה ת"ח מופלג, עמל בתורה כל ימיו, אבל זה לא מנע ממך (וממני) לבקרו קשות ואף לומר שבדברים מסויימים אין בו דעה. כך גם עם הגר"ח, איש לא מטיל ספק בגדלותו, אבל הסרטון האחרון וההוראה האחרונה (שכפי שאני מבין ר' גרשון ור' דב לא חשבו כמוהו) מראים שזקן ואינו לפי כבודו יותר לנהל את הציבור. |
|
כבר כתבתי שאני ממפלגת ר' גרשון על כל המשתמע מכך, ואין לי שום עניין להגן על היענקושים למיניהם. ואינני חושב שאי פעם ר' חיים היה מסוגל לנהל ציבור. אבל היחס שלי להוראות שלו הוא יחס אחר. לא בדקתי, אבל אני די בטוח שגם ר' גרשון שהוא אדם מאד אינטלגנט וביקורתי ובעל ראש פתוח, רואה את הדברים בדיוק כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2020 23:49 |
|
| |
אני רציני עד לאימה כשלמרות שאני מוכן לבקר ולבחון כל דבר, אני רואה בר' חיים (שכמובן גם אותו אני מוכן לבחון ולבדוק) תופעה על טבעית. ואם תרצה, ארחיב מעט בהקדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2020 23:53 |
|
| |
מה שר' גרשון חושב כנראה לעולם לא נדע...
עצם ההנחה שהגר"ח הוא תופעה על טבעית משונה ובודאי אין לה על מה לסמוך. אני אמנם לא זקן אף שזקני לבן...אבל אני זוכר איך הליטאים התייחסו לגר"ח, היום כולם היו נחשבים לאפיקורסים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2020 00:59 |
|
| |
אגב. הוא לא הראשון שמבטיח הגנה מקורונה לכל מי שמגיע לבית הכנסת, הבטיח זאת גם המקובל הרב גמליאל רבינוביץ, דבר שכמובן לא עמד במבחן המציאות, ולמרבה הצער רבים וטובים, כולל רבנים וראשי ישיבות חלו במגיפת הקורונה על אף שאינם מוכרים ככאלו שמוותרים על תפילה במניין בבית הכנסת.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 21:22 |
|
| |
אין שכל אין דאגות.. ומה עם המסעדות והקולנוע וכל השאר?? על זה לא חשבת הרב בוארון? הפסקים שלך תמיד היו הפוכים מכולם, ואף פעם לא התכופפת לדעת הרוב. אסור לאף יהודי להקשיב לך בשום דבר!!! אתה מסכן חיים והולך נגד כולם! תמיד! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 21:33 |
|
| |
אגב, מישהו יודע האם טענתו שהכנסיות והמסגדים עדיין פתוחים-נכונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 12:24 |
|
| |
כידוע כל אלו שנחלו או נפטרו לא התפללו בבית כנסת
|
|
|
|