| נשלח ב-23/3/2020 18:11 |
|
| |
משוגעים!! רדו מהגגות!!
פקחי משרד הבריאות סגרו את מאפיית המצות המיתולוגית ביישוב קוממיות, בשל העובדה שלא ניתן לאפות שם מתוך הקפדה על ההנחיות המגבילות בשל נגיף הקורונה האם הם שפויים?? הם רוצים שנמות ברעב?? כשהפארקים וחופי הים שורצים אנשים, הם לא מצאו למי להיטפל רק למאפיית מצות שעובדים שם כמה עשרות אנשים?? עובדי המצות הם חיוניים באותו מידה שעובדי בית חולים חיוניים!! מי יאמר למלאך המשחית הרף?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2020 19:43 |
|
| |
פיקו"נ דוחה הידורים חסידיים. קנו מצה שמורה של מצות ירושלים ובלצ"ג.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2020 20:02 |
|
| |
| מאירקה99 כתב: |  | | פיקו"נ דוחה הידורים חסידיים. קנו מצה שמורה של מצות ירושלים ובלצ"ג. |
|
מצה שמורה של מצות ירושלים זה לא הידורים חסידיים. מתוך נסיון אני אומר לך שזה כמעט בטוח תערובת חמץ, ("חבורה" במקום משפרת את המצב, אבל מבין שיש בעיה להכניס כעת חבורות למאפיות). אפשר לסמוך על ביטול. אבל בהנחה שבצק בבצק הוא יבש ביבש, ואנשים מבשלים את המצות בתוך פסח, הרי שזה חוזר וניעור. (קיצרתי במקום שיש להאריך, אבל כך יצא לי בבירור הסוגיא עם ת"ח)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2020 20:11 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2020 20:17 |
|
| |
| מיאניומשמי כתב: |  |
| מאירקה99 כתב: |  | | פיקו"נ דוחה הידורים חסידיים. קנו מצה שמורה של מצות ירושלים ובלצ"ג. |
|
מצה שמורה של מצות ירושלים זה לא הידורים חסידיים. מתוך נסיון אני אומר לך שזה כמעט בטוח תערובת חמץ, ("חבורה" במקום משפרת את המצב, אבל מבין שיש בעיה להכניס כעת חבורות למאפיות). אפשר לסמוך על ביטול. אבל בהנחה שבצק בבצק הוא יבש ביבש, ואנשים מבשלים את המצות בתוך פסח, הרי שזה חוזר וניעור. (קיצרתי במקום שיש להאריך, אבל כך יצא לי בבירור הסוגיא עם ת"ח)
|
|
אבל זה בהכשר הבדץ העדה החרדית... הכשרות הרגילה זה חמץ למהדרין מן המהדרין, אבל השמורה אמור להיות כשר, לא? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|