בית פורומים בחדרי חרדים

אוי כמה שאני שמחה ועצובה גם יחד :שמשה גפני הודח ממקומו!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/3/2020 18:28 לינק ישיר 

גפני אינו כוס התה שלי אבל קיבלתי קטע שאפילו שדרנים חילונים משבחים את עבודתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2020 18:38 לינק ישיר 

קלעפערנשלח ב-24/3/2020 18:28

גפני אינו כוס התה שלי אבל קיבלתי קטע שאפילו שדרנים חילונים משבחים את עבודתו.

לה''ו. בטח משבחים! מושקה גם לא סגר לערבים אהובי נפשם את הרמקולים, וגם המתנחלים והדוסים שנואי נפשם סובלים מכך.
חוץ מזה, לך תדע מתי ליברפוררמן יחליט שהגיע הזמן לחזור להיות ''ימני'', ויוריד ת'שלטר והכסף למוסלנאצים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2020 18:40 לינק ישיר 

קלעפער איש לא חולק על הפן המקצועי של גפני.כמובן מלבד שהתמיכות בישיבות ובכוללים לא הוכנסו לספר התקציב.אבל בזה ניתן להאשים את כלל הפוליטיקאים החרדים.hot tr.תפנה את שאלתך לאלה שסגרו עסקאות עם ליברמן במשך השנים ,אולי הם יכלו להתנבא,על הלך רוחו,לא רק כי הם מכירים את אופיו.אלא פשוט כי הנבואה ניתנה "לחכמים "מזמן שחרב בית מקדש?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/03/2020 18:47:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2020 19:55 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
אני באופן אישי מעדיף את מרץ והתעוררות על פני המאפיונר, אבל מסכים אתך שמשה ליאון "שייך" לחרדים יותר מאשר למאפיונר, היות והם בסופו של דבר אלו שבחרו בו...

במה עדיף המאפיונריות של מר"ץ על המאפיונר המולדבי שרק מברבר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2020 22:33 לינק ישיר 
מצדרביעי

חיים_התמים כתב:
אני באופן אישי מעדיף את מרץ והתעוררות על פני המאפיונר, אבל מסכים אתך שמשה ליאון "שייך" לחרדים יותר מאשר למאפיונר, היות והם בסופו של דבר אלו שבחרו בו...
במה עדיף המאפיונריות של מר"ץ על המאפיונר המולדבי שרק מברבר?

מרץ אינם מאפיונרים למרות שדעותיהם אינם כדעותינו, אבל אפשר לדבר אתם ולהבין מה הם רוצים.
בשונה מזה ש"רק" מדבר, (גם העיתון דר-שטרימר כשלעצמו "רק" דיבר-אבל זה מה שהכשיר את הלבבות)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2020 22:54 לינק ישיר 

גם אני גפני לא כוס התה שלי.

אבל צריך להבין החרדים התחייבו ללכת עם ביבי, ומבחינתם בצדק, כי אם הם לא היו מתחייבים הרבה ממצביעיהם היו מצביעים מחל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2020 23:13 לינק ישיר 

אין שמחה כשמחה לאיד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2020 23:18 לינק ישיר 

מבלי להיכנס כעת מה המשמעות של ממשלת שמאל, החתונה בין נתניהו והחרדים שירתה את שני הצדדים שתלויים זה בזה. הבלוק הזה הוא אינטרס הן של החרדים והן של נתניהו, כל צד רצה לבטח את עצמו שהצד השני לא יעשה שבת לעצמו וילך להקמת ממשלה עם כחול לבן.
כ"כ וכפי שנכתב כאן כבר בכמה הזדמנויות, אילו נציגי יהדות התורה וש"ס לא היו מתחייבים ללכת עם נתניהו בכל מחיר, חלק גדול מהמצביעים שהצביעו להם היו בוחרים במפלגות אחרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2020 09:12 לינק ישיר 

אתייחס לתגובתך ,בהרחבה, מאוחר יותר,:הבלוק,עם נתניהו או החתונה כהגדרתך ,היה נכון כל עוד שלא הוגש נגדו כתב אישום,משהוגש?החרדים רק מנטרלים את עצמם:סנונית ראשונה נראה כבר שישראל ביתנו "כבשה"את וועדת הכספים.אני כבר לא מדברת על זה שכושר המיקוח של החרדים ,כן כן עם הליכוד, נחלש כשהם כובלים עצמם מלכתחילה?
הנזקים לגבי "המשמעות של ממשלת שמאל" הייתי מוסיפה נזקיה של ממשלה כזאת: גם בכך "אנחנו אשמים"ולמה כי החרדים מחרימים את גנץ:ובכך הדלת בפני המאוחדת נפתחת באופן אוטומטי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2020 23:00 לינק ישיר 

אגב, ע''פ החוק ממונה יו''ר זמני לכנסת מי שהוא "זקן חברי הכנסת" מבחינת וותק, וזה אומר עמיר פרץ ומשה גפני שנכנסו שניהם ב1988, במקרה כזה הגיל קובע וכך הפסיד גפני וגוש הימין את תפקיד יור הכנסת בגלל חצי שנה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2020 23:02 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2020 23:10 לינק ישיר 

"מה עניין שמיטה אצל הר סיני "להבדיל! מדברים כאן על וועדת הכספים שהועברה לישראל ביתנו  כתוצאה מפוליטיקאם עם קוצר ראות משווע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2020 23:29 לינק ישיר 

פותחת האשכול לא הפנימה או לא רוצה לעשות זאת שהצלחה של נתניהו בעת הזו [כבר כמה שנים]
היא הצלה ליהדות.
מדובר כאן על ציביון יהודי של מדינה שלמה [שלא קשור דוקא למאה שקל או יותר לאברך כולל בחודש]
שהמתחרים של נתניהו מצהירים בבירור שיש להם מטרה להחלישו.
זה נישאים וגיורים שבת וכשרות ועוד ועוד.
גם אם היום זה לא מושלם, עדיין האנשים בימין לא קמים בבוקר עם רצון לנתץ כל חלקה ביהדות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2020 23:45 לינק ישיר 

ההתייחסות שלי הייתה בהקשר של נתניהו והימין
ופחות בהקשר הספציפי של האיש גפני [לא בעת הזו].

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2020 00:00 לינק ישיר 

אני חושבת שבמידה ושלטון גנץ יהיה תלוי בחרדים הוא ייתן לא פחות  מנתניהו לחרדים ,הכוונה בענייני דת,ועוד אני לא אוהבת במיוחד להזכיר עוונות ראשונים ,אבל ראה איך נתניהו התנהל עם החרדים  ב2013 זרק אותם לכל הרוחות ונתן ללפיד לעשות בהם ככל העולה על רוחו?.עכשיו המצב שכתוצאה מהסירוב החרדי לגנץ,נפתחה הדלת למאוחדת ולליברמן?כתבתי למחרת הבחירות באפריל,שאם נחבור לגנץ נוכל לשמור על דרכו של נתניהו בממשלתו:אחרת אם ליברמן יהיה בקואליציה אז עוד נתגעגע ללפיד?וזה מה שמסתמן:הרעיון זה לא לשמור על האיש אלא על הדרך!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אוי כמה שאני שמחה ועצובה גם יחד :שמשה גפני הודח ממקומו!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.