|
|
| נשלח ב-25/3/2020 00:16 |
|
| |
תובנות אחרי ביקור במאה שערים
אנחנו קצת שונים מהם ... אנחנו מחוברים למדיה לרדיו לטלויזיה מקבלים עדכונים און ליין בקבוצות הווצאפ והטלגרם על מספר החולים בארץ ובעולם מבינים ומפנימים את הסכנה ... אבל במאה שערים ישנם כאלו שחיים בפלאנטה אחרת , הם מנותקים מהיקום ומקבלים חדשות בעיקר ממודעות קיר או מסוג החדשות העוברות מפה לאוזן אחרי שעברו עיבוד קל או קשה כיד דמיון המספר הטובה או הרעה עליו ... ( המודרנים שבניהם קוראים את ה''עיידה'' וכך מתעדכנים ) . ויש גם את אנשי המחתרות שמחוברים בסתר למדיה אבל לעולם לא יעזו לספר לסביבה מאיפה להם הנתונים העדכניים .... בקיצור צריך להבין למה בכל פעם שמגיעים לתוככי מאה שערים כלי תקשורת בליוי כוחות יס''מ פתאום יוצאים כל הזומבים מהחורים ''להפיץ מחלות'' ... נערך ע"י בחדרי חרדיםנשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2020 01:45 |
|
| |
תעלה לפה תמונות של הוריך ואחר כך נדבר על זומבים....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2020 02:01 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | תעלה לפה תמונות של הוריך ואחר כך נדבר על זומבים.... |
|
אני חושב שמיותר לציין שהמילה זומבים נכתבה בלשון סגי נהור ! ושהכוונה היא שתושבי מאה שערים מוצגים מידי ערב בתקשורת החילונית כזומבים ומפיצי מחלות ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2020 07:33 |
|
| |
עובדתית
הקנאים הם 'בורים' גמורים. אנאלפאביתים בכל מה שקשור ל 'הבלי העולם הזה' ולמדע. מלאי סטיגמות לגבי כל מי ששונה מהם. זה נכון כאן במאה שערים וגם במונרו ובקרית יואל
עצוב!
הם הם שגורמים לשנאה עצומה של גויים ויהודים (חילונים) נגד היהדות החרדית
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2020 08:13 |
|
| |
ככה לדבר על הסבא שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2020 11:18 |
|
| |
momeir
| יוחנןש כתב: |  | | ככה לדבר על הסבא שלך? |
|
אתה מתכוון לאבא של אברהם אבינו ???
צבועים! אתם יודעים היטב שסבא שלי שלכם חי בעולם אחר לגמרי! תכל'ס. אם יש סתירה בין המדע המודרני והתוצרים שלו (הטכנולוגיה) לבין התורה. אז בבקשה תפסיקו להשתמש במחשבים, בתרופות, במקררים, במכוניות, בבתי חולים, במטוסים וכו' וכו' . מצפה במאה שערים למודעות: גיוועלד! כבר גזרו רבותינו נ"ע שאסור להשתמש בכל טעכנולוגייע שהם תוצרי בתי הכפירה והמדע ימ"ש רח"ל. מאחר ונמצאים בקרבנו חלושי דעת ופורקי עול אשר משתמשים באותם טעכנולוגיעס " אשר לא שיערום אבותינו" בפקודת מרנן ורבנן 'הגאונים' אסור בשום פנים ואופן לשנורר אצלם. דהוי אביזריהו דע"ז של הטכנולגייע. ובוודאי שאסור להיבדק אצל הכומרים שלהם דמתקרי ד"ר.....
אתה יודע את המשך 'הנוסח' יותר טוב ממני .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2020 11:59 |
|
| |
מצדרביעי
| momeir כתב: |  | ככה לדבר על הסבא שלך?
אתה מתכוון לאבא של אברהם אבינו ???
צבועים! אתם יודעים היטב שסבא שלי שלכם חי בעולם אחר לגמרי! תכל'ס. אם יש סתירה בין המדע המודרני והתוצרים שלו (הטכנולוגיה) לבין התורה. אז בבקשה תפסיקו להשתמש במחשבים, בתרופות, במקררים, במכוניות, בבתי חולים, במטוסים וכו' וכו' . מצפה במאה שערים למודעות: גיוועלד! כבר גזרו רבותינו נ"ע שאסור להשתמש בכל טעכנולוגייע שהם תוצרי בתי הכפירה והמדע ימ"ש רח"ל. מאחר ונמצאים בקרבנו חלושי דעת ופורקי עול אשר משתמשים באותם טעכנולוגיעס " אשר לא שיערום אבותינו" בפקודת מרנן ורבנן 'הגאונים' אסור בשום פנים ואופן לשנורר אצלם. דהוי אביזריהו דע"ז של הטכנולגייע. ובוודאי שאסור להיבדק אצל הכומרים שלהם דמתקרי ד"ר.....
אתה יודע את המשך 'הנוסח' יותר טוב ממני .
|
|
אהבתי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2020 12:08 |
|
| |
זכותם לחיות איך שבא להם. אתה לא יכול לכפות עליהם להתקדם טכנולוגית כמו שאתה לא יכול לכפות עליהם ללכת ג'ינס קרוע כי אנחנו במדינה דמוקרטית. אם יש פערים, משרדי הממשלה הרלוונטיים צריכים להשלים את הפער, במקרה הזה משרד הבריאות צריך לחלק שם פליירים צבעוניים / לתלות מודעות / להעביר רמקולים / מתנדבים שיסבירו וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2020 13:04 |
|
| |
הגפני הנאור שלך גם רצה למצוא חן בעיני הפריץ, לא עזר לו הזקן הקצוץ שלו, הוא הביא אנטישמיות גדולה מצד השמאל והמרכז שזכו ברוב פרלמנטרי ונתנו לו בעיטה הגונה,
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2020 15:35 |
|
| |
עם כל הכבוד סבא שלי חי בעולם הזה, הוא לימד אותי לקרוא מכותרות העיתונים (החילונים, כי זה מה שהיה אז) נכון שלפני 150 שנה אנשי הישוב הישן היו מסוגרים וחיו מכספי החלוקה אבל ההשוואה לא נכונה, כך גם חיו כולם סביבם, היה כאן שלטון עות'מני מפגר. הרעיון של שימור אורח החיים והסגירות מאז השלטון הטורקי אינו קשור לכלום. לסבא שלי גם לא היה חשמל או מים זורמים בבית, וילד שלו מת כתינוק מדיפטריה, האם מישהו מקדש את זה היום? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|