|
|
| נשלח ב-26/3/2020 14:12 |
|
| |
ברור לכל שזה המשך של גזירת הגיוס !!! השלטון הציוני ראה שבני התורה לא יכרעו תחת הסוסים אז הוא מצא דרך מתוחכמת לסגור את הישיבות
אלפי בני ישיבות כבר גוייסו בכפיה בגלל שסגרו להם את הישיבה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 14:15 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | אחד הרבנים שלהם כבר חולה ובמצב לא טוב, |
|
אם כוונתך לרב צבי שינקר, לפי הכתבה בכיכר השבת אין לכך כל קשר לקורונה אלא למחלת הסרטן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 14:26 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | האם פספסתי משהו במעשי הפלג בתקופה הזאת?? אתמול למשל היתה חתונה כמעט רגילה
|
|
גם בחור מישיבה ידועה התחתן אתמול בישוב ליד קרית ספר לא לפי הכללים והוא ממש לא מהפלג
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 14:38 |
|
| |
פותח האשכול ממש לא שמח לאיד הוא בסה"כ אמר שהם לא מצייתים להוראות והאם הם מחכים למוות כדי להפנים שהמצב מסוכן
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 14:56 |
|
| |
גם הפלג הליטאי (עד כמה שאפשר לקרוא לחסידים שהולכים כסומא אחר יענקוש ושות') הגדול יותר נזכר באיחור שיש לשמור את הוראות משרד הבריאות, נקווה שגם הפלג הזה יפנים שהוראות משרד הבריאות לא רק מחייבות אלא גם נחוצות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 15:43 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | גם הפלג הליטאי (עד כמה שאפשר לקרוא לחסידים שהולכים כסומא אחר יענקוש ושות') הגדול יותר נזכר באיחור שיש לשמור את הוראות משרד הבריאות, נקווה שגם הפלג הזה יפנים שהוראות משרד הבריאות לא רק מחייבות אלא גם נחוצות. |
|
שוב הטרול עם האובססיות הנוירולוגיות שלו. רק החסידים הם שפויים והגיוניים: בבעלז עד סוף שבוע שעבר הכל פעל כרגיל. בתי כנסת וישיבות. בגור המשטרה סגרה את הישיבה ביום רביעי שעבר. אחרי שפוניבז נסגרה. גם בית המדרש המרכזי של גור היה פעיל עד אתמול.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 15:46 |
|
| |
מנחה חדשה
נחמד לראות שלפחות אינך חולק על מה שכתבתי, וכל הקצף שלך הוא רק מדוע לא הזכרתי גם את החסידים. אז למי שלא נולד היום או למי שיש קצת יושרה, יודע מה כתבתי גם על בעלזא וכדו'. אין לי מושג על מה מדובר בעניין גור, אני יודע (לפי מה שפורסם) שבגור היו מהראשונים שבאופן רשמי אמצו את הנחיות משרד הבריאות (אם מישהו חרג מזה באופן מקומי, זה סיפור אחר)
נגב את הקצף ותגיד תודה שבכלל התייחסתי אליך
תוקן על ידי נוירולוג ב- 26/03/2020 15:47:27
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 15:50 |
|
| |
מדברים פה על עבירה של 'שמחה לאיד' וכאלה.. אנשים פה יהיו, בתקוה שלא, אחראים ישירם למוות של יהודים מבוגרים, ואני לא רוצה לתת מספרים, ח"ו, כל חיידר שכזה יש סיכוי של כמה אחוזים לפחות שאחד ויחיד מביניהם חולה, הוא יעביר לרוב הכיתה שלו, וההמשך מוכר.
אם כי אני לא מאשים את הפלג, הם סך הכל הסתכלו על שאר הישיבות בימים הראשונים, וחיקו אותם בקצת יותר הקצנה, כדרכם בקודש.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 15:56 |
|
| |
הטפשות הורגת יותר מהכל
נעבך

|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 16:26 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מנחה חדשה
נחמד לראות שלפחות אינך חולק על מה שכתבתי, וכל הקצף שלך הוא רק מדוע לא הזכרתי גם את החסידים. אז למי שלא נולד היום או למי שיש קצת יושרה, יודע מה כתבתי גם על בעלזא וכדו'. אין לי מושג על מה מדובר בעניין גור, אני יודע (לפי מה שפורסם) שבגור היו מהראשונים שבאופן רשמי אמצו את הנחיות משרד הבריאות (אם מישהו חרג מזה באופן מקומי, זה סיפור אחר)
נגב את הקצף ותגיד תודה שבכלל התייחסתי אליך
תוקן על ידי נוירולוג ב- 26/03/2020 15:47:27 |
|
האשמה היא בחברה החרדית כולה שעד אתמול נהגה בחוסר אחריות ומלאה את גאולה מא"ש ואת בתי הכנסת ללא שמירה על הכללים. רק שאתה כמו המשכילים בשעתם משליך את האשמה על גדולי ומנהיגי הדור. רק שהאובססיות הטרוליות שלך והפגיעה ההיסטורית של 6:3
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 17:21 |
|
| |
ברור לכל שלא ייחלתי למותו של אף יהודי, הם הראשונים שמראים התנגדות ממוסדת לכללים של משרד הבריאות והממשלה, אכן גם בעלזא נכשלו כאשר לא זיהו את המצב החמור, אבל עדיין גם בבעלזא הורו לשמור על ההנחיות. כנ"ל כל הציבור החרדי בצורה ממוסדת קיבלו על עצמם את ההוראות, הפרות היו, והיו גם הפרות בצד החילוני, עדיין זה לא בצורה ממוסדת, ועל זה תהיתי להיכן הם רוצים שנגיע ר"ל. מספיק היה בינתיים לשמוע את המטורלל ממודיעין עילית כדי להגיע למסקנה שהם כת לא פחות גרועה מכת ברלנד.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 19:57 |
|
| |
המטורלל ממודיעין עילית טוען בערך את מה שטוענים צמד המטורללים מהבית הלבן ומדאונניג 10, לא בטוח ששווה לשלם כל מחיר כדי למנוע את התפשטות הנגיף, רק שאצל הגויים להישאר בבית בלי להנות ולחגוג כבר עדיף למות, ואצל היהודי להבדיל, לשבת בבית חודשים שלמים בלי תורה חינוך וקיום מצות בדיעבד, עדיף כבר למות. ובדברי כולם יש צדק מסויים, השאלה היא רק במינון, ומטורללים כדרכם חסרים את הרכיב החיוני הזה של איזון ומינון. הרי אם נקצין את הסיטואציה למצב שכדי לנצח את הנגיף נצטרך לשבת בבית 3 שנים ולאכול רק לחם ומים שמגיע באמצעות רחפנים, פתאום כולם יחשבו אחרת. אז אצל גויים מסויימים חודשיים בלי תענוגות וכלכלה משגשגת נראה כמו נצח, אצל יהודים מסויימים שבועיים (שבוודאי יוארכו) בלי תורה ומצוות נראה כמו נצח. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 20:33 |
|
| |
נצל
כאשר מאזינים לדברים המטורפים של המשוגע ממודיעין עילית, אפשר להבין קצת את טיבם של עובדי האלילים וכל עובדי ע"ז למיניהם, שבמחשבה צלולה אין אפשרות להבין את מעשיהם ואת דעותיהם. עד ל'עבודתם' של עובדי הפעור, שקשה לאדם עם לשון נקיה לתאר את דרך ה'עבודה' הזו. כשאנו רואים מטורפים כאלו, שצועקים כביכול 'עבודה', 'יהדות', שמוכנים למסור את נפשם (ועל הדרך לרצוח עוד כמה וכמה יהודים) על כך שהם מוכרחים להתפלל בחוץ כשהרוח מעיפה לו את הטלית ...! רבותי, האנשים הללו, אינם עובדים את ה' ואינם עושים את רצונו, הם פשוט עובדי עבודה זרה, פרימיטיביים פאנאטים ואטומי מוח שעובדים את עצמם ואת כריסם בלבד. הם לא 'מאבדים עצמם לדעת' כפי שטוען לו בן שיחו, אלא רוצחים שפלים, כפשוטו. וכנהוג בעולם שבמקרים של חשש מהתפשטות מגפות ע"י הדבקה, כשעושים הסגר, מצווים אנשי הצבא המפקחים על הסגר לירות באנשים שמפרים את הסגר. במקרים דומים יהיה ח"ו הכרח לירות במטורפים האלו.
|
|
|
|
|