| נשלח ב-29/3/2020 08:37 |
|
| |
לאסוף את האנשים להסגר בסוג של בית מעצר כלשהו עד לסיום הקורונה. (כמובן לא בבית מלון) אחרי שיאספו כמה אנשים, הכל יבוא על מקומו בשלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2020 08:42 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | לאסוף את האנשים להסגר בסוג של בית מעצר כלשהו עד לסיום הקורונה. (כמובן לא בבית מלון) אחרי שיאספו כמה אנשים, הכל יבוא על מקומו בשלום. |
|
כמו שעצרו סרבני גיוס ולא היו התקהלויות ברחוב? הרי אם יעצרו אדם שפתח בית כנסת הוא יהפוך אוטומטית לסוג של חנינא בן תרדיון שלימד תורה ברבים ויצא נגד גזירות מלכות הרשעה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2020 08:44 |
|
| |
בא נראה קודם איך יטפלו בחכמולוגים האלה https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5702793,00.html נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2020 08:52 |
|
| |
אלי_ו
| פיינשמקער כתב: |  | בא נראה קודם איך יטפלו בחכמולוגים האלה https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5702793,00.html נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אלה חיילים, זה קל, הם יחטפו משפט צבאי, וכנראה קנס או מחבוש.
מלבד זאת כל החיילים בבסיסים נמצאים בעוצר יציאות. זה אומר שעשרות אלפי חיילים לא יצאו הביתה לליל הסדר כדי שהמחלה לא תופץ.
זה מה שאתה רוצה לעשות גם אצלנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2020 09:14 |
|
| |
לעצור. לאסור. לקנוס. גם את מי שמשחק אותה רחב"ת. אלה שפותחים בתי כנסיות עכשיו גורמים שכל השאר לא יוכלו לפתוח יותר זמן. אלה הם עבדי עצמם ותאוותיהם, פושטים טלפיהם ואומרים כשר אני, ולא עבדי ה' לדעת שעת רחוק מחבק.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2020 09:15 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | לאסוף את האנשים להסגר בסוג של בית מעצר כלשהו עד לסיום הקורונה. (כמובן לא בבית מלון) אחרי שיאספו כמה אנשים, הכל יבוא על מקומו בשלום. |
|
פתרון מושלם. אני חושב שחוץ ממטורללי הפלג כולם יסכימו לזה.
ולדעתי דבר ראשון זה צריך להיות על המתפללים בחוץ בלי לשמור מרחק.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2020 09:31 |
|
| |
לה''ו. מכיוון שעכשיו רשמית משתמשים בשב''כ. אז כך. חילוני שמפר: עבודות שירות בב''ב. עץניק שמפר: לשלוח לטאטאות רחובות בהתנחלות. מתנחל שמפר: לשלוח לאסוף צואת כלבים ברמת אביב ג'. וכו' ועל זה הדרך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2020 13:03 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2020 21:35 |
|
| |
אלו שמפירים בזדון, לשבור להם ידיים ורגליים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2020 23:19 |
|
| |
| פרקש כתב: |  | | אלו שמפירים בזדון, לשבור להם ידיים ורגליים |
|
זה יעזור?
אולי את רגש הנקמה שלך?
צריך לשנות פאזה, וזה קרה היום, עם פסקי ההלכה שיצאו היום,
את התוצאה ראיתי היום אחה"צ בבני ברק,
לא מושלם,
אבל ככלל הציבור החרדי היום עשה שינוי עצום,
בינתיים נחכה לתוצאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2020 23:39 |
|
| |
התנהגותם בלתי נסבלת, לא ראויה, ויש לגנות מכל וכל, ולטפל בכל כלי חוקי אפשרי נגדם, אבל אם צריך לבחור איך לגשת לזה, יותר חכם היה לנסות הידברות עם הקודקודים באופן בלתי אמצעי בתור התחלה במידה וזה אפשרי, ואם זה לא היה עוזר, לעבור מיידית לסנקציות ככל שהחוק מאפשר, מעצרים, קנסות, ועוד.
נ.ב. מעניין אם אלו שהציעו לירות בהם כדורי גומי ולשבור להם ידיים ורגליים היו מציעים זאת גם כלפי אותם אלו שנשמעו לבית הרב קנייבסקי והפרו את האיסור המפורש של משרד הבריאות לקיים לימודים במוסדות החינוך. או לשבור ידיים ורגליים למי שהשתתף בחתונה ההמונית שהיה שותף לה גם מזכיר מועצת גדולי התורה של דגל התורה, ראש עיריית בני ברק אברהם רובינשטיין. משום מה יש לי הרגשה שלא, מעניין למה...
תוקן על ידי נוירולוג ב- 29/03/2020 23:40:36
|
|
|
|
|