|
|
| נשלח ב-1/4/2020 02:59 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
רובינשטיין, בדיוק כמו כל המינויים החרדים שכבר דובר המון אודותיהם בעבר (יו"ר החינוך העצמאי ועוד..) הוא מינוי של "מקורב" שאין בינו ובין יכולות ביצוע ולא כלום. כך אנחנו נראים, כך העיתונות החרדית נראית וכך נראים גם הפלסטינים ועוד מדינות עולם שלישי נוספות..
אז לפני שאנחנו מלינים עליו, מוטב שנלין על עצמנו שאנחנו עדיין מאפשרים את זה בשנת 2020..
בקטע של החתונה הוא גם יצא שקרן וגם מפגר.. זה ראש העיר שאנחנו נתנו יד לבחירתו כי זה לפי "תור" גערער או ליטוואק, במקום לבחור מומעד לפי כישורים ובעיקר, קבלות!!!
ועד שנלמד קצת מאחרים, נמשיך לשלם את המחירים הללו.
|
|
צודק בכל מילה !! ולכן 4000 איש בחרו למחל בבחירות לעירייה אבל זייברט המושחת הקים את סיעת מאוחדים של חיים גורי להרוס למחל וגזול מהם קולות !! והפשע המשיך בזיוף קולות החיילים במעטפות הכפולות!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2020 00:45 |
|
| |

כאשר אני משמש כ"פיהם" של כלל תושבי העיר
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 14:27 |
|
| |
עיריית בני ברק ממשיכה לשלם עשרות אלפי שקלים ליועצי יחסי ציבור ואסטרטגיה, בהם אבי בניהו ורונן צור, במקום להשקיע את הכסף בשיקום ורווחת התושבים. גורם בעירייה תקף בפני את החלטת ראש העיר, וטען שמדובר בשיקולים שיביאו לקריסתה.
https://twitter.com/LiaSpilkin/status/1251812193051512832
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 10:35 |
|
| |
השבוע האשים ראש העיר אברהם רובינשטיין את כל העולם ואשתו ביחס לבני ברקים, רק לא את עצמו. בין השאר קרא ליולדות להחרים את בית החולים תל השומר, וכן תקף את המנהל הרפואי של מעייני הישועה פרופ' רביד (אלא שבקשר למעייני הישועה הוא לא יכול היה לקרוא להחרימם, פשוט היו שמים עליו פס, אי אפשר לשלוח את כל יולדות בני ברק לאסף הרופא בצריפין).
פרופ' רביד הגיב:
פרופ' מוטי רביד מנהל ביה"ח מעיני הישועה בחצות בסקופים: "שמעתי את המתקפה של רה"ע נגדי, אני הייתי הראשון להתריע. חבל שרה"ע ממשיך להיות עקשן ולא מודה שהוא טעה וזה עלה בחיי אדם, רוב הרבנים מודים לי".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 12:19 |
|
| |
הוא נבחר על ידי החלטת הגר"ח קנייבסקי שליט"א והוא חייב להישמע להוראותיו
אלה שנפטרו ונחלו אולי לא שמעו בקול הגר"ח
לא בדקתי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2020 14:55 |
|
| |
שטויות. הגר"ח לא אמר לו לארגן חתונה תחת הבית, ואחר כך לשקר לכל העולם כאילו אין הסרטות. וכשמתברר שאשתו היתה עם קורונה באותו זמן, להמשיך הלאה לשקר.
הגר"ח לא אמר לו לקרוא לפיטורי מנכ"ל מעייני הישועה, או להמנע מללדת בשיבא וכו'.
אם כי, אין ספק שהמינוי שלו הוא מהכשלונות של רשב"ם.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 06:47 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | שטויות. הגר"ח לא אמר לו לארגן חתונה תחת הבית, ואחר כך לשקר לכל העולם כאילו אין הסרטות. וכשמתברר שאשתו היתה עם קורונה באותו זמן, להמשיך הלאה לשקר.
הגר"ח לא אמר לו לקרוא לפיטורי מנכ"ל מעייני הישועה, או להמנע מללדת בשיבא וכו'.
אם כי, אין ספק שהמינוי שלו הוא מהכשלונות של רשב"ם. |
|
הקושייה היא עליך אדוני. מילא חצר רשבם יש לה אינטרסים שלהם. אבל למה אתה נופל בפח ומצביע כמו כבש בעדר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 06:56 |
|
| |
הנושא הרי אינו אני אישית, אלא כלל העדר, למה כמעט כולם מצביעים לפי ההוראות.
ויש לזה כמה תשובות.
יש ציבור ענק שבאמת ובתמים מאמין במצוות ועשית ככל אשר יורוך כפי הנוסח המעודכן מהדור האחרון. יש עוד רבים שמעדיפים להיות חלק מהציבור, שלא לפרוש מהציבור, גם אם התוצאה לפעמים דפוקה. המחיר של לפרוש מהציבור יקר יותר מהתוצאה. בפרט במקרה ב"ב, שלא היה בכלל צד שני. וודאי שיש שיקול רציני לשים פתק רובינשטיין, שמרוויחים תחושת שייכות לציבור, ללא שום הפסד. יש פעמים רבות שההחלטות של האנשים שם בחצרות שקולים ונכונים עבור הציבור. כמו בירושלים למשל, שהיה בחירות בין לאון לברקוביץ (יש כמה תמימים שמאמינים שהיה עוד אפשרות, אותם תמימים שמאמינים שבצפת היה סיכוי לברלסבר אחד. אבל הם לא הנושא שלנו כעת). מכל הבחינות לאון עדיף על ברקוביץ. ויש גם עוד דבר: הציבור הכללי, יש לו צרכים שונים. יש את הצרכים השוטפים הרגילים שמותאמים לכולם יחד. ויש צרכים קהילתיים. אם לא נציית כמו עדר, איש לא ידאג לצרכים הקהילתיים שלנו. בתי כנסת, מוסדות חינוך, וכל היתר. אנו זוכרים היטב איך בני ברק התנהלה לפני הקמת דגל התורה. איך ירושלים התנהלה בתקופת ברקת.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 09:09 |
|
| |
אני פתאום מבין משהו, משהו חשוב: אם האזרחים אדישים אז הכי כדאי להיות פקיד או פוליטיקאי. כמובן חשוב לא לייאש יותר מדי ציבור רב מדי שפשוט יצור לך על הדלתות, אבל בכללי כל עוד אתה שומר את ההמון במרחב המחאה שבין פייסבוק לנטפליקס, אתה בשבתך כפוליטיקאי וקל וחומר כפקיד יכול לעשות פחות או יותר מה שאתה רוצה. זה מזכיר לי ויכוח פנים חרדי שערכתי פעם עם חבר, ויכוח שמייצג בזכוכית מגדלת את העניין כולו. במקרה הזה החבר ההוא יילל בפניי על אוזלת היד של הנציגים החרדים בטיפול בקורונה. "אתה הצבעת להם" הטחתי. "מה אתה רוצה?!" "אני לא הצבעתי להם" הוא התמרמר. "אני הצבעתי לר' חיים!" "אהה" אמרתי מניה וביה. "אז כל מה שהוא צריך זה לכבוש את ליבו של איש אחד - של ר' חיים, למה שיטפל בצרכים שלך? הוא לא משרת שלך, הוא לא התחייב לעבוד עבורך, הוא התחייב למי שהביא לו קולות - הכל בסדר..." "כי אם הוא כבר איפה שהוא נמצא, אז שיעבוד מה אכפת לו?" הוא המשיך ליימיים כמו חתול רטוב בגשם. "אבל למה לו?!" הצקתי. "בשביל מה לטרוח אם כל מה שצריך כדי להבטיח את הכסא יש לו? מיותר..." ואידך זיל גמור. אליהו פולק (מוקדש למר אבישי) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|