הייתי נורא עדין !!
הודעהעל ידי .השוחט » ב' אפריל 06, 2020 11:41 am מכתב מרב אחד שקיבלתי באימייל. (לא תואר "רב" מהסוג שמורה רק שהוא זכר יהודי, אלא מורה הוראה חשוב בישראל). בטוחני שחלק גדול מדבריו, והנימה שבהם, אינה מתאימה לכל אוזן, ואולי גם עובדתית זה רחוק ממדוייק, ובכל זאת אני מעלה זאת לדיון. [אולי כאן לא האשכול המתאים. מקוה שכן].
פשוט מבחיל
שלום וברכה. איני יכול להתאפק, זה כל כך מבחיל ומעורר פלצות, אז אבקש את סליחתכם עם ממש כמה מילים קצרות, קולות שפויים בודדים שאינם כורעים לבעל של השקר והכזב הנפוץ במחוזותינו, ותקנו אותי אם אני טועה.
הבה ונאמר גלויות, זה לא ש"נציגינו" אינם עושים דיים כדי לעצור את מקהלת-הטירוף של ההסתה, אלא הם המתזמרים והמלחינים של נגינת-גיהינום זו!!
הבה ניקח לשם משל את ליצמן, כן, ליצמן (... - צונזר), ובהום הסער על התפרצות המחלה, כאשר כולם שואלים בקול "מה לכל הרוחות הוא עושה שם", כשאפילו משפט בעברית תקינה אינו מסוגל להגות, הרי הוא פושט טלפיו כלפי הציבור החילוני, ואומר, אינני מגזרי, אינני חסר-מקצועיות, ואדרבה, אני זה שבראש חוצות יאמר איך וכמה הציבור החרדי כל כך לא ממושמע וכל כך נדבק, ושחייבים לסגור אותו, וזאת לשימוש עלה-תאנה נואל כלפי הציבור החילוני=התקשורת, שיאמרו, הנה, הוא מקצועי, הוא זה שדוחף את הסגר על בני ברק, משמע, הוא כן האיש הנכון במקום הנכון, וכך מכר אותנו בנזיד-עדשים של כותרות מדומות, כמובן ש"סהדי שקרי אאוגרייהו זילי", והוא לא בא על שכרו, ועדיין כולם מבקשים לפטר אותו מתפקידו, אבל בינתיים אני ועמי נמכרנו להשמיד להרוג ולאבד, לא חלילה בגוף, אבל בהחלט בנפש.
וכיוצא בו, לרעה, השר דרעי, הזועק בראש כל מיקרופון, כי שכונות ירושלים גרועות מבני ברק וכו' וכו', כאשר כל המטרה היא להתייפיף ולמצוא חן בעיני כתב\לבלר כזה או אחר, למען יהיו סמוכים ובטוחים שהוא אכן פועל, שהוא אכן עושה, בזמן שכל בר-דעת מבין שההיפך הוא הנכון, ומלבד כאוס אין בו ובשכמותיו שום מעש.
או ראש עיריית בני ברק\נציגינו בעיריה, וכיוצא בהם ושכמותם, אשר עושים עבורינו גדולות ונצורות, בדמות מאמציהם העילאיים והסיזיפיים ומצילי-החיים לבקש מתא"ל במי"ל (או בקיצור: גו'בניק של 60000 ₪ בחודש פנסיה צבאית) רומי נומה, "לנהל" את העיר, כן, פשוטו כמשמעו, וכמה תודות אנו חייבים להם, איך הם הצילו ברגע האחרון את חיינו, האח!!!!
אז, בוז לכם כל "נציגינו" המדומים, שאינכם עושים עבורינו בימים אלו, בלתי נסיון נואל ועלוב, לכסות את ערוות עליבותכם, תוך כדי מאמץ לקושש אהדה מדומה אצל חצי-עתונאי שאולי יתרשם כי אתם מקצועיים ולא מגדריים...
אגב, איננו פוחדים לומר את האמת, כי כל ה"עזרה" של הצבא ה"מהולל" וכל הנלוה עליהם, אינה אלא דרך-עוועים לבזוז חלק גדול יותר מעוגת ה"שמונים מליארד שקל" של התקציב המיוחד, 16000 חיילים כביכול, בזמן שלסגור כבישים מספיקים 20 שוטרים, האם איננו מבינים שכל המטרה היא "הגשת-חשבון" עתידי של כמה מליארדים לטובת המשך בזבוזי האינסוף של הצבא ושאר הגופים המושחתים, בתואנה של עזרה כביכול? ואם עוד אפשר "על-הדרך" להרויח איזו-אהדה, של כביכול "אחווה ואהבה" לאותם מסכנים-חולניים של בני ברק ודומיה, מה טוב ומה נעים...., צאו לרחובה של עיר, עירנו האהובה בני ברק אשר היתה למרמס ולבוז, וראו במו עיניכם כיצד והאם ניתנת איזו שהיא עזרה על ידי כל אספסוף החיילים\שוטרים הללו, האם הביאו איזה שק תפוחי-אדמה אחד לאיזו משפחה נצרכת, או האם עשו איזה משהו מועיל, מלבד ראווה-ריקה ועלובה של "נוכחות", או "אכיפה" של סגר-מדומה, ואנו, לא חלילה אנו הציבור היקר, אלא "אנו", אלו שאמורים לייצג אותנו בחוצות, מתלהבים, וכורעים ונופלים על פניהם ב"תודות" על העזרה האגדית הזו, של "שליטת צה"ל בבני ברק", אשר תביא גאולה לעירנו, וכך מתמשך וגדל והולך מפגן הטמטום והאוילות הזה, ואין קול שקורא ואומר "די!!!!!!!!!!!"
בכאב, הרב ...
 |
|
|