|
|
| נשלח ב-1/4/2020 18:26 |
|
| |
מעניין, האם יאשימו את הערבים ביפו כמו שמאשימים את החרדים
הנה קישור לסרטון של ערבים ביפו (נראה כמו בעזה)
שמפגינים על כך שכמה ערבים נעצרו,
וצועקים אללה אכבר,
ומציתים על הכביש ערימת צמיגים,
הם עומדים צפוף צפוף, ומפגינים,
מה המשטרה עושה להם?
תראו
הסרטון של "אביחי חדד"
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 01/04/2020 18:25:52
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 18:46 |
|
| |
https://www.israelhayom.co.il/article/747809
התפרעויות ביפו בעקבות "הגבלות הקורונה": הפגנה אלימה מתקיימת בשעה זו (רביעי) ברחוב יפת בת״א-יפו, בהשתתפות עשרות משתתפים. חלק גדול מהמשתתפים מבעירים צמיגים, משליכים חפצים שחלקם פגעו בשוטרים שהגיעו למקום בעקבות ריבוי המשתתפים והפרות הסדר. ההפגנה מתקיימת בעקבות מעצר שלווה בהפרות סדר בבוקר, לאחר שבמסגרת פעילות משטרתית לאכיפת ההנחיות החדשות למאבק בנגיף הקורונה, הבחינו השוטרים בגבר שסרב למסור את פרטיו. ולאחר דין ודברים עימו הגיחו עשרות אנשים ובני משפחתו לעבר השוטרים כיתרו אותם והתגודדו סביבם על מנת למלט אותו מבדיקת המשטרה. המשטרה עצרה לחקירה בתחנת המשטרה ארבעה חשודים בגין הפרת הסדר ותקיפת שוטרים ולבחור הצעיר נרשם דו"ח בגין הפרת הצו.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 01/04/2020 18:46:29
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 19:35 |
|
| |
שאל רעיונוביץ: "האם התקשורת תראה את זה בראש המהדורה?" התשובה היא: כן. זה היה אפילו בראש החדשות ב"הארץ"...תנחומי לרעיונוביץ על כשלונו החרוץ לעורר הסתה. תצטרך להמציא סיפור אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 20:12 |
|
| |
רעיונוביץ.יש לך רעיון מה עושים כדי שהציבור הכללי יידע להבחין בין הרוב החרדי השפוי לבין החלאות של הפלג והקיצונים של מאה שערים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 20:18 |
|
| |
מצדרביעי
| עיבל כתב: |  | | שאל רעיונוביץ: "האם התקשורת תראה את זה בראש המהדורה?" התשובה היא: כן. זה היה אפילו בראש החדשות ב"הארץ"...תנחומי לרעיונוביץ על כשלונו החרוץ לעורר הסתה. תצטרך להמציא סיפור אחר. |
|
האם הייתה כותרת בסגנון של "אם נכנס לסגר מלא-זה יהיה בגלל הערבים", כמו שהיה בדה-מרקר על החרדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 21:39 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 21:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 23:17 |
|
| |
בYNET כתוב "תושבים"
זה לא ערבים כי אסור לומר ערבים, רק תושבים, חרדים אין שום בעיה לומר..............
שוטרים שערכו סיור שגרתי בשכונת עג'מי דרשו מצעיר שעמד ברחוב להזדהות ולאחר שסרב, מצאו עצמם מכותרים על ידי בני משפחתו ותושבים שהגיעו למקום מבתים סמוכים. כוחות יס"מ הוזעקו למקום וארבעה מפרי סדר נעצרו. תושבים הבעירו פחים לאות מחאה ורחוב יפת נחסם זמנית לתנועה
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5705621,00.html
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 04:21 |
|
| |
ובכן, נקיש על הקישור שמסר רעיונוביץ ונבדוק אם אמנם אין מזכירים שם ערבים, רק תושבים.
הינה כמה ציטוטים:
"לאחר המעצר החלו תושבים להבעיר צמיגים ופחי זבל כאות מחאה על האלימות שמפגינה לטענתם המשטרה כלפי התושבים הערביים בשבועות האחרונים."
"סניגורם של העצורים, עו"ד ווליד כבוב, מסר כי "מדובר באירוע נוסף להתנכלות מתמשכת של שוטרי היס"מ כלפי ערביי יפו."
"כנראה דינם של תושבי יפו הערביים אינו כדינם של תושבי בני ברק וירושלים הדתיים."
אני משתתף בצערו של רעיונוביץ ששוב נתפס בניסיון ילדותי להמציא מעשיות ולרקוח מסביבן הסתה ורמייה. מומלץ להיות קצת יותר מתוחכם בעתיד... רעיונוביץ יקר! הימים שבהם אפשר היה כאן להפריח הבלים ולהציגם כ"עובדות" חלפו לבלי שוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 07:25 |
|
| |
| עיבל כתב: |  | ובכן, נקיש על הקישור שמסר רעיונוביץ ונבדוק אם אמנם אין מזכירים שם ערבים, רק תושבים.
הינה כמה ציטוטים:
"לאחר המעצר החלו תושבים להבעיר צמיגים ופחי זבל כאות מחאה על האלימות שמפגינה לטענתם המשטרה כלפי התושבים הערביים בשבועות האחרונים."
"סניגורם של העצורים, עו"ד ווליד כבוב, מסר כי "מדובר באירוע נוסף להתנכלות מתמשכת של שוטרי היס"מ כלפי ערביי יפו."
אני משתתף בצערו של רעיונוביץ ששוב נתפס בניסיון ילדותי להמציא מעשיות ולרקוח מסביבן הסתה ורמייה. מומלץ להיות קצת יותר מתוחכם בעתיד... רעיונוביץ יקר! הימים שבהם אפשר היה כאן להפריח הבלים ולהציגם כ"עובדות" חלפו לבלי שוב. |
|
תגיד לי עיבל, באמת טחו עיניך מלראות את מה שברור כשמש??? תבדוק בדיוק איפה שכתוב "ערבים" ותבין בעצמך. אם אתה לא מבין אז "מוטה" קטן עליך!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 10:20 |
|
| |
התקשורת מוטה, אין ספק, ולכן יש יותר חילול השם - האכלנו אותם בכפית את מה שהם מחפשים שנים.
לענ"ד, כל מי שמנסה להסיט את הנושא כעת לכמה התקשורת רודפת אותנו, מסתכן בלהכשיל עוד יהודי בזלזול בהוראות!
אני מציע לתמניא אפי ודומיו להתאפק כמה ימים עם המקלדת, לא נורא, בעוד כמה שבועות כשבבני ברק ובבית שמש וכיו"ב לא יחלה אף אחד, תצאו מהבידוד ותוכיחו לכל העולם את צדקתכם..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 10:30 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | עיבל כתב: |  | ובכן, נקיש על הקישור שמסר רעיונוביץ ונבדוק אם אמנם אין מזכירים שם ערבים, רק תושבים.
הינה כמה ציטוטים:
אני משתתף בצערו של רעיונוביץ ששוב נתפס בניסיון ילדותי להמציא מעשיות ולרקוח מסביבן הסתה ורמייה. מומלץ להיות קצת יותר מתוחכם בעתיד... רעיונוביץ יקר! הימים שבהם אפשר היה כאן להפריח הבלים ולהציגם כ"עובדות" חלפו לבלי שוב. |
|
תגיד לי עיבל, באמת טחו עיניך מלראות את מה שברור כשמש??? תבדוק בדיוק איפה שכתוב "ערבים" ותבין בעצמך. אם אתה לא מבין אז "מוטה" קטן עליך!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחחח ממש כך! אולי תחדד לו את הכתוב: התושבים (איזה??) הבעירו צמיגים בגלל היחס של המשטרה לערבים... כנראה מדובר בתושבים יהודים שהחליטו להפגין בגלל היחס לערבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 10:56 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | התקשורת מוטה, אין ספק, ולכן יש יותר חילול השם - האכלנו אותם בכפית את מה שהם מחפשים שנים.
לענ"ד, כל מי שמנסה להסיט את הנושא כעת לכמה התקשורת רודפת אותנו, מסתכן בלהכשיל עוד יהודי בזלזול בהוראות!
אני מציע לתמניא אפי ודומיו להתאפק כמה ימים עם המקלדת, לא נורא, בעוד כמה שבועות כשבבני ברק ובבית שמש וכיו"ב לא יחלה אף אחד, תצאו מהבידוד ותוכיחו לכל העולם את צדקתכם.. |
|
לענ"ד אף אחד לא יזלזל בהוראות, אבל כיום אין שום סיכוי שמישהו ישמע אותנו. אל תרצה בשעת כעס.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 18:06 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | לעיבל הסמולני ודומיו הנה כמה ציוצים של העיתונאי "ינון מגל"
בשמונה ועשרים עדכנו בחדשות 13 על ה"עימותים ביפו" הכתב דיווח על: "יפואים", "מקומיים", "תושבים", "אישה", "צעירים" טוב שלא אמרו שמדובר ב"רופאים" או "רוקחים" תודה ביי.
לפי התקשורת הישראלית בכלל לא גרים פה ערבים (חוץ מרופאים)
אגב, מבקש מאד להמשיך ולהקפיד! כשזה חרדים להשתמש בפעיל: חרדים השליכו בקבוקים, חרדים יידו אבנים וכד'. כשזה ערבים להשתמש בסביל: צמיגים הוצתו, אבנים הושלכו, יריות נורו וכד' תודה ביי

|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|