היגענו למצב שברשתות מצדיקים את הפוגרומים שהיו בעבר.
לאור התגובות הנזעמות והמחליאות נגד הציבור החרדי אילו בני ברק הייתה באוקראניה חרדים היו נרצחים ברחובות. אני קורא הרבה תגובות בסגנון: 'הפוגרומים' היו מוצדקים.
לאור התגובות הנזעמות והמחליאות נגד הציבור החרדי אילו בני ברק הייתה באוקראניה חרדים היו נרצחים ברחובות. אני קורא הרבה תגובות בסגנון: 'הפוגרומים' היו מוצדקים.
יש כבוד ,אבל אם לך מותר לעשות את זה כאן למה להם אסור ולמה ציפית ??
נשלח ב-2/4/2020 08:49
אם כבר העלית את זה. הפוגרומים לא היו מוצדקים אבל צריך להבין את ההסטוריה.
רוב הפולנים הגויים היו צמיתים של האצילים, אכרים שחיו כמו כלבים וזכו ליחס נורא מהפריצים. מנקודת מבטם היהודים היו בני טיפוחם של הפריצים בעיקר בגלל שהיו יהודים שעשו עסקים וחכרו נכסים מהפריץ.
בכל פעם שהיתה התקוממות הזעם יצא כלפי היהודים.
בימים אלה של סגר אני ממליץ לכל מי שרוצה לקרוא קצת על חיי היהודים בקאמניץ את זכרונות יחזקאל קוטיק. (חינם באינטרנט)
יש שם גם תאורים די מזעזעים על הדרך בה הפריצים התיחסו לגויים.
אזהרה, קוטיק גדל כליטאי חרדי אבל כשהתבגר הפך למשכיל.
לצערי הרב,אני יכולה להבין את אלה,שחושבים היום שהפוגרומים באוקראינה היו"מוצדקים"אבל בשום פנים לא להסכים עימם."אם בני ברק היה באוקראינה" אז יענקי קנייבסקי היה ככל הנראה חולב פרות,ולא "חולב" את-סבו?
נשלח ב-2/4/2020 10:05
לצערי הרב אני יכול להבין את סמיר קונטאר (היבא יזבק וחבריה החילונים, הד"לים והחרדים מפורום בח"ח).
תוקן על ידי מנהשורה ב- 02/04/2020 10:06:51
נשלח ב-2/4/2020 10:28
momeir
חסדא כתב:
חסדאי:
כאן מגיבים מתוך כאב. מגיבים מתוך תסכול על ההתנהגות חסרת האחראיות של הקיצונים 'במגזר' שלנו. שם מגיבים מתוך שנאה מטורפת. כתיבה אנטישמית מזעזעת בסגנון נאצי מובהק! עם כל הכאב הגדול שבדבר. עם כל החלחלה מהתגובות שלהם . הכעס שלהם לגמרי מובן! מציין זאת כדי שתבינו כמה המצב מסוכן! הם לא מבחינים ולא יודעים להבחין בין צדיק לרשע במגזר. הציבור שלנו שלא נמצא במרשתת כלל לא מודע לעוצמות השנאה המטורפות כלפיו.
נשלח ב-2/4/2020 10:34
בדיוק אותה שנאה שיש לי כישראלי לאידיוט הרצחני יהיר לפיד שקרא לכולם לצפצף על ההוראות כי הכל רק כדי לדחות את המשפט של נתניהו?
תתעוררו! פרעות ביהודים, תמיד התחילו בשלב ראשון עם הסתה פרועה. שלב א' מתבצע כרגע במלוא עוצמתו! כאשר ההסתגרות מהקורונה תסתיים אל תופתעו אם תפגשו יחס מבזה והתנכלויות כולל פיזיות.
נשלח ב-2/4/2020 10:55
momeir כתב:
חסדאי:
כאן מגיבים מתוך כאב. מגיבים מתוך תסכול על ההתנהגות חסרת האחראיות של הקיצונים 'במגזר' שלנו. שם מגיבים מתוך שנאה מטורפת. כתיבה אנטישמית מזעזעת בסגנון נאצי מובהק! עם כל הכאב הגדול שבדבר. עם כל החלחלה מהתגובות שלהם . הכעס שלהם לגמרי מובן! מציין זאת כדי שתבינו כמה המצב מסוכן! הם לא מבחינים ולא יודעים להבחין בין צדיק לרשע במגזר. הציבור שלנו שלא נמצא במרשתת כלל לא מודע לעוצמות השנאה המטורפות כלפיו.
מומאיר
אתה לא חושב שיש לא מעט מודעים לגיבוי שהם מקבלים כאן !?
תוקן על ידי חסדא ב- 02/04/2020 10:56:07
נשלח ב-2/4/2020 11:26
הבנתי. המצפצפים על הוראות משרד הבריאות הם צדיקים גמורים. המתעמתים והצועקים נאצים על חיילים ושוטרים הם מקדשי שם שמיים. והשנאה? מהגיבוי של הפורום בבחדרי... נסגור את הפורום ומלאה הארץ אהבת חרדים.
נשלח ב-2/4/2020 11:52
מנהשורה כתב:
בדיוק אותה שנאה שיש לי כישראלי לאידיוט הרצחני יהיר לפיד שקרא לכולם לצפצף על ההוראות כי הכל רק כדי לדחות את המשפט של נתניהו?