יש לראות בהם ובכל הודעה היוצאת מהם בולמוס של דיבוק אחוז טירוף להשמצת מרן שר התורה.
כמובן שכל עומד מאחורי כיסויים שונים ומגוונים, ולכל אחד מניעים שונים, אך הצד השוה שבהן שדרכן לבזות ולהשמיץ.
אם יש מישהו נוסף שהחסרתי יש להוסיף כאן על מנת להזהיר
לך תדע1
נוירולוג
באבא זוטא
עמיאן
הערל
נ.ב. אפשר כבר מזמן למחוק את כללי הפורום.
נשלח ב-2/4/2020 10:50
לאנשים העומדים מאחורי הניקים האלה זכות גדולה! הלוואי ועם ישראל היה מקשיב למשל לניק לך תדע1 שהתריע בזמנו מהסכנה הנשקפת לעם ישראל מסביבתם של כל-מיני גדולי ישראל שאינם מתפקידים כבר?.היו נחסכים היום הרבה מאוד לוויות של קרבנות הקורונה? פוחזים אתם עוד מעזים להוציא את ראשכם בחוץ אין לכם בושה "רוצחים בפוטנציה"
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/04/2020 10:59:22
נשלח ב-2/4/2020 10:52
אשכול מיותר. חבי כמעט רגע. בדיוק כמו מה שצריך לעשות מול האנטישמים מבחוץ.
נשלח ב-2/4/2020 12:25
לךתדע1 כתב:
לאנשים העומדים מאחורי הניקים האלה זכות גדולה! הלוואי ועם ישראל היה מקשיב למשל לניק לך תדע1 שהתריע בזמנו מהסכנה הנשקפת לעם ישראל מסביבתם של כל-מיני גדולי ישראל שאינם מתפקידים כבר?.היו נחסכים היום הרבה מאוד לוויות של קרבנות הקורונה? פוחזים אתם עוד מעזים להוציא את ראשכם בחוץ אין לכם בושה "רוצחים בפוטנציה"
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/04/2020 10:59:22
מהיום קבלת קהל לבו"ה בלבד ורק דרך הזום אצל החוזה והמתריע החדש "לך תדע" !ברוב היום מורינו עסוק בשקו ובתעניתו בתפילות ובתחנונים על ולישראל וקורונתו וגלות השכינה בפורום בחדרי [חרדים?] !
חיים התמים והצדיק ,כל הכבוד ! התקמצנת עם שמות הניקים .
תוקן על ידי חסדא ב- 02/04/2020 12:25:59
נשלח ב-2/4/2020 12:27
מי שמבזה את מרן שר התורה בראש ובראשונה הם אנשי ביתו.
נשלח ב-2/4/2020 12:28
אני מוחה על השיימינג! למעט באבא זוטא והערל לא מצאתי מישהו שמנסה במובהק לזלזל בר' חיים, לא על העלאת שאלה וביקורת על ההתנהלות עם ר' חיים מצד נכדו היא בהכרח זלזול...
נשלח ב-2/4/2020 12:35
אף שאני משתדל להימנע מלשתף פעולה עם אשכולות של טרולים ותינוקים, אענה לטובת הציבור.
רמת הלחץ בחצר הרב קנייבסקי עולה ועולה, הקרקע נשמטת מתחת רגליהם, אז הנה לנו עוד אשכול מצוקה מבית מדרשם.
רמת המודעות והביקורת העצמית שלהם שואפת לאפס, והניסיונות הפתטיים והתינוקיים שלהם לתקוף את מי שמבקר בצורה עניינית את אלו שבאמת מבזים את הרב קנייבסקי, קרי - אנשי ביתו, חסידיהם השוטים, שועלים קטנים ואינטרסנטים המנצלים בצורה צינית ובזויה שוב ושוב כבר זמן רב את הרב קנייבסקי (השקוע בלימוד התורה וזה מה שהוא מכיר ויודע) רק מגחיכה אותם ולא מועילה לשמו הטוב של הרב קנייבסקי או לשמם של הפושעים שסביבו.
פותח האשכול נמצא ב"חברה טובה" של עוד כמה חסידים שוטים תינוקיים ופתטיים שמנסים להציג את עצמם כמגינים על כבוד התורה ועל כבר שר התורה, בו בזמן שהם מגדולי מבזיו.
נשלח ב-2/4/2020 12:38
לכבוד הוא לי להתריע ממנהיגים שמסכנים את חיי מאמיניהם, מצטרף בכבוד לרשימה, להוציא ערלכער_ייד.
חיים_התמים כתב:
יש לראות בהם ובכל הודעה היוצאת מהם בולמוס של דיבוק אחוז טירוף להשמצת מרן שר התורה.
כמובן שכל עומד מאחורי כיסויים שונים ומגוונים, ולכל אחד מניעים שונים, אך הצד השוה שבהן שדרכן לבזות ולהשמיץ.
אם יש מישהו נוסף שהחסרתי יש להוסיף כאן על מנת להזהיר
לך תדע1
נוירולוג
באבא זוטא
עמיאן
הערל
נ.ב. אפשר כבר מזמן למחוק את כללי הפורום.
נשלח ב-2/4/2020 12:44
חסדא, ברוב היום מרנא קודש הקדשים לך תדע עסוקה בלעשות סיומים על מסכתות שלא נלמדו כלל וכלל?.ולפטם את משפחתה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/04/2020 12:47:57
נשלח ב-2/4/2020 13:09
חוץ מלעסוק ולהתקיף את דוור שמביא את תחושת העם כאן על דפי הפורום, יש לך לענות תשובה ענינית על המכשלה הנוראה שיצא תחת ידו? האם לנצח אפשר להסתתר תחת הסינר של הצוציק הזה? בדיני נפשות קא עסקינן!!!!! ואתה וחבריך אין לכם בושה???? במקרה הטוב זה רציחה בשוגג ובמקרה הרע במזיד.
נשלח ב-2/4/2020 13:57
אני קורא להנהלת המערכת כאן, להשתתף באשכול זה ולהסביר למה ניקים המדברים בצורה מחפריה על גדולי ישראל ממשיכים לכתוב כאן, אפילו ללא אזהרה מקדימה לפרטי
למה נהפוך להיות שתי מחנות חרדים, חרדים רגילים ששומרים על כבוד גדולי ישראל ומחנה חרדי שני הגולש כאן באתר המאפשר זלזול בגדולי ישראל ללא מעצורי
נשלח ב-2/4/2020 13:57
תזכורת, ימי ספיה"ע בפתח!
המגיפה של תלמידי ר"ע באה בעקבות שלא נהגו כבוד זה בזה, ועל ת"ח מאן דכר שמיה
נשלח ב-2/4/2020 14:04
אני לא מתכוון להתנצח עם אף אחד ממיני הפרחחים לסוגיהם כאן, כל הקושיות של ה"רשע מה הוא אומר" הם ס"ה תירוצים להתנהלות היומיומית שלהם בקלות הדעת שלהם המופצת בפורום.
נשלח ב-2/4/2020 14:20
שוב, איש מבין הניקים אינו מדבר על גדולי ישראל! ההפך הנכון עומדים ומשתאים נוכח התנהגותם של הקרובים אליהם ביותר?בשעה קשה זו שנותנים דוגמה אישית שלילית שניתן "למרוח" את הוראתם של גורמי הרפואה ,ואף הוראתם של הרבנים עצמם! שזה נוגד כל כלל הלכתי.בכל אופן מאחר ואנו משוכנעים שהגדולים עצמם אינם שותפים "למריחה" קמה עלינו החיוב ,למחות נגד אלה "שלקחו על עצמם את ניהול הדור"?אני כבר לא מדברת במקום שיש חילול ה'...אבל כאמור הכוונה לסביבה הסובבת את הגדולים:גם אם לפעמים הדברים לא מודגשים בלהט הוויכוח שמתעורר ולא מובנים מאליהם?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/04/2020 14:29:54
נשלח ב-2/4/2020 14:27
לחיים ה"תמים": המבזים הגדולים הם אלו שנגד רוח היהדות כפי שאפשר לראות פה