| נשלח ב-2/4/2020 19:55 |
|
| |
ליצמן היפר את ההוראות של המשרד שלו?
זה ממש מדהים. אם אכן שר הבריאות הפר את ההנחיות של משרדו שלו וכתוצאה מכך נדבק בקורונה (עמית סגל) https://twitter.com/inbartvizer/status/1245750808781770753?s=21 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 20:01 |
|
| |
אם הפרטים נכונים הוא לא ראוי להמשיך רגע אחד בתפקיד שר הבריאות,
אך אני חושב שצריך לקחת בערבון מוגבל מאוד מאוד כל מידע כזה, כבר תקופה שמתנהל מחול שדים, מערכת מתוזמנת ומתוקשרת היטב, ממומנת ומיוחצנת, ששותפים לה כל מיני גורמים, שונאי ביבי, מקושרים לקנאביס ועוד אינטרסים כספיים, ומבלי לנקוב בשמות גם אנשים מהציבור החרדי בעלי אינטרסים ישנים וחדשים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 20:12 |
|
| |
מלשכת שר הבריאות נמסר בתגובה: ''מדובר בהכפשות שווא שאין להן בסיס עובדתי. מתוך אחריות לאומית הקפיד שר הבריאות ליצמן על כל הנחיות משרד הבריאות, ביטל את כל לוחות הזמנים ושיגרת יומו לאורך כל התקופה וסירב לפגוש אנשים שלא לצורך פעילות משרד הבריאות במצב החרום. ''יש לדחות את הניסיונות לערב לחצים פוליטיים בזמן חירום לאומי ועולמי, במטרה להשפיע על המו''מ הפוליטי שמתנהל במקביל. יודגש, כל הוראות משרד הבריאות נשמרו על ידי השר, בתפילות, בפעילות השוטפת בחמ''ל הארצי ובלשכתו''.
https://www.inn.co.il/News/News.aspx/432838
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 20:18 |
|
| |
עד שלא יתבע את שלזינגר שפרסם תמונה שלו ביום שישי בחנות בגאולה, או לפחות ידרוש ממנו להסיר, הוא לא אמין
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2020 23:24 |
|
| |
מתוך ראיון עם דובר משרד הבריאות אייל בסון:
איך זה לדברר שר שלפי הפרסומים חרג מההנחיות שלו עצמו?
אני לא חושב שהוא חרג מההנחיות. אני אפילו בטוח שהוא לא חרג מההנחיות. אני אגלה לך סוד. אני לא הצבעתי בבחירות ליהדות התורה. אני חושב ששפכו את דמו של ליצמן בתוך האירוע הזה. הוא קיבל החלטות מאוד קשות, כמו אזהרות המסע לסין ואירופה, ותאילנד, וגם סביב זה הלכו לו על הראש.
שנייה, למה אתה חושב שהוא לא הפר את ההנחיות?
אני יודע שהוא לא הפר אותן, כי הרופאה המחוזית — עם היושרה המקצועית שלה — ביצעה חקירה אפידמיולוגית.
והיא קבעה שהוא לא חרג מההנחיות?
בוודאי. מה זאת אומרת? באו לאירוע הזה עם דעות קדומות על ליצמן, ובטן מלאה, ושפכו עליו את כל מה שאגרו עליו. באמת באמת שפכו לו את הדם, על לא עוול בכפו.
|
|
|
|
|