| נשלח ב-3/4/2020 13:48 |
|
| |
כי לעשות סגר על עיר מסיבות פוליטיות !!!
זה מקומם !
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 13:51 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | כי לעשות סגר על עיר מסיבות פוליטיות !!!
זה מקומם ! |
|
אתה עדין מדי
צריך לומר את האמת, המטרה היא לבחור את המובחרים שבתינוקות בני ברק לצורך אפיית מצות בצבא של הציונים
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 14:21 |
|
| |
ביבי וליצמן נכשלו בטיפול בקורונה ועושים עכשיו צעדים מיותרים וחסרי תועלת כדי לעזור להם בוועדת החקירה העתידית.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 14:28 |
|
| |
| Astrolog כתב: |  | | ביבי וליצמן נכשלו בטיפול בקורונה ועושים עכשיו צעדים מיותרים וחסרי תועלת כדי לעזור להם בוועדת החקירה העתידית. |
|
צודק, לא היה צריך להתערב, היה צריך לתת לרובינשטיין ושר התורה לטפל בבעיות של בני ברק
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 14:28 |
|
| |
כל העיתונים החרדים שכתבו היום על הנשק מעולם לא עשו צבא ...
חייל זה נשק ונשק זה חייל - החיליים לא באו לבב"ב עם נשק אלא פשוט באו לב"ב
ביום הראשון בצבא אומרים לחיליים מהיום הנשק זה החברה הראשונה שלך.. אתה ישן איתו מתקלח איתו והולך איתו לשירותים
אז אם יש כאלו שזה מזכיר לו את הגיסטאפו או את אוושיבץ שיבדוק מה דפוק אצלו במוח !!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 14:34 |
|
| |
והנה לפי ביזפורטל מה שקורה במרכז תל אביב
).
עדכון 3/4 10:39
חזרתי (אבישי עובדיה) מקניות בסופר השכונתי - סניף של מגה (יש לי חשק לחשוף אותו - אבל אני מתאפק). הייתי בהלם. בני ברק זה כאן - במרכז תל אביב. אף אחד לא עוצר את האנשים בכניסה לסופר. כולם נכנסים, לא שומרים מרחק, רבים נמצאים בצמוד למקרר החלב, צפופים, דחוסים. הלכתי למנהל. אין מנהל. הלכתי לקופאית הראשית ושאלתי - "מי אחראי כאן?"
- "למה, באיזה עניין?"
לא היה לי חשק וזמן להתווכח, במיוחד שמרגיש לי צפוף. אז אמרתי לה - "איזה חוסר אחריות, אנחנו יותר גרועים מבני ברק. את רואה מה קורה בסניף?".
-"זה רק ליד היין".
די, כבר לא התאפקתי - "את בסדר? איזה ליד היין. כל הסופר עמוס. תראי מה קורה ליד החלב, בקופות. זה חוסר אחריות". פתאום הצטרפו אליי עוד כמה אנשים, אבל בחצאי משפטים. לא שומעים טוב עם המסכות המאולתרות. זה נשמע כמו מלמול.
ואז נזכרתי בפרופ' גבי ברבש - כמה האיש הזה חכם ומנוסה. האיש הזה הוא "הנחמן שי" של מלחמת הקורונה. הוא אמר לפני כמה ימים - מסכה עוזרת בעיקר כדי לא להדביק אחרים, אבל החשש שלחייב במסכה יגרום לאנשים להקל על עצמם בשאר אמצעי המניעה. הם יגידו - 'טוב, יש מסכה' ולא ישמרו על הכללים האחרים.
רוב האנשים בסופר היו עם מסכות - זה יצר להם תחושת ביטחון, אבל היו גם כאלה בלי מסכות, היו כאלו שהורידו והחזירו. בקיצור היה שם קן גידול של קורונה. איך זה קורה, אנחנו הרי לא טיפשים, לא חסרי אחריות? הסיבה פשוטה - הלכתי לקניות בסופר, מה אתם מצפים, שאחזור בלי מצרכים? נו, יאללה, יהיה בסדר...זה מה שרוב האנשים כנראה חושבים, זה כל כך לא נכון - גם אני אגב, טעיתי וקניתי שם.
ביציאה שאלתי את השומר למה הוא לא עוצר את האנשים מלהיכנס - "אני השומר, לא בעל הבית".
ואז בדרך הביתה עברתי דרך הגינה השכונתית (בין בניינים) - משפחות יושבות כמו בפיקניק. משפחות צעירות עם ילדים קטנים שמסתובבים, משחקים. לא ניתן לעבור שם בלי להזיז אותם, אלא אם חוצים איזו רחבת דשא מוגבהת. איזו חוצפה. ראיתי שם חבר מהשכונה עם כל המשפחה שלו. קרוב אליהם הלכו זוג קשישים עם כלב - עוד 20 שניות הם נפגשים. לקשישים לא אכפת, הילדים כמובן לא מבינים, האבא - לא רואה לא שומע. אדם רציני, חכם, מוצלח, הייטקיסט.
רציתי לדבר איתו, אבל הייתי כבר מיואש. הבנתי - תל אביב זה בני ברק. הלכתי לסופר אופטימי חזרתי ממנו פסימי. אין כאן ערבות הדדית, אין כאן משמעת של הצעירים, אין גם משמעת של הקשישים - מה שאנחנו נקבל - חולים, מתים, כנראה מגיע לנו!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 14:34 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | מישהו יודע למה לחיילים בבני ברק יש נשק צמוד? הם יירו בתושבים?
מישהו יודע למה לחיילים שאוכפים את הסגר בבני ברק יש נשק צמוד?
בשביל מה הם נושאים על עצמם רובי סער?
הם מתכוננים לירות על תושבים שיפרו את הסגר?
עוד החלטה מטופשת ..............
|
|
אין מה לעשות. בכל העולם, כשבאים לאכוף סגר, וגם כדי לא לסכן את הכוחות במקום ממתפרעים, החיילים נושאים נשק. אבוי לנו שהגענו למצב זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 15:11 |
|
| |
| רודףסמלים כתב: |  | | רעיונוביץ כתב: |  | מישהו יודע למה לחיילים בבני ברק יש נשק צמוד? הם יירו בתושבים?
מישהו יודע למה לחיילים שאוכפים את הסגר בבני ברק יש נשק צמוד?
בשביל מה הם נושאים על עצמם רובי סער?
הם מתכוננים לירות על תושבים שיפרו את הסגר?
עוד החלטה מטופשת ..............
|
|
אין מה לעשות. בכל העולם, כשבאים לאכוף סגר, וגם כדי לא לסכן את הכוחות במקום ממתפרעים, החיילים נושאים נשק. אבוי לנו שהגענו למצב זה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בני ברק היא עיר שקטה שאין בה כמעט פשע,
אין בה אלימות מאורגנת,
הציבור בה נשמע כל השנה להנחיות השוטרים,
אין שום סיבה לשלוח חיילים עם נשק לבני ברק,
ועוד לתת להם הנחיה להסתובב עם 'מחסנית בהכנס'
שזה הנחיה לחייל להתכונן למצב שבו תוקפים אותו על מנת להרוג אותו,
ולכן המחסנית עם כדורי הרובה נמצאת בתוך הרובה,
ולא בנפרד בכיס המכנסיים,
כדי שיוכל ברגע שמנסים להרוג אותו, לירות מיד במי שמנסה לחסל אותו.
אף אחד בבני ברק לא איים על אף חייל ולא על אף שוטר,
אין שום סיבה הגיונית להיות בבני ברק עם נשק,
בוודאי שאין שום סיבה להסתובב עם 'מחסנית בהכנס'
אגב: חייל שחוזר מפעילות מבצעית ושכח להוציא את המחסנית החוצה,
לא יכול להיכנס עם 'מחסנית בהכנס' לאף תחנת רכבת או תחנה מרכזית,
השומרים בכניסה לא יתנו לו להיכנס כך,
משום שאסור להסתובב בצורה כזאת, אלא רק כאשר החייל נמצא בפעילות מבצעית,
וסגר על בני ברק זה פעולת שיטור קלה,
בדיוק כמו לכוון תנועה בצומת שהרמזור מקולקל,
אף אחד לא יאיים על השוטר ואף אחד לא יעשה מהומה.
לכן, המסקנה שלי היא שהסגר נועד למטרות פוליטיות,
כמו חוק הגיוס, או משהו דומה.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 03/04/2020 15:35:15
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 15:22 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 15:39 |
|
| |
חיילים צמודים לנשק שלהם מרגע ההגעה לטירונות ועד לסיום השירות בעיקר הקרביים שאלו היחידות שנשלחות בשביל סגר לא שולחים את 8200 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 15:58 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  | חיילים צמודים לנשק שלהם מרגע ההגעה לטירונות ועד לסיום השירות בעיקר הקרביים שאלו היחידות שנשלחות בשביל סגר לא שולחים את 8200 נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כאשר החיילים נוסעים לחופשה שנתית הם בלי הנשק,
כשהם נמצאים בהדרכות הם בלי הנשק,
להיות שוטר בבני ברק זה לא פעילות מבצעית.
(הייתי חייל בעברי)
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 03/04/2020 15:59:01
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 16:11 |
|
| |
חיילים נושאים נשק, אסור לחייל להפרד מהנשק שלו ולהיפך. במקום להגיד תודה שבאו להציל אותך, זה מה שמעסיק אותך
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 16:17 |
|
| |
| כאן_יוחנן כתב: |  | חיילים נושאים נשק, אסור לחייל להפרד מהנשק שלו ולהיפך. במקום להגיד תודה שבאו להציל אותך, זה מה שמעסיק אותך |
|
אפשר להשאיר את הנשק בנשקייה בבסיס,
אם הוא בא אליי עם נשק, אני כנראה אויב שלו,
שלא יבוא.
בשביל סגר על בני ברק מספיק 30 שוטרים רגילים,
לא צריך להביא את משמר הגבול,
אין להם מה לחפש בבני ברק,
שיעשו את עבודתם החשובה ביפו ובלוד וברמלה ובמזרח ירושלים,
ועם אלפי המסתננים שלא שומרים על ההוראות בדרום תל אביב.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 16:27 |
|
| |
|
|
|
|
|