בית פורומים בחדרי חרדים

מקורבים לליצמן: "הסכים לאיכון הטלפון שלו, לא הפר את ההנחיות"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/4/2020 11:52 לינק ישיר 
מקורבים לליצמן: "הסכים לאיכון הטלפון שלו, לא הפר את ההנחיות"

בסביבתו של השר אמרו לוואלה! NEWS כי הוא משתף פעולה עם החקירה שהתבקש לעבור לאחר שאובחן כחולה קורונה. "אין סיבה שהתוצאות לא יפורסמו, בדיוק כמו כל אזרח אחר". נוכח הפרסום לפיו הפר את ההנחיות, טענו כי באותה שבת שבה נכח בתפילה, ההנחיות התירו מניין בשטח פתוח

בסביבת השר יעקב ליצמן אמרו היום (שישי) לוואלה! NEWS כי הוא שיתף פעולה עם החקירה האפידמיולוגית שהתבקש לעבור לאחר שאובחן כחולה קורונה. לטענת גורם בסביבתו, "השר אף הסכים לאיכון הסלולרי שלו".

הסכמתו של ליצמן נדרשת כמו בכל מקרה של חבר כנסת, זאת בשל חוק חסינות חברי הכנסת שלא מאפשר איכון ללא הסכמה מראש. לטענתו, החקירה נעשתה אתמול, וחלק ממנה נערכה רק בשעות הערב המאוחרות, והוא מעריך כי בשל כך טרם פורסמו תוצאותיה. "אין כל סיבה שבסוף החקירה התוצאות לא יפורסמו, בדיוק כמו כל אזרח אחר שאובחן כחולה קורונה".

גורם בסביבת השר הוסיף כי הטענה כאילו הוא הפר את ההנחיות בכך שהשתתף במניין תפילה בשבת היא "שקרית", משום שבשבת לפי הנחיות משרד הבריאות והממשלה היה ניתן לקיים מנייני תפילה במרחב פתוח, "וכך נהג השר, בדיוק לפי ההוראות", כלשונו.

בנוסף, אתמול הכחישו בלשכת השר את הדיווח לפיו הוא הפר את ההנחיות של משרד הבריאות בראשו עומד, השתתף בתפילה או הסתובב במקומות ציבוריים ללא צורך. "מדובר בהכפשות שווא שאין להן בסיס עובדתי", אמרו בלשכה. "מתוך אחריות לאומית הקפיד שר הבריאות ליצמן על כל הנחיות משרד הבריאות, ביטל את כל לוחות הזמנים ושיגרת יומו לאורך כל התקופה וסירב לפגוש אנשים שלא לצורך פעילות משרד הבריאות במצב החרום". הם תלו את הדיווחים ב"ניסיונות לערב לחצים פוליטיים בזמן חירום לאומי ועולמי, במטרה להשפיע על המשא ומתן הפוליטי שמתנהל במקביל", כלשונם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2020 11:56 לינק ישיר 

כפי שכתבתי אתמול, אם, ובדגש על "אם", הוא הפר ברגל גסה את הנחיות משרד הבריאות, הוא אינו ראוי לשמש בתפקיד שר הבריאות.
אך מאחר וכל אדם שעיניו בראשו רואה שמתנהל מחול שדים סביב ליצמן, כשמדובר במערכה תקשורתית מיוחצנת וממומנת היטב ע"י בעלי אנטרסים שונים (גורמים פוליטיים שונים, גורמים מסחריים, הקרן החדשה, התקשורת אוהבת ישראל והיהדות, נקמנים ואינטרסנטים חובשי כיפות), ו"ממש לא מהסיבות הנכונות", אסור לשתף פעולה עם זה כל עוד לא הוכח שאין מדובר בפייק ניוז. הופצו נגדו אינספור ידיעות פייק ניוז שנועדו להשחירו ולגרום להעברתו מתפקידו, ושוב, לא מסיבות נכונות. (יש גם אנשים משלנו שעומדים מאחורי זה ובוחשים בקדירה בשיתוף פעולה של שונאי ישראל ידועים).

שטיפת המוח השפיעה גם על חלק מהציבור שלנו, והפכה אותם לחסרי יכולת בקרה,  חבל שכך, אבל זה המצב.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 03/04/2020 11:58:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2020 12:03 לינק ישיר 

מה הוא נדבק לכסא הבריאות בכוח דבר שלא משרת את החרדים שבחרו בו. הלוואי ויעוף מהבריאות...
שיקח את השיכון ויעשה משהו לטובת הציבור שבחר בו.
איפה ההנהגה של הציבור החרדי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2020 12:04 לינק ישיר 

אחת מידיעות הפייק ניוז שהופצו אתמול בתקשורת הישראלית נגד השר ליצמן, שהוא כביכול מסרב לאיכון סלולרי ולא משתף פעולה, כעת יצאה תגובה ממשרד הבריאות.
(מטבע הדברים הפייק ניוז תופס כותרות ומלבה שנאה והסתה, וההבהרות על עובדות לא תופסות כותרות)

הודעה לציבור>>>

חקירה אפידמיולוגית של שר הבריאות יעקב ליצמן:
החקירה נוהלה על ידי מחוז ירושלים במשרד הבריאות והמפקחת האחות ליאורה וילנסקי. 
כלל המגעים קיבלו שיחה אישית והודעה אישית.
כמו כן בניגוד לדיווחים בתקשורת, בוצע איכון לטלפון האישי של השר, כפי שמתבצע כמעט לכל אזרח בישראל שנדבק. המקומות בהם היה השר נכללו ברשימת המקומות בהם היו חולים הקורונה והמגעים קיבלו הודעה אישית בדבר מגע פוטנציאלי.

אייל בסון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2020 12:18 לינק ישיר 

קיבלתי עדות משכנים שהוא המשיך להתפלל במנין הקבוע נגד החוק, ושיש שם כמה מבוגרים חולים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2020 12:24 לינק ישיר 

כפי שכתבתי, כמויות הפייק ניוז שהופצו נגדו ושטיפת המוח התקשורתית פועלת והשפיעה גם על אנשים מקרבנו.
יש להתייחס רק לתוצאות החקירה האפידמיולוגית, ולא למסע ציד תקשורתי חסר תקדים גם אם מביאים בו עדויות אנונימיות על עדויות משכנים וכדו'. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2020 15:04 לינק ישיר 

כעת מתברר גם שכל הדרכים כשרות בכדי להוריד את ליצמן מהמפה, כולל התחזות לעובד מדינה (דבר האסור על פי החוק), וחמור מכך, דבר זה יכול לגרום לאבדן אמון של אנשים בטלפונים שיקבלו מנציגים רשמיים של משרד הבריאות לצורך חקירה אפידמיולוגית והנחיות רפואיות.

מתוך כתבה בבחדרי חרדים:

במהדורת חדשות אמש, בערוץ 12, פורסמה הקלטה של השיחה של ענבר טויזר, שהציגה עצמה לכאורה כעובדת משרד הבריאות, וברוינר משיב לשאלותיה ביחס לביקור השר ליצמן בביתו. בבדיקת מספר הטלפון של ענבר עובדת משרד הבריאות, התברר כי השיחה התקבלה ממספר הטלפון של ענבר טויזר שפרסמה את הכתבה.

"לאחר בחינת השיחה כפי שהתרחשה במציאות, מתברר כי ההקלטה שפורסמה אינה מביאה את פתיחת השיחה, בה הציגה הדוברת את עצמה כנציגת משרד הבריאות ואת מטרת השיחה הנחזית לתחקיר אפידמיולוגי, ופורסם רק חלק מן הדברים שנאמרו, באופן מגמתי וערוך, היוצר רושם (שבדיעבד מתברר כי זו מטרת הכתבה) שנעשו, בין היתר על ידי מרשי, מעשים המנוגדים להוראות משרד הבריאות".

עו"ד חן לבנת כותבת כי "התנהגות הכתבת תביא לכך שאזרחים המקבלים פניה טלפונית ממשרד הבריאות בעניין הקורונה, לאחר שהתברר כי גורמים שונים כעיתונאים, מתחזים ומנהלים שיחות כאלה תוך התחזות והטעיה יסרבו לשתף פעולה. יסרבו לענות, או יענו - תשובות שאינן אמת, מתוך החשש כי הם נופלים ברשתם של מתחזים המבקשים להוציא מהם מידע אישי ופרטי. במצב החירום במדינה, כאשר משרד הבריאות מנהל מלחמה של ממש בהתפשטות הנגיף, המדובר בפגיעה במאמץ המלחמתי הציבורי, וגרימת נזק כבד למאמצים למניעת התפשטות המגיפה".

https://www.bhol.co.il/news/1091617

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2020 16:23 לינק ישיר 

כן, שיאכנו את הטלפון שלו ויראו איפה הוא היה בשבת...

אני מוכן להתערב שיראו מהאיכון שהוא לא יצא מביתו כל השבת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2020 22:12 לינק ישיר 

עוזרו האישי, מרדכי בבצ'יק, השיב הערב (ראשון) בריאיון לירון וילנסקי ויעקב ברדוגו על הטענות: "הוא לא עבר על ההנחיות. הוא לא התפלל בבית כנסת, אלא אצל שכן במרפסת - בתקופה שהיה מותר להתפלל יחד". מאז פורסמה הידיעה על הידבקותו של השר, רבים בצמרת משרדו נכנסו לבידוד, ונשאלת השאלה: ממי נדבק השר? עוזרו האישי סירב להשיב: "זה לא קרה במרחב הציבורי".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2020 23:26 לינק ישיר 

מתוך ראיון עם דובר משרד הבריאות אייל בסון:

איך זה לדברר שר שלפי הפרסומים חרג מההנחיות שלו עצמו?

אני לא חושב שהוא חרג מההנחיות. אני אפילו בטוח שהוא לא חרג מההנחיות. אני אגלה לך סוד. אני לא הצבעתי בבחירות ליהדות התורה. אני חושב ששפכו את דמו של ליצמן בתוך האירוע הזה. הוא קיבל החלטות מאוד קשות, כמו אזהרות המסע לסין ואירופה, ותאילנד, וגם סביב זה הלכו לו על הראש.

שנייה, למה אתה חושב שהוא לא הפר את ההנחיות?

אני יודע שהוא לא הפר אותן, כי הרופאה המחוזית — עם היושרה המקצועית שלה — ביצעה חקירה אפידמיולוגית.

והיא קבעה שהוא לא חרג מההנחיות?

בוודאי. מה זאת אומרת? באו לאירוע הזה עם דעות קדומות על ליצמן, ובטן מלאה, ושפכו עליו את כל מה שאגרו עליו. באמת באמת שפכו לו את הדם, על לא עוול בכפו.

https://www.haaretz.co.il/magazine/.premium-1.8763536

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2020 23:33 לינק ישיר 

נוירולוג

באותו מידה שכל הדרכים כשרות בעיניך להתנפל על מי שלא מחזיק בדיוק בדעות שלך בנושא הקורונה.
באותו מידה יתנפלו גם על השר ליצמן על אף הכל.

תבין שלא בריאות הציבור החרדי או שמירת החוק של ליצמן מעניינת אותם. פשוט מצאו להם גדר לשחרר את שנאת החרדים שדוגר אצלם מימים ימימה.

ואתה בתמימותך משתף אתם פעולה ומצפה לתגמול מעוכרי ישראל אלו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2020 23:41 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
נוירולוג

באותו מידה שכל הדרכים כשרות בעיניך להתנפל על מי שלא מחזיק בדיוק בדעות שלך בנושא הקורונה.
באותו מידה יתנפלו גם על השר ליצמן על אף הכל.

תבין שלא בריאות הציבור החרדי או שמירת החוק של ליצמן מעניינת אותם. פשוט מצאו להם גדר לשחרר את שנאת החרדים שדוגר אצלם מימים ימימה.

ואתה בתמימותך משתף אתם פעולה ומצפה לתגמול מעוכרי ישראל אלו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם תוכל להיות יותר ספציפי, אשמח להתייחס לגופם של הדברים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2020 23:50 לינק ישיר 

בהחלט

אתה מתקיף את יענקי קנייבסקי כאחרון הפושעים.

אולי באמת ר' חיים חושב שמצווה להחזיק את התלמודי תורה והכוללים פתוחים בעת צרה כזאת שכ"כ צריכים את זכות התורה שמגינא ומצלא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2020 23:53 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
בהחלט

אתה מתקיף את יענקי קנייבסקי כאחרון הפושעים.

אולי באמת ר' חיים חושב שמצווה להחזיק את התלמודי תורה והכוללים פתוחים בעת צרה כזאת שכ"כ צריכים את זכות התורה שמגינא ומצלא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

לצורך הדיון נזרום אתך ולשיטתך.

מדוע הוא שינה את דעתו בצורה קיצונית לאחר מכן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 00:05 לינק ישיר 

בגלל לחץ מאנשים כמוך ושכמותך שהפכו עולם ומלואו, הכריזו עליו "רוצח" ותלו אותו בכיכר העיר בנסותם ללמד אותו פרק בהלכות תורה מגנא ומצלא.

כל אחד עם טיפת שכל בראש מבין שהחזרה של ר' חיים הוא טכני בלבד.

נ.ק.ו.ד. במיטבם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 00:10 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
בגלל לחץ מאנשים כמוך ושכמותך שהפכו עולם ומלואו, הכריזו עליו "רוצח" ותלו אותו בכיכר העיר בנסותם ללמד אותו פרק בהלכות תורה מגנא ומצלא.

כל אחד עם טיפת שכל בראש מבין שהחזרה של ר' חיים הוא טכני בלבד.

נ.ק.ו.ד. במיטבם

נשלח מהאנדרואיד שלי

הרסת אותי

ר' חיים נבהל מלחץ שלי ושכמותי ולכן נכנע וביטל דעתו ודעת תורה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מקורבים לליצמן: "הסכים לאיכון הטלפון שלו, לא הפר את ההנחיות"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext