בית פורומים בחדרי חרדים

מתכון להכנת תרופה טבעית לקורונה קל מאד להכנה, מועיל ביותר.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/4/2020 18:15 לינק ישיר 
מתכון להכנת תרופה טבעית לקורונה קל מאד להכנה, מועיל ביותר.

אני ממליץ להתייחס ברצינות רבה לדברים שאני כותב ולא לזלזל, כי התרופה הזאת כבר עזרה לאנשים רבים כולל לי עדות אישית ולכן מצאתי לנכון לפרסם ברבים לתועלת כולכם.

לפני זה הקדמה קצרה, עדות אישית, לפני כעשרה ימים הופיע אצלי תסמינים של קורונה אמנם לא עברתי בדיקה, אבל היו לי את כל התסמינים כפי שהיו אצל רבים, סבלתי מחום איבדתי את חוש הטעם והריח, חולשה נוראה, לא הייתי מסוגל לאכול כלום ועוד שלל בעיות אחרות, מסתבר שנדבקתי מאדם שביקר בביתי בפורים והתגלה לאחר כמה ימים כחולה קורונה.

חבר הפנה אותי לקו טלפון באנגליה שבו יש מישהו שמסביר בפרוטרוט כיצד להכין את התרופה, הכנתי ותוך 24 שעות חל אצלי שיפור דרמאטי החום נעלם לגמרי וכן כל שאר הסימפטומים, אני בגיל הסיכון ויתכן שהתרופה הזאת הצילה את חיי.

אמנם דבר התרופה הזאת התפרסם כבר במחוזותנו אצל רבים אבל עם הרבה טעויות שגורמות שלא תועיל ולכן חשוב אופן ההכנה המדוייק.

שום ידוע במשך דורות בתרבויות רבות בעולם כתרופה טבעית שמחזקת את מערכת החיסון של הגוף, אך דרך השימוש הנכונה לא מוכרת בדרך כלל.

טעות נפוצה אצל רבים המשתמשים בשום, אסור להשתמש במתכת בשום דרך ובשום שלב, מאיזו סיבה כשמתכת נוגעת בשום הוא מאבד מיד את התכונות הרפואיות שלו.

אופן ההכנה:

להכין מראש צינצנת זכוכית שאפשר לסגור אותה באופן הרמטי, אסור בשום אופן שהמכסה יהיה ממתכת, יכול להיות מכסה פלסטי.

לקחת ראש שום בינוני לקלף ולחתוך כל שן ל 4 – 5 חלקים, כמובן עם סכין מפלסטיק בלבד.

להכניס את שיני השום החתוכות לתוך הצינצנת, להרתיח מים ולשפוך את המים הרותחים על השום שבצינצנת עד שיכסה כשניים וחצי ס"מ מעל השום, לסגור את המכסה היטב רצוי לשים על פי הצינצנת ניילון נצמד לפני ששמים את המכסה כדי שהסגירה תהיה הרמטית. להמתין שעתיים, וזה מוכן.

השום בתוך המים מקבל תוך כמה שעות צבע ירוק כחלחל, וזה סימן טוב שההכנה הצליחה.

כיצד להשתמש:

אדם שהוא כבר חולה, לקחת מהמים שתי כפיות שלוש פעמים ביום, שוב להקפיד להשתמש בכפית פלסטיק בלבד, כפית מתכת תהרוס מיד את התכונות הרפואיות של הדבר.

הטעם הוא חריף ושורף מעט בבטן לכן לא רצוי לקחת על קיבה ריקה, לאחר מכן אפשר לשתות מים או מיץ.

מעדויות רבות כולל אנוכי יחול שיפור גדול תוך 24 שעות, ביום השני והשלישי לקחת כפית אחת שלוש פעמים ביום, ולאחר שמושגת החלמה להמשיך עם כפית אחת ליום, וכן רצוי לבריאים לקחת כפית אחת ליום כאמצעי מניעה.

לילדים חולים לתת כפית אחת בלבד שלוש פעמים ביום, אפשר לערבב עם מיץ כדי שהילד יסכים לקחת.

אין צורך להחזיק במקרר, התרופה מחזיקה כשבוע ללא מקרר, אין תועלת באכילת השום שבמים, כי כל התכונות הרפואיות עברו למים, התרופה הזאת חזקה פי כמה מכל תכשירי השום הנמכרים בחנויות טבע, וגם הרבה יותר חזקה ומועילה מאכילת שום חי.

זהו זה, זה כל הסיפור, כדאי להתייחס מאד ברצינות לדברים שכתבתי, למרות שזו תרופת סבתא יש עדויות רבות שעזרה לרבים כולל אנוכי.

רפואה שלימה ובריאות טובה לכולכם.

נכתב בערב שבת מחו"ל

תוקן על ידי אדרבא ב- 03/04/2020 19:02:44

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2020 20:52 לינק ישיר 

ההגבלה שלא לחתוך בסכין מתכת מדיפה ריח מיסטי. היזהרו משרלטנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2020 21:34 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

ממש לא נכון
ההגבלה הזאת ידועה, אני מכיר את הכלל הזה כבר הרבה שנים
שימוש בשום על ידי מתכת מזיקה למינרלים ולהרכב שהוא מכיל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2020 21:57 לינק ישיר 

"ההגבלה הזאת ידועה, אני מכיר את הכלל הזה כבר הרבה שנים" - מה זה אם לא מיסטיקה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2020 22:10 לינק ישיר 

נשמע כמו מתכון טוב לחמוצים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2020 22:23 לינק ישיר 

מה הבעיה במכסה מברזל? הוא לא נוגע לא בשום ולא במים... רק באדים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2020 00:01 לינק ישיר 

לא מסטי בת-שבע

המגע של המתכת מזרז חימצון של חלק מהמרכיבים של השום (או של כל ירק אחר), כך טוענים המדענים.

מפה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! 
אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! 
אלא מעריכים אותו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2020 00:05 לינק ישיר 

מי שיאכל שום והרבה כנראה באמת לא ידבק מקורונה. הנשאים פשוט לא יתקרבו אליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2020 00:59 לינק ישיר 

בהתחשב בעובדה ש 95% מחולי הקורונה יחוו מחלה קלה בלבד שעוברת גם בלי שום טיפול בכלל אז מה בדיוק אחוזי היעילות של תרופת הפלא הזו ?
והאם היא עוזרת גם במקרים הקשים יותר או שהיא טובה רק למקרים הקלים ?

זו הרי שטות מוחלטת, יש מגוון גדול של תרופות שהראו יעילות מסוימת וגם הן עדיין בבדיקה כי הנתונים לא מספיקים כדי לקבוע בוודאות.
אם מישהו מרגיש ממש לא טוב אז כדאי שיפנה לטיול רפואי אמיתי ולא למדף השום במטבח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2020 01:21 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2020 01:42 לינק ישיר 

רפיק כתב:
בהתחשב בעובדה ש 95% מחולי הקורונה יחוו מחלה קלה בלבד שעוברת גם בלי שום טיפול בכלל אז מה בדיוק אחוזי היעילות של תרופת הפלא הזו ?
והאם היא עוזרת גם במקרים הקשים יותר או שהיא טובה רק למקרים הקלים ?

זו הרי שטות מוחלטת, יש מגוון גדול של תרופות שהראו יעילות מסוימת וגם הן עדיין בבדיקה כי הנתונים לא מספיקים כדי לקבוע בוודאות.
אם מישהו מרגיש ממש לא טוב אז כדאי שיפנה לטיול רפואי אמיתי ולא למדף השום במטבח.

השום מחזק את החיסון הטבעי של האדם
הנגיף הזה לא מוכר עד היום לגוף האדם כי הוא חדש, ולוקח לגוף כמה ימים עד שבועיים להתחסן בצורה טבעית נגדו
זה גם הסיבה שאנשים חלשי חיסון הם בסיכון.

זה יכול להיות קריטי עבור אחוז מסוים באוכלוסיה, ולא כדאי לזלזל בעצה הזאת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2020 04:40 לינק ישיר 
hhaavv

ניוטרל כתב:
לא מסטי בת-שבע

המגע של המתכת מזרז חימצון של חלק מהמרכיבים של השום (או של כל ירק אחר), כך טוענים המדענים.

מפה.

וואו! בפני מדענים כאלה, גם אני מוריד את הכובע ומרים דגל לבן. השתכנעתי, זהו. מחליף צד. נכנע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2020 07:49 לינק ישיר 

יש בעיה בשום שהיה פתוח בלילה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2020 10:26 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

"ההגבלה הזאת ידועה, אני מכיר את הכלל הזה כבר הרבה שנים" - מה זה אם לא מיסטיקה...

זה מופיע במקורות חז"ל (אינני זוכר כעת היכן) ומי שדיבר על כך רבות זה הלב שמחה מגור זצ"ל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2020 12:50 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
hhaavv

ניוטרל כתב:
לא מסטי בת-שבע

מפה.

וואו! בפני מדענים כאלה, גם אני מוריד את הכובע ומרים דגל לבן. השתכנעתי, זהו. מחליף צד. נכנע.

זו דוגמא 1!
תגגל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! 
אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! 
אלא מעריכים אותו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2020 20:45 לינק ישיר 
אדרבא

hhaavv כתב:

אם מישהו היה מבקש ממך כסף עבור זה, אז טענת השרלטנות אולי היתה מוצדקת, אבל פה מציעים לך מתכון בחינם, מה כבר יכול להיות, ההשקעה קטנה אולי יואיל וודאי לא יזיק, לי בכל מקרה זה הועיל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מתכון להכנת תרופה טבעית לקורונה קל מאד להכנה, מועיל ביותר.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext