מה הבעיה במכסה מברזל? הוא לא נוגע לא בשום ולא במים... רק באדים
[/quote]
כנראה שגם מגע באדים יכול להזיק לעסק, אני מציע שמי שכבר מוכן להשקיע בזה שלא יתחכם ויעשה את זה במדוייק עם כל ההקפדות, גם אם לא מבינים. חבל שבגלל החסרת פרט קטן זה לא יעבוד.
נשלח ב-5/4/2020 20:54
כל העולם מחפש תרופה למגפה, והנה היא כאן.
נשלח ב-5/4/2020 21:01
אדרבא
רפיק כתב:
בהתחשב בעובדה ש 95% מחולי הקורונה יחוו מחלה קלה בלבד שעוברת גם בלי שום טיפול בכלל אז מה בדיוק אחוזי היעילות של תרופת הפלא הזו ? והאם היא עוזרת גם במקרים הקשים יותר או שהיא טובה רק למקרים הקלים ?
זו הרי שטות מוחלטת, יש מגוון גדול של תרופות שהראו יעילות מסוימת וגם הן עדיין בבדיקה כי הנתונים לא מספיקים כדי לקבוע בוודאות. אם מישהו מרגיש ממש לא טוב אז כדאי שיפנה לטיול רפואי אמיתי ולא למדף השום במטבח.
זה לא תחליף לעזרה רפואית מקצועית אבל בתור רפואה משלימה בהחלט שוה, אין פה שום סיכון ושוה להשקיע בסיכוי.
יש עדויות של אנשים שכבר חלו וחוו שיפור ניכר תוך יממה לאחר השימוש בתרופה, וזה כולל אותי החום וסימפטומים אחרים נעלמו לי תוך 24 שעות, וזה מה שעורר אותי לפרסם את הדבר לתועלת הציבור.
נשלח ב-5/4/2020 21:03
אדרבא
חברציק כתב:
יש בעיה בשום שהיה פתוח בלילה
כבר דנו בזה, אין פה בעיה כי השום נחשב למבושל
נשלח ב-5/4/2020 21:32
ברור שגגלתי. אין לזה מקור. וגם בשפות אחרות בדקתי. כוס מים כל רבע שעה כן מישהו מרוויח מזה? ואגב, שמעתי מרופא, ש-60 מ"ג אבץ ליום באמת יכול להואיל למניעה.
נשלח ב-6/4/2020 09:35
הרב חיים פלאג'י ברפואה וחיים, הביא גם כן בעניין השום, שיש לאכול 2 שיני שום בבוקר וכן בערב לפני השינה, ויינצל ממגיפה. והביא שם מעשה בגנרל גדול, שנתן כך לחייליו, וניצלו 4 פעמים מחולירע/כולירא, ומשאר מחלות.
נשלח ב-6/4/2020 11:28
כבר שמעתי על 3 אנשים שעשו את העצה הזאת, ותוך כ 24 שעות חל שיפור עצום במצבם! אחד מהם תיאר שכבר הכין את עצמו למוות...
נשלח ב-6/4/2020 16:02
יישר כח לאדרבא
נשלח ב-6/4/2020 20:24
גם לי יש המלצות קלות ובטוחות מבלי לבקש כסף.
שמן קיק. שיער שרוף של תרנגולת בת שנה לבנה כולה. סלט כבד קצוץ אבל ללא ביצים קשות. ביצים קשות ללא חלמון. שמן זית כתית וחתיכות תפוח בדבש.
אין צורך להתפלל ולומר תהילים למי שיעשה מכל הסגולות כאן....
נשלח ב-7/4/2020 00:57
ניוטרל כתב:
לא מסטי בת-שבע
המגע של המתכת מזרז חימצון של חלק מהמרכיבים של השום (או של כל ירק אחר), כך טוענים המדענים.