|
|
| נשלח ב-9/4/2020 23:09 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
| גלותי כתב: |  | שיהיה מי שיהיה, אם יש למישהו מענה לטענותיו החודרות בטן, שיענה, מה יוסיף לך להתקיף אותו אישית?
צריך לענות לו ולהקהות את שיניו בתשובות מוחצות, או להתעלם, אבל להתקיף אותו אישית רק מראה שאין מה השיב לו והוא צודק. |
|
יש אנשים שמחפשים לרדוף את הציבור החרדי ולהרע לו,
עם היגיון, בלי היגיון, לא משנה מה,
העיקר לעשות צרות,
עם אנשים כאלה לא מדברים,
מתעלמים,
אני החלטתי שאני לא מגיב לניק "לך תדע" מהסיבה הזו.
|
|
זוטא לא מחפש שיגיבו לו הוא עושה את זה כשליחות מטעם הקרן החדשה או ארגון דומה להפיץ רעל ולנסות לערער לחרדים את אמונתם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2020 23:41 |
|
| |
הוא נגד החרדים בכל תחום אין לו מילה טובה אחת להגיד כך שזה לא עניין מסויים שמציק לו בתור חרדי אלא כל המושג הזה "יהודי חרדי" מציק לו ואין מה לבקש מההנהלה לחסום אותו כי הם בעד הפעילות שלו ויעידו על כך מאות אשכולות שלו שנוגדות את "חוקת" הפורום וההנהלה לא עשתה כלום
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2020 09:10 |
|
| |
הנהלה יקרה, אנא רסנו את בבא זוטא
צריך מישהו שקרוב להנהלת הפורום, שיעשה משהו בנידון. אם מישהו כאן מכיר אחד כזה, אנו פונים אליו בכל לשון של בקשה, שישתדל אצל ההנהלה להעביר את הרוע הנורא שמתגלם בניק 'בבא זוטא' ובשאר הניקים שלו, כי באו מים עד נפש. מדובר באדם שמתחזה כרב וכ"כלי קודש" שכל עסקו חנופה לרשעים מפורסמים ורדיפה של צדיקים גמורים.
תוקן על ידי איכפתניק16 ב- 10/04/2020 09:13:35
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2020 09:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2020 09:51 |
|
| |
| גלותי כתב: |  | שיהיה מי שיהיה, אם יש למישהו מענה לטענותיו החודרות בטן, שיענה, מה יוסיף לך להתקיף אותו אישית?
צריך לענות לו ולהקהות את שיניו בתשובות מוחצות, או להתעלם, אבל להתקיף אותו אישית רק מראה שאין מה השיב לו והוא צודק. |
|
לא צריך לענות לו, צריך לוודא ששמו יתנוסס בראש הפורום 24 שעות ביממה. כך, כל מי שנכנס לכאן יקבל תמונה מאוזנת מכל קצות הקשת של חרדים ששורצים באינטרנט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2020 23:50 |
|
| |
נפל לי האסימון,חלקית, כשקראתי, שהוא מזלזל בסיפורי צדיקים, על נשמות שבאות לטבול, שעל סיפורים אלה גדלנו,יחד עם זאת,אני מסתייגת,מצורת התקיפה נגדו של חלק מהניקים פה,בייחוד כשחלק מן הנתקפים ע"י ,הרוויחו זאת ביושר! שלא לומר שאותם מותקפים לא בחלו בסוג לחימה כשביקשו להשיג את מאווייהם הפוליטיים כולל חילולי ה' שגרמו במודע!ככלל יש לומר בצורה שאינה משתמעת לשני פנים :שמי שעוטה כפפות מתאגרף,ועולה להתאגרף לא יימלט שלא יחטוף בעצמו.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 12/04/2020 00:17:18
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 00:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 11:04 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
מתי תבינו שזה ניק מערכת?!?!?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 11:04 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
נפל לי האסימון,חלקית, כשקראתי, שהוא מזלזל בסיפורי צדיקים, על נשמות שבאות לטבול, שעל סיפורים אלה גדלנו,יחד עם זאת,אני מסתייגת,מצורת התקיפה נגדו של חלק מהניקים פה,בייחוד כשחלק מן הנתקפים ע"י ,הרוויחו זאת ביושר! שלא לומר שאותם מותקפים לא בחלו בסוג לחימה כשביקשו להשיג את מאווייהם הפוליטיים כולל חילולי ה' שגרמו במודע!ככלל יש לומר בצורה שאינה משתמעת לשני פנים :שמי שעוטה כפפות מתאגרף,ועולה להתאגרף לא יימלט שלא יחטוף בעצמו.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 12/04/2020 00:17:18 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 11:18 |
|
| |
סיירת_מרן
| גינגישראלי כתב: |  | |
|
זה באמת נראה כך שיתביישו
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 20:14 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
|
אין עניין להכנס לשיח עם האתאיסט הזה .
הוא או חילוני שלמד את הקודים והשיח של המגזר החרדי . או שהוא חוזר בשאלה ממורמר שמעביר את ימיו ולילותיו פה בפורום ונהנה להפיץ רעל ושנאה ולסכסך את הניקים החרדים אלו באלו .
נניח ואם נוצרי מסיונר היה מצליח לקבל פה אישור כתיבה גם היית בעד שיפתח אשכולות כיהודי וכולנו ננהל איתו ויכוחים אינטלקטואלים על התנ''ך ?
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 20:15 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  |
|
הוא או חילוני שלמד את הקודים והשיח של המגזר החרדי . או שהוא חוזר בשאלה ממורמר שמעביר את ימיו ולילותיו פה בפורום ונהנה להפיץ רעל ושנאה ולסכסך את הניקים החרדים אלו באלו .
נניח ואם נוצרי מסיונר היה מצליח לקבל פה אישור כתיבה גם היית בעד שיפתח אשכולות כיהודי וכולנו ננהל איתו ויכוחים אינטלקטואלים על התנ''ך ?
|
|
חוזר בשאלה יכול לחזור בתשובה אבל שוטה כמוך אין תרופה למכתו.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 20:24 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  |
|
|
|
חוזר בשאלה יכול לחזור בתשובה אבל שוטה כמוך אין תרופה למכתו.
|
|
פששש איזה אמירה גאונית
|
|
|
|
|
|
|