בית פורומים בחדרי חרדים

'משפחה' ו'בקהילה' עם כתבות במגזין על 'הינוקה'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/4/2020 13:05 לינק ישיר 

במשפחה הוא רק הגאון שלמה יהודה, ובבקהילה הוא גם בארי, דהיינו כן שמו לו שם משפחה אבל לא את שמו האמיתי - צובארי. רק קיצרו את זה.

אין לי דבר נגדו, רק בדיוק כמו הוא והרשטיק יח"צנו שילמו לכאורה סכומים גבוהים כדי להריץ אותו כך גם כדאי שיהיו אנשים בצד השני שיאמרו את האמת. אין לי בעיה אם לגאון יקראו צובארי, ואין לי בעיה שמשפחתו חילונית. גם משמיעת כמה שיעוריו לא רואים עמקות מיוחדת כמו שמנסים לצייר, כן יש בקיאות מסוימת עם הרבה מראי מקומות, אבל עמקות לא ראיתי ולא שמעתי.

הכי מגוחך זה שהם מבקשים ממנו עצות בחינוך. הלו, הבן אדם ילד, יש לו בבית זאטוטים, הוא בחיים לא עסק בחינוך, מה עושה אותו למבין בחינוך?

והכי עצוב זה שעיתונאי לא רע כמו ארליך מבזה את עצמו בראיון לקקי וחנפני כזה. מינימום של כבוד אין לו? הראיון הלקקני של אליטוב בזמנו עם פינטו העבריין כבר היה יותר מכובד מזה...

אחרי הכל יש לדון לכף זכות, וזה שהכסף יענה את הכל. אבל טעו יח"צניו שפירסמו בשני העיתונים יחד, כך זה מגלה על תעלול יח"צני. גם ארליך לא עשה עבודה טובה. הגיעו כאחד האדם ופתאום נתן להם זמן. מה אנחנו מפגרים? לא רוצה להצטלם, רק משלם הון לכתבת יח"צ? נמאס כבר מכל הדרעק הזה... איזה עולם מגעיל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 13:20 לינק ישיר 

אין לי מושג והבנה בגדלותו והיקף ידיעתו בתורה. אבל ברור שמדובר במערכת יח"צנית משומנת היטב.
וזה בעיני מריח לא טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 13:21 לינק ישיר 

סקופער כתב:
במשפחה הוא רק הגאון שלמה יהודה, ובבקהילה הוא גם בארי, דהיינו כן שמו לו שם משפחה אבל לא את שמו האמיתי - צובארי. רק קיצרו את זה.

אין לי דבר נגדו, רק בדיוק כמו הוא והרשטיק יח"צנו שילמו לכאורה סכומים גבוהים כדי להריץ אותו כך גם כדאי שיהיו אנשים בצד השני שיאמרו את האמת. אין לי בעיה אם לגאון יקראו צובארי, ואין לי בעיה שמשפחתו חילונית. גם משמיעת כמה שיעוריו לא רואים עמקות מיוחדת כמו שמנסים לצייר, כן יש בקיאות מסוימת עם הרבה מראי מקומות, אבל עמקות לא ראיתי ולא שמעתי.

הכי מגוחך זה שהם מבקשים ממנו עצות בחינוך. הלו, הבן אדם ילד, יש לו בבית זאטוטים, הוא בחיים לא עסק בחינוך, מה עושה אותו למבין בחינוך?

והכי עצוב זה שעיתונאי לא רע כמו ארליך מבזה את עצמו בראיון לקקי וחנפני כזה. מינימום של כבוד אין לו? הראיון הלקקני של אליטוב בזמנו עם פינטו העבריין כבר היה יותר מכובד מזה...

אחרי הכל יש לדון לכף זכות, וזה שהכסף יענה את הכל. אבל טעו יח"צניו שפירסמו בשני העיתונים יחד, כך זה מגלה על תעלול יח"צני. גם ארליך לא עשה עבודה טובה. הגיעו כאחד האדם ופתאום נתן להם זמן. מה אנחנו מפגרים? לא רוצה להצטלם, רק משלם הון לכתבת יח"צ? נמאס כבר מכל הדרעק הזה... איזה עולם מגעיל.
דפח"ח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 13:24 לינק ישיר 

סקופער כתב:

בהחלט

לא מדובר בעיתונאים, ואין מדובר בעיתון, מדובר ביחצנים, ובביטאוני תעמולה ופרסום.

הבעיה היא שאותם אנשים נקראים ונחשבים "מעצבי דעת הקהל בציבור החרדי". עם כאלו מעצבים לא פלא שהציבור נראה כמו שהוא נראה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 13:26 לינק ישיר 

סקופער כתב:

זו לא בדיוק טעות. הם עושים הכל כדי להריץ אותו כמה שיותר.
ושום עיתון שמכבד את עצמו לא יפרסם כתבה על מישהו בסמיכות לפרסום כתבה בעיתון מתחרה, לכן הם נאלצו להערים עליהם (כי הרי ברור שאם אחד העיתונים היה יודע שהעיתון השני כותב הוא לא היה מפרסם) ולדחוף את הכתבה באותו זמן בשני העיתונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 13:28 לינק ישיר 

לא יאומן איך כבר בגיל כזה יש לו כל כך הרבה כסף לשלם.

ואל תדאגו, ה במזומן....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 13:36 לינק ישיר 

במחשבה שנייה, חושבני שזה למעשה כל מה שקורה אצלנו. הכל משחק ובלוף אחד גדול, וכל אחד עושה את התפקיד שלו. למשל, נגיד אחד תורם לישיבה פלונית, עושים למענו ערב הוקרה, הוא בא, הראש ישיבה מזהיר לפני זה את כל הבחורים לעשות לו כבוד כמו שצריך. שירו לו ימים, קומו לפניו, וכו' וכו'. הבחורים עושים את זה לא כי הם באמת מעריכים אלא כי צריך לשחק את המשחק. העשיר חושב שעושים לו כבוד גדול, וכולם מרוצים, הערב נגמר, ושלום על ישראל.

גם כאן, היח"צנים חושבים שכך יקדמו אותו, רוב הציבור מבין שזה תעלול יח"צני, העיתון עושה את הכסף שלו, ורק הפרייארים האידיוטים הנצחיים ישלמו על כך... כבר קדמו לו אלפי סיפורים דומים, ועולם כמנהגו נוהג...

ושוב, אני לא מדבר על הבחור עצמו, יתכן והוא אכן גדול בתורה. איני מכירו, ולצערי, אין גם דרך לבדוק את זה. הייתי שמח לשוחח איתו בלימוד, להפתיע אותו באיזה שאלה טובה בקדשים, אולי אפי' משהו לא קשה בנזיקין, אבל שומרים עליו מאד. כל שיש לנו זה רק כמה שיחות פה ושם, וגלגולי עיניים וסיפורי מעשיות שהרנטגן עושה את זה טוב מהם. כמה תמונות עם צדיקים לא עושה עליי שום השפעה. כל מי שבתחום יודע שאפשר להשיג תמונה עם כל גדול השאלה היא רק מה תג המחיר.

איזה דליחות וגועל. המצות מתעכלות יותר טוב....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 14:08 לינק ישיר 
פמפוני

timobl כתב:
לא יאומן איך כבר בגיל כזה יש לו כל כך הרבה כסף לשלם.

ואל תדאגו, ה במזומן....

חה חה חה  זו השקעה שווה לגמרי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 14:37 לינק ישיר 

בכתבה רואים אותו עם פיאות בתור ילד, אז הוא בעל תשובה או לא? הוריו היום לא דתיים?! נשמע מוזר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 14:43 לינק ישיר 

סקופערנשלח ב-12/4/2020 13:05
...

אחרי הכל יש לדון לכף זכות, וזה שהכסף יענה את הכל. אבל טעו יח"צניו שפירסמו בשני העיתונים יחד, .

לה''ו. אכן טעות. האחד היה צריך להתפרסם בפסח, והוא בן 31.
האחר, היה צריך להיות בפסח שני, כשהוא כבר בן 32...
אבל, הקורונה כנראה עשתה וירוס בתוכנות!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 14:51 לינק ישיר 

בקהילה כתבו שכבר הרבה קודם הקורונה הוא מסתגר בחדרו. ולא הצליחו להיכנס אליו....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 18:43 לינק ישיר 

הזכאי כתב:

אויר_ים כתב:

עצם העובדה ששתי השבועונים עם אותו נושא... מוכיח שמישו שילם על כך.

כמו שמישהו שילם למחוק מכל האתרים את השם שי צובארי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 20:37 לינק ישיר 

משום מה התמונה של הצדיק בגיל תשע עם הפאות מופיעה בעיתון 'משפחה' לא נראית מתאימה לגיל תשע...

כמו כן שימו לב ש'משפחה' כותבים במפורש שהדף הקבלי מעצם כתי"ק נכתב  'בגיל שמונה'  (שכזכור חשפתי כאן בזמנו ו"נעלם"  ע"י מופת...)שכולם פה הסכימו ללא יוצא מן הכלל שזה שקר! ותלו את זה ב'תלמידיו הסוררים' אז הנה עכשיו קיבלנו את זה בראיון רשמי של הצדיק...

ובסוד נוכלים מי יעמוד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 20:44 לינק ישיר 

היום כל רב או אדמור בתחילת דרכו שרוצה להתפרסם צריך יחצן טוב ולדעת להשקיע

ראו ערך פרמישלן

לא סתם יענקי קנייבסקי הצליח להגיע להשפעה על כל גדולי העסקנים

בסוף ההשקעה מחזירה את עצמה ובגדול

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 20:48 לינק ישיר 

חזו מאן 'גברא רבה' דקמסהיד עליה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > 'משפחה' ו'בקהילה' עם כתבות במגזין על 'הינוקה'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.