| נשלח ב-8/4/2020 18:03 |
|
| |
חג פסח כשר ו...
בס"ד ו...שמח  מאחלת לכולם חג פסח כשר וקסום  שנרגיש באמת שזה חג החירות. שיהיה לנו בקרוב חירות לצאת מהבית בלי פחד מנגיפים ומוות  שיהיה לנו חירות לקנות בגדים,נעלי חג וכל דבר מפנק כרצוננו,בלי פחד מבני האדם סביבנו...  חירות לצאת ולבלות.לחיות את חיינו בכיף ובניעימים... וכמובן חירות לצאת לדייטים משמימים!  מאחלת לכולנו שהגאולה הפרטית והכללית תבוא בקרוב.אמן  מצרפת לכם הרצאה מעניינית מפי הרב האגדי והמצחיק...הרב פנגר  ניתן להאזין במקביל לאקשן של העשייה  מאחלת שתהנו החג בין אם אתם לבד/עם המשפוחע ושיהיה לכל אחד/ת חג פסח כשר ושמח  באהבה, חייכנית  כבר הקישור... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2020 21:36 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חג פסח כשר ו...
בס"ד ו...שמח  מאחלת לכולם חג פסח כשר וקסום  שנרגיש באמת שזה חג החירות. שיהיה לנו בקרוב חירות לצאת מהבית בלי פחד מנגיפים ומוות  שיהיה לנו חירות לקנות בגדים,נעלי חג וכל דבר מפנק כרצוננו,בלי פחד מבני האדם סביבנו...  חירות לצאת ולבלות.לחיות את חיינו בכיף ובניעימים... וכמובן חירות לצאת לדייטים משמימים!  מאחלת לכולנו שהגאולה הפרטית והכללית תבוא בקרוב.אמן  מצרפת לכם הרצאה מעניינית מפי הרב האגדי והמצחיק...הרב פנגר  ניתן להאזין במקביל לאקשן של העשייה  מאחלת שתהנו החג בין אם אתם לבד/עם המשפוחע ושיהיה לכל אחד/ת חג פסח כשר ושמח  באהבה, חייכנית  כבר הקישור... |
|
פתאום הדייטים בחוץ נראים לנו קסומים ומרתקים :)
חג שמח, היה לנו חג שמח ורגוע, אבא, אמא ואני, אני שאלתי את הקושיות.. התפללנו חזק ב"וכאן הבן שואל" וב"ונצעק", פתאום גיליתי שההגדה היא קצרה, מהר מאוד הגענו לסעודה, כי לא היה מי שידרוש דרשות ארוכות, בקשתי מאבא באפיקומן שישמור על עצמו בעסק, ולא יצא לתפילות על הגג, אלא, רק כאן במרפסת, יש כאן ממול חזנים מקסימים, יש גם בחור צעיר שמתפלל גבוה וחמוד, חייב כבר להיות טוב, לא נתפלא שתוך זמן קצר המגיפה תעלם, וכולם יפרשנו כי זה בגלל חום השמש החזק, או איזה חברת תרופות זריזה, אנחנו נדע שעם ישראל פעל את זה, הבוקר כשקמתי פתאום שמתי לב לשמיים, שהיו בהירים ויפים, ועם עננים מרנינים מסביב.. שיהיה רק טוב ! גאולה כללית ופרטית לכולם !
תוקן על ידי רציף ב- 09/04/2020 21:38:07
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 09/04/2020 21:39:09
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2020 23:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 21:55 |
|
| |
הערב פסח שני. מה נשתנה בחודש הזה?...
פסח שני מסמל את ההזדמנות השנייה, את המועד ב' אם תרצו. את העובדה שניתן לתקן את הכל, שאין דבר אבוד ואין שום ייאוש בעולם. רבי צדוק הכהן מלובלין ב"פרי צדיק" מלמד שכל ענין קדושת פסח שני הוא דווקא על פרטי הנפשות, כלומר האנשים הבודדים שרחוקים בנפשם. רמז לזה ישנו במסכת פסחים: "איש נדחה ואין ציבור נידחין". אבל כל קדושת פסח שני הוא דווקא על פרטי הנפשות, על הפרט, הבודד, שתפילת יחיד אינה נדחית. "כי אפילו מי שהוא טמא או בדרך רחוקה מאוד מה' יתברך, אינו מייאש את עצמו והולך לדרוש את ה', ושואל ומבקש: למה נגרע?!."
שנזכה בע"ה במהרה
תוקן על ידי Alef_1 ב- 07/05/2020 22:14:30
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 23:05 |
|
| |
הרגשת הבודדות, זה בעיקר בגלל לחץ חברתי. צריך לתת לחיים לזרום, מה ששלך שלך, צריך לעשות את ההשתדלות שלך וזהו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2020 00:47 |
|
| |
לא נכון. כל אחד ואישיותו. אני לא נמצא בכלל במצב של לחץ חברתי ועדיין מרגיש בודד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2020 01:05 |
|
| |
בס"ד אויש אתם כאלו חמודים... תודה אלף, על הדבר תורה שעושה טוב בלב כאן לכולם  פסח שני שמח לכל הבחורים/ות הבודדים...וגם לאלו שמרגישים לא לבד:)  כל אחד מרגיש אחרת בתקופה הזו של החיפושים...אבל הכי חשוב זה לשמור על פינה אחת שמחה בלב  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/05/2020 01:12:04
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2020 01:08 |
|
| |
בס"ד יש עניין לאכול מצה,גם בפסח שני...אתם גם עושים זאת?  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/05/2020 01:08:06
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2020 02:24 |
|
| |
בס"ד ו...פינוקים...  לכבוד התוועדות פסח שני וליל שיש...  חוץ ממצה ולחם,שאלף הביא(;...יש בשולחן המון סוגים של פינוקים קסומים...  מסקרן אותי לדעת,במה תבחרו להתפנק היום?!   _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/05/2020 02:26:58
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2020 20:55 |
|
| |
|
|