בית פורומים בחדרי חרדים

יוסי אליטוב. לעשות יחצ זה אולי מכניס כסף, אבל למה ללכלך על אחרים? ועוד להוכיח בורות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/4/2020 14:39 לינק ישיר 
יוסי אליטוב. לעשות יחצ זה אולי מכניס כסף, אבל למה ללכלך על אחרים? ועוד להוכיח בורות

ציוץ של יוסי אליטוב

הניסיון לעשות יחצ לארגון החשוב 'יד שרה', זה בסדר. אך הניסיון לזלזל באחרים בכדי לעשות את היחצ, פסול.
המוסד "מקושש", בחירת מילים לא ראויה בלשון המעטה. מה גם שזהו משלוח ראשון מתוך כמה, והובא גם ציוד נוסף.

כ"כ הוא מוכיח בורות או חוסר ידיעה מוחלט לגבי מה הובא. המוסד הביא "מכונות הנשמה פולשניות", מה שיד שרה הביאו זה משהו אחר, ולא מיועד למקרים הקשים. ישנו ביקוש עולמי למכונות הנשמה, וכולם רבים על זה.

נ.ב. בשביל הטרולים שאולי יקפצו, אחסוך לכם. גם אני הק' תרמתי לארגון יד שרה עבור קניית הציוד הרפואי.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2020 15:26 לינק ישיר 

אם תקח את הציוצים של אליטוב מהשנה האחרונה ותשווה בין דבריו למציאות, תבין לבד שמדובר בבעל דמיון מפותח מצד אחד ומגלומן מצד שני.

וככה צריך להתייחס אליו ולדברים שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2020 16:14 לינק ישיר 

אליטוב מצטייר כאדם חסר בושה?אני כבר לא מדברת על משפט הולילנד שכוכבי יד שרה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 19:15 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

ציוץ של יוסי אליטוב

הניסיון לעשות יחצ לארגון החשוב 'יד שרה', זה בסדר. אך הניסיון לזלזל באחרים בכדי לעשות את היחצ, פסול.
המוסד "מקושש", בחירת מילים לא ראויה בלשון המעטה. מה גם שזהו משלוח ראשון מתוך כמה, והובא גם ציוד נוסף.

כ"כ הוא מוכיח בורות או חוסר ידיעה מוחלט לגבי מה הובא. המוסד הביא "מכונות הנשמה פולשניות", מה שיד שרה הביאו זה משהו אחר, ולא מיועד למקרים הקשים. ישנו ביקוש עולמי למכונות הנשמה, וכולם רבים על זה.

נ.ב. בשביל הטרולים שאולי יקפצו, אחסוך לכם. גם אני הק' תרמתי לארגון יד שרה עבור קניית הציוד הרפואי.

הניקים זוטא וניורולוג זה אותו אדם עם אותו סגנון כתיבה תשימו לב .

בפיצול אישיות זוטא מתמקד ברבנים ונירולוג יותר בעסקנים אבל מה שחשוב שיש לו אותה האצבע שגם כותבת את הגיגיו וגם מונחת על כפתור ה f 5 להגדלת מספר הצפיות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2020 13:04 לינק ישיר 

כשיחצן (שמשום מה נקרא עיתונאי), מחמיא ליחצן אחר שמתהדר בתואר "אסטרטג" ומומחה רפואי (מנחם גשייד) שאין עליו שום אחריות, וכל כתיבתו היא מפוזיציה של מלחמה בנתניהו וליצמן

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יוסי אליטוב. לעשות יחצ זה אולי מכניס כסף, אבל למה ללכלך על אחרים? ועוד להוכיח בורות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext