| נשלח ב-12/4/2020 09:08 |
|
| |
לעצור את הסגר ! לעבור לחישוב לפי בתי אב ולא לפי נפש
כל המטרה של הסגר היא למנוע התפשטות של המגפה ממקום עם עליה גדולה בתחלואה למקומות אחרים כדי לעצור את השיטה המעוותת ,שגרמה עד היום לעוצר רק על חרדים ,יש לשנות את שיטת החישוב ,במקום לפי מספר חולים ,לספירה לפי בתי אב, כי משפחה שלמה שנדבקו אחד מהשני לא מראה על התפשטות ,אלא על תהליך צפוי ומובן של הדבקה בתוך המשפחה אני אישית מכיר משפחות בירושלים ובני ברק שכל המשפחה מרובת הילדים יצאו חיובים
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 09:15 |
|
| |
לא אומר לעצור את הסגר, אבל יש פה חוסר שקיפות נוראי בכל התהליך. נראה שהחליטו להשתמש בבני ברקים כשפני מעבדה.
שיפרסמו פילוח לפי בית אב, מספר בדיקות שנעשו עם חלוקה לסימפטומטים ולאסימפטומטים בכל אזור / שכונה, מספר מונשמים / מצב קשה לפי אזור / שכונה ואז שיעשו סגר לפי קריטריונים ברורים בכל מקום בארץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 09:53 |
|
| |
בבית וגן \ הר נוף ישנם המון תושבי חוץ\עולים חדשים ורבים מהנדבקים הם אנשים שחזרו מחו"ל והדביקו את המשפחה שלהם ובגללם כולם עכשיו בסגר... בשכונות האלו למעט מס' משוגעים בודדים כולם מקפידים על ההנחיות!!
אנשים לא יוצאים מהבית ובתי כנסת וחניות נסגרו הבעיה שהבודדים שבטוחים שהם יודעים יותר טוב מכולם נותנים דלק לשונאי החרדים....
נ.ב המקום הראשון שהייתי סוגר בירושלים זה אושר עד !!! לפני החג נכנסו אלפים ללא שום שמירה והרחקה!!! כפפות ומסכה לא עוזר כשעשרים אנשים מתגודדים סביב העגבניות
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 10:03 |
|
| |
לה''ו. שרי הבריאות והפנים הן מהמפלגות ששילשלתם לקלפי כפי שהורוכם העשקנים. תפנו אליהם, ואו שיתקבלו דעתיכם (פחחחחחח), או שלא, ותקבלו תשובה מנומקת (פחחחחחחח2), ותביאו אותה כאן. ואם לאו, תדעו לשלשל עליהם בבחירות 004 (פחחחחחחח3)! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 11:52 |
|
| |
בכתבה שבקישור מובא שבהר נוף יש עליה של 20 חולים משבוע שעבר. זה פשוט קשקוש! איך אני יודע ? קרובת משפחה שלי גרה ברחוב הקבלן היא ובעלה כבר חולים שבועיים,סוף סוף הסכימו לבדוק את תשעת ילדיה וכמובן כולם יצאו חייובים אפילו שאין להם תסמינים, ואז הופה מפרסמים כאילו יש 20 חולים חדשים,חובה לעבור לספירה לפי בתי אב
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 11:52 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  |
נ.ב המקום הראשון שהייתי סוגר בירושלים זה אושר עד !!! לפני החג נכנסו אלפים ללא שום שמירה והרחקה!!! כפפות ומסכה לא עוזר כשעשרים אנשים מתגודדים סביב העגבניות |
|
צודק!! כל רשתות השיווק לא שומרות על ההנחיות! במקום להתעסק במוקדי ההתקהלות הם סוגרים את השכונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 12:05 |
|
| |
לבחירתכם
| מנחה_חדשה כתב: |  |
נ.ב המקום הראשון שהייתי סוגר בירושלים זה אושר עד !!! לפני החג נכנסו אלפים ללא שום שמירה והרחקה!!! כפפות ומסכה לא עוזר כשעשרים אנשים מתגודדים סביב העגבניות צודק!! כל רשתות השיווק לא שומרות על ההנחיות! במקום להתעסק במוקדי ההתקהלות הם סוגרים את השכונות. |
|
אז שימותו מרעב?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2020 13:30 |
|
| |
| משגיחבשער כתב: |  | כל המטרה של הסגר היא למנוע התפשטות של המגפה ממקום עם עליה גדולה בתחלואה למקומות אחרים כדי לעצור את השיטה המעוותת ,שגרמה עד היום לעוצר רק על חרדים ,יש לשנות את שיטת החישוב ,במקום לפי מספר חולים ,לספירה לפי בתי אב, כי משפחה שלמה שנדבקו אחד מהשני לא מראה על התפשטות ,אלא על תהליך צפוי ומובן של הדבקה בתוך המשפחה אני אישית מכיר משפחות בירושלים ובני ברק שכל המשפחה מרובת הילדים יצאו חיובים
|
|
אל תהיה תמים, המטרה האחת והיחידה הינה התעמרות בציבור החרדי, והכל בשיתוף פעולה עם פוליטיקאים ועסקנים מתוכנו.
|
|
|
|
|