ואני די בטוח שיהיו רבנים מספיק גדולים עם כתפיים רחבות לתמוך בכך.
המצב כיום בציבור החרדי (לאו דווקא המודרני) הוא שמסיתים נגדנו ואין קול ואין עונה.
אין הסברה ועסוקים כל היום בכל מיני שטויות כמו קרן ההסעות של החינוך העצמאי, והחזרה בתשובה דרך לב לאחים במקום לטפל בנשירה בבית, לא עושים כלום בנושאים כמו עבודות לחרדים, לימודים אקדמאים במתכונת חרדית כמו שצריך, הכשרה לנשים, דיור, ועוד ועוד…
כל היום מתעסקים בגשר יהודית, עבודות בשבת וכדומה. וכמה שזה חשוב, כל האנרגיה ייצאת רק על זה במקום לטפל בבעיות האקוטיות שלנו.
מפלגה חרדית אמורה לייצר פתרונות לבעיות היומיום של כלל הציבור החרדי, ואם כולם אומרים שתיק השיכון המורחב חשוב מתיק הבריאות, אז ראוי שיקשיבו לציבור.
וזה, כנראה לא הולך לקרות.
אני בטוח שמפלגה חרדית כללית עם נציגים ליטאים, ספרדים וחסידים עם ניסיון רב בתחומים ציבוריים, שייבחרו בפריימריס פנימי, יעשו פי כמה וכמה יותר עבורנו, תוך הכוונה של גדולי ישראל שיתמכו בה.
אני לא תמים, ולא "פלסניק" שימרוד בגדולי ישראל, ולכן מדגיש את הצורך בכך, אבל רק בתמיכת מי מגדולי ישראל, רבנים ואדמורים אם יתמכו בכך.
ואולי, רק אולי, כשתנועה כזו תתעורר באמת ויעוררו בבית הגר"ג אדלשטיין, הרבי מויזניץ ואחרים, יבינו באגודת ישראל ה"ארכאית" וחסרת המעוף, שצריך לשנות את התמונה, ולהביא אנשי מקצוע לייצג את הציבור, כמו שלוקחים את העו"ד הכי טוב והרופא הכי טוב, ולתת לציבור גם להחליט מי יהיו שלוחיהם, בברכת מרנן ורבנן.
נשלח מהאנדרואיד שלי