|
|
| נשלח ב-20/5/2020 13:28 |
|
| |
בתתימן
קטע טוב עם הרב אמנון יצחק, מוקדש לבתתימן היקרה
https://youtu.be/AzkL1AlFymI[/quote]
תודה רציף 
אני דווקא אוהבת להקשיב לרב אמנון יצחק ... פעם ראיתי אותו בשבת ברחוב חוזר מהבית כנסת עם חבורת אנשים סביבו ... חחח איזה מצחיק האנטנה שלו ...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 17:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 17:05 |
|
| |
בתתימן
[quote] | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
פעם שמעתי שהוא דבר על זה באיזה הרצאה .. הוא אמר משהו על כל אחד והנורמלי שלו .. ושזה הלבוש של תמנים.... לא יודעת .. בן אדם מעניין  |
|
אם בת תימן לא יודעת מה הלבוש של תימנים, אז מי ידע?  חחחח אתה מצחיק .... בעיקרון אני יודעת שזה בערך הלבוש שהיה לחלק מהתימנים ... לא יודעת מאיפה באה האנטנה ..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 17:09 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 17:16 |
|
| |
בתתימן
[quote]בס"ד כנראה שזה היה קשור לG4... עכשיו אני בטוחה שהאנטנה תשתנה  חחח חזק .... יכול להיות שרציף יחתום על עצומה גם נגד האנטנה הזאת ???
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 17:41 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]בס"ד כנראה שזה היה קשור לG4... עכשיו אני בטוחה שהאנטנה תשתנה  חחח חזק .... יכול להיות שרציף יחתום על עצומה גם נגד האנטנה הזאת ??? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 19:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 19:53 |
|
| |
רציף היה יפה הקטע עם הרב אמנון יצחק .תודה לך 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 19:58 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | רציף היה יפה הקטע עם הרב אמנון יצחק .תודה לך 
|
|
בשמחה, יש לי נסיון טוב עם בני ובנות תימן בפורומים השונים, וגם במציאות, אני מכיר כמה כאלה, הם מאוד ידידותיים, יש להם גנים נדירים, משהו משובח מהעבר, בפורומים הם תמיד משקיענים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 20:34 |
|
| |
בתתימן
[quote] | בתתימן כתבה: |  | רציף היה יפה הקטע עם הרב אמנון יצחק .תודה לך 
|
|
בשמחה, יש לי נסיון טוב עם בני ובנות תימן בפורומים השונים, וגם במציאות, אני מכיר כמה כאלה, הם מאוד ידידותיים, יש להם גנים נדירים, משהו משובח מהעבר, בפורומים הם תמיד משקיענים וואי וואי גנים נדירים מהעבר ?? הלוואי וזה היה נכון עלי ... בינתיים אני רק בן אדם ידידותי ונחמד להפליא .. 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2020 23:25 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]| בתתימן כתבה: |  | רציף היה יפה הקטע עם הרב אמנון יצחק .תודה לך 
|
|
בשמחה, יש לי נסיון טוב עם בני ובנות תימן בפורומים השונים, וגם במציאות, אני מכיר כמה כאלה, הם מאוד ידידותיים, יש להם גנים נדירים, משהו משובח מהעבר, בפורומים הם תמיד משקיענים וואי וואי גנים נדירים מהעבר ?? הלוואי וזה היה נכון עלי ... בינתיים אני רק בן אדם ידידותי ונחמד להפליא ..  |
|
|
|
|
|
|