|
|
| נשלח ב-21/5/2020 01:29 |
|
| |
תודה, אשמע בהמשך, אכן מעניין שיש הרבה זמרים תימנים, והם עליזים ושמחים, נראה לי שיש להם דחף לרקוד :) אני לא אומר שהם מושלמים, אני רק אומר שיש אצלהם נתונים מיוחדים. יש אצלכם שירים מבית המקדש או שירים עתיקים ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 02:12 |
|
| |
בס"ד אנלא מצליחה לצפות...כתוב שזה מוגן בגלל זכויות יוצרים  אבל תודה רבה על הרצון הטוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 02:46 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]| בתתימן כתבה: |  | רציף היה יפה הקטע עם הרב אמנון יצחק .תודה לך 
|
|
בשמחה, יש לי נסיון טוב עם בני ובנות תימן בפורומים השונים, וגם במציאות, אני מכיר כמה כאלה, הם מאוד ידידותיים, יש להם גנים נדירים, משהו משובח מהעבר, בפורומים הם תמיד משקיענים וואי וואי גנים נדירים מהעבר ?? הלוואי וזה היה נכון עלי ... בינתיים אני רק בן אדם ידידותי ונחמד להפליא ..  |
|
הידידות הזאת נראית לי כמו משהו נדיר מהעבר, וזה אכן נדיר. זה יחודי לבני תימן
|
|
בס"ד אכן...  מה שהכי מודגש אצל התימנים?זה החכמה  הם חריפי שכל ויש להם גם בדיחות מתוקות... זיכרון טוב ובכלל מאוזנים רגשית ויודעים להסתדר במרחב החברתי...יש המון מה ללמוד מהם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 11:44 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]| בתתימן כתבה: |  | רציף היה יפה הקטע עם הרב אמנון יצחק .תודה לך 
|
|
בשמחה, יש לי נסיון טוב עם בני ובנות תימן בפורומים השונים, וגם במציאות, אני מכיר כמה כאלה, הם מאוד ידידותיים, יש להם גנים נדירים, משהו משובח מהעבר, בפורומים הם תמיד משקיענים וואי וואי גנים נדירים מהעבר ?? הלוואי וזה היה נכון עלי ... בינתיים אני רק בן אדם ידידותי ונחמד להפליא ..  |
|
הידידות הזאת נראית לי כמו משהו נדיר מהעבר, וזה אכן נדיר. זה יחודי לבני תימן
|
|
בס"ד אכן...  מה שהכי מודגש אצל התימנים?זה החכמה  הם חריפי שכל ויש להם גם בדיחות מתוקות... זיכרון טוב ובכלל מאוזנים רגשית ויודעים להסתדר במרחב החברתי...יש המון מה ללמוד מהם  |
|
יתכן, פחות התחברתי לזה שהתימנים הם חכמים ומאוזנים יותר מכולם, לדעתי, מרוב עליזות הם נוטים לאבד את הראש לפעמים, אין ספק שהם עידה מתוקה והן נראות טוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 17:45 |
|
| |
נחמד החדשות שהבאת, אני לא ממש תומך נלהב במאבק נגד השבבים. נדמה לי שחייכנית בעניין אז גם אני נרתמתי לפעילות. השיר הוא יפה מאוד, חודר ללב, תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 22:08 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 22:09 |
|
| |
נחמד החדשות שהבאת, אני לא ממש תומך נלהב במאבק נגד השבבים. נדמה לי שחייכנית בעניין אז גם אני נרתמתי לפעילות.
השיר הוא יפה מאוד, חודר ללב, תודה רבה
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 22:14 |
|
| |
|
|