|
|
| נשלח ב-21/5/2020 22:20 |
|
| |
בס"ד המלצת השף למי שבשרי:  גלידת ריאו בטעם מסקרן: ענבים.תות.לימון...(צבעי מאכל טבעיים  ) טעמים מיוחדים ובמיוחד הענבים,שזה חדש לי... לטעמי,בגלל שהטעמים חדים זלא משתלב עם גביע אלא יותר טעים בכפית...  בהנאה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:07 |
|
| |
בתתימן
[quote]בס"ד המלצת השף למי שבשרי:  גלידת ריאו בטעם מסקרן: ענבים.תות.לימון...(צבעי מאכל טבעיים  ) טעמים מיוחדים ובמיוחד הענבים,שזה חדש לי... לטעמי,בגלל שהטעמים חדים זלא משתלב עם גביע אלא יותר טעים בכפית...  בהנאה  האמת שהגלידות של ריאו זה לא משהו שאני אשמין עליו  אני אוכלת את הגלידות של נסטלה (פונצ' בננה או וניל תותים) / ארטיק אבטיח / טילון אקסטרים בטעם פקאן. (ועוד כמובן .. ) חייכנית , הגיע הזמן לנסות ... 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:08 |
|
| |
בתתימן
[quote] | חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
הידידות הזאת נראית לי כמו משהו נדיר מהעבר, וזה אכן נדיר. זה יחודי לבני תימן
|
|
בס"ד אכן...  מה שהכי מודגש אצל התימנים?זה החכמה  הם חריפי שכל ויש להם גם בדיחות מתוקות... זיכרון טוב ובכלל מאוזנים רגשית ויודעים להסתדר במרחב החברתי...יש המון מה ללמוד מהם  |
|
יתכן, פחות התחברתי לזה שהתימנים הם חכמים ומאוזנים יותר מכולם, לדעתי, מרוב עליזות הם נוטים לאבד את הראש לפעמים, אין ספק שהם עידה מתוקה והן נראות טוב נפגשת פעם עם תמניות והן היו נראות טוב ?? סתם מסתקרנת ... 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:09 |
|
| |
בס"ד חחחח זהו שגם אני בד"כ טועמת דברים אחרים,בסטייל שאת כותבת ואף יותר  וזה מה שהתפלאתי.שריאו הפשוט הצליח להפתיע אותי בטעמו החדש,עבורי 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/05/2020 23:10:18
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:16 |
|
| |
בס"ד תגידי,את זוכרת את הארטיק(החלבי*)בצורת דובי שהיה בעבר?  זה היה משו משו... היום קשה להשיגו...היה בצורת שחמט,שהיה דומה בטעמו לדובי ואף הוא נעלם מהמדפים לטובת החדשים... גלידת המרשמלו של נסטלה,טעמת?  זה בכלל חוויה מהאגדות 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/05/2020 23:18:44
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:17 |
|
| |
יום ירושלים שמח,
53 שנה לשיחרור ירושלים.
קחו את השיר המושקע והמדהים על גבעת התחמושת.
מוקדש לחיילי צה"ל היקרים בעבר בהוה ובעתיד, בעתיד אנחנו ניהיה שם ובגדול.
https://youtu.be/d-64-RZVtSQ
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:19 |
|
| |
בתתימן
[quote]בס"ד חחחח זהו שגם אני בד"כ טועמת דברים אחרים,בסטייל שאת כותבת ואף יותר  וזה מה שהתפלאתי.שריאו הפשוט הצליח להפתיע אותי בטעמו החדש,עבורי 
חחחח איזה מזל , כבר נבהלתי שאת לא נהנית כמו שצריך  אולי אם את אומרת אני אעז לקנות את זה ... חחח אוחזת בי בעתה 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:23 |
|
| |
בתתימן
[quote]בס"ד תגידי,את זוכרת את הארטיק(החלבי*)בצורת דובי שהיה בעבר?  זה היה משו משו... היום קשה להשיגו...היה בצורת שחמט,שהיה דומה בטעמו לדובי ואף הוא נעלם מהמדפים לטובת החדשים... גלידת המרשמלו של נסטלה,טעמת?  זה בכלל חוויה מהאגדות 
ארטיק בצורת דובי אני לא זוכרת לחלוטין יכול להיות שהייתי קטנה מדי כשהוא היה קיים  גלידת מרשמלו ?? וואלה אני אנסה לחפש .. איפה שאני גרה מלא פעמים חסרים טעמים אין את מה שרוצים 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:28 |
|
| |
בס"ד חחחח הצחקת אותי חחח  אל דאגה נהנית מספיק  היעד הבא שלי בחיי הגלידות?זה לקנות לעיתים קרובות,כל פעם סוג שונה עד שאדע את כל/רוב, טעמי הארטיקים/הגלידות בארץ  חחח לך שווה לטעום.אין לך מה להפסיד  עדיף מאשר שיהיה לך חור בהשכלה בטעם הספציפי החשוב הנ"ל  אגב, נזכרתי בשאלה חשובה  גם את חושבת שגלי גל זה הארטיק הכי טעים ועדין בפרווה?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/05/2020 23:47:51
|
|
|
|
|