|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:32 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד ריקודי בטן  |
|
יש לי חבר טוב, תימני, כשהוא התחתן, שמו הקלטה יפה של ריקודים תימנים, והם רקדו ריקודים תימנים מעלפים, זה היה מאוד מאוד יפה, קצב מיוחד עד מאוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:32 |
|
| |
לא , גלי גל זה באמת ארטיק נחמד , אבל אני כבר עברתי לארטיקים פירות , לה פרוטה , ארטיק אבטיח / אננס / מילון יש מלאאאאאא חידושים :) וארטיק גלי גל הוא לא כל כך בריא כי יש שם שמן דקלים ... שזה שומן מוקשה :(
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:39 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | לא , גלי גל זה באמת ארטיק נחמד , אבל אני כבר עברתי לארטיקים פירות , לה פרוטה , ארטיק אבטיח / אננס / מילון יש מלאאאאאא חידושים :) וארטיק גלי גל הוא לא כל כך בריא כי יש שם שמן דקלים ... שזה שומן מוקשה :( |
|
בס"ד חחח יפה לך  אני יודעת שיש חידושים...אבל אני נאמנה לעבר...לנוסטלגיה.  פירות זה גם נחמד ומיוחד... אך לגלי גל,לדעתי,יש טעם עדין וקסום.גן עדן עלי אדמות מבחינתי.מזכיר מאד חלבי.בתור ארטיק פרווה?אני נותנת לו ציון 10  תגידי אבטיח,את מתכוונת לארטיק שנראה בצורת אבטיח? או שיש אותו גם בסידרה טבעית ובריאה?  פעם טעמתי ארטיק פירות,בטעם תמר-בננה,היה נחמד אך מתוק מדי,לטעמי...התות היה קסום:) 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/05/2020 23:44:56
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:44 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]בס"ד תגידי,את זוכרת את הארטיק(החלבי*)בצורת דובי שהיה בעבר?  זה היה משו משו... היום קשה להשיגו...היה בצורת שחמט,שהיה דומה בטעמו לדובי ואף הוא נעלם מהמדפים לטובת החדשים... גלידת המרשמלו של נסטלה,טעמת?  זה בכלל חוויה מהאגדות 
ארטיק בצורת דובי אני לא זוכרת לחלוטין יכול להיות שהייתי קטנה מדי כשהוא היה קיים  גלידת מרשמלו ?? וואלה אני אנסה לחפש .. איפה שאני גרה מלא פעמים חסרים טעמים אין את מה שרוצים  |
|
בס"ד חחח כנראה ארטיק דובי,זה הארטיק ילדות שלי  מתגעגעת לטעמו העדין והמיוחד...  חחח לא בטוח שתמצאי...טעמתי את המרשמלו שנה שעברה,נראה לי... במהדורה מוגבלת  לפעמים צריכים להיות זריזים בחיים...  אולי תמצאי אותו בארטיק מצופה שוקולד החדש... אבל יתכן שהשוקולד יהרוס את טעמו העדין והקסום 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/05/2020 23:56:42
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:44 |
|
| |
[quote]| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
הידידות הזאת נראית לי כמו משהו נדיר מהעבר, וזה אכן נדיר. זה יחודי לבני תימן
|
|
בס"ד אכן...  מה שהכי מודגש אצל התימנים?זה החכמה  הם חריפי שכל ויש להם גם בדיחות מתוקות... זיכרון טוב ובכלל מאוזנים רגשית ויודעים להסתדר במרחב החברתי...יש המון מה ללמוד מהם  |
|
יתכן, פחות התחברתי לזה שהתימנים הם חכמים ומאוזנים יותר מכולם, לדעתי, מרוב עליזות הם נוטים לאבד את הראש לפעמים, אין ספק שהם עידה מתוקה והן נראות טוב נפגשת פעם עם תמניות והן היו נראות טוב ?? סתם מסתקרנת ...  |
|
יש תימניה שהכרתי באיזה אתר הכרויות, דבש, זהב, פקחית, ממש יפה, היא מסורתית אז לא הלך,
ויש אחת בת למעלה מארבעים, נראית צעירה, עם מבט משגע בעיניים, היה לי קשה להתרכז, אז לא הבטתי בה בעיניים - טירוף יוווו :) זורמת חופשי חופשי בכתיבה - משהו שלא מהעולם הזה, בפגישה היא היתה מאופקת, לכי תביני תימניות.. (כנראה התלהבה עלי, ולכן היא זרמה) פקחית, מלומדת, בסוף עקב הגיל המתקדם שלה, בעיה עם ילדים /בריאים, בחרתי לפרוש.
על התימניות נאמר ; שחורה אני ונאווה... כל העידה הזאת, כאילו הם נתח משובח מירושלים של לפני אלפיים שנה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 21/05/2020 23:45:23
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:49 |
|
| |
חייכנית , לגבי הארטיק אני מתכוונת כמובן לארטיק אבטיח . יש אותו בעוד שני טעמים אננס ומילון , שלשתם טעימים 
את שני הטעמים האחרים לא ראיתי בכל חנות ... קניתי בממתקי עמי חיים בבני ברק . היה שווה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:53 |
|
| |
רציף , לגבי התימניה אני מכירה יותר מכמה שילדו מעל גיל 40 , לא כל כך מהר יש ילדים על רצף האוטיזם וחוץ מזה זה בדיוק הדברים שצריך לסמוך בהם על בורא עולם... ואולי זה שונה אם היא לא ילדה בעבר , השמועות אומרות שתמניות מזקינות ממש לאט ...
אני לא מצליחה להבין את הסיבות האלה ... שה' יעזור לי ...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:53 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
נ. ב. אין על גלידה אנד ג'ריס
|
|
בס"ד אווו טוב שהזכרת לי את השם  נכון.מה שמיוחד בחברה הזו?שיש להם מרקם מיוחד וטעם מיוחד... ושזלא מקפיא את הפה וניתן לטעום גם בחורף ... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/05/2020 00:05:20
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 23:56 |
|
| |
בתתימן
[quote] | רציף כתב: |  |
|
|
בס"ד אווו טוב שהזכרת לי את השם  נכון.מה שמיוחד בגלידה הזו?שיש לה מרקם מיוחד וטעם מיוחד... ושזלא מקפיא את הפה וניתן לטעום גם בחורף ...  יאאאאא אחת הגלידות ...(בטעם נס קפה - יואאווו ) מישהו פעם בעבודה גזל לי קופסה ... ברב חוצפתו   גם כמה ארטיקים נגנבו לי שם ... נס שסיימתי כבר שם .. חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2020 00:02 |
|
| |
[quote]| רציף כתב: |  |
|
|
בס"ד אווו טוב שהזכרת לי את השם  נכון.מה שמיוחד בגלידה הזו?שיש לה מרקם מיוחד וטעם מיוחד... ושזלא מקפיא את הפה וניתן לטעום גם בחורף ...  יאאאאא אחת הגלידות ...(בטעם נס קפה - יואאווו ) מישהו פעם בעבודה גזל לי קופסה ... ברב חוצפתו   גם כמה ארטיקים נגנבו לי שם ... נס שסיימתי כבר שם .. חחח |
|
בס"ד חחחח  כנראה היית יותר מדי ידידותית לסביבה  אם היית סנובית ח"ו?אף אחד לא היה מעז להתעסק איתך  תגידי,את גם שמת לב שהגלידה מהחברה הזו,היא פחות קרה בפה? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/05/2020 00:02:25
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2020 00:12 |
|
| |
חייכנית, עושה רושם שמה שאת אוהבת את קוראת לו ; עדין. אני זוכר את ה ארטיק דובי אכן הוא היה טעים ומשובח. איזה טעם בגלי גל ? כפי מה שזכור לי היה פעם ארטיק וניל מצופה קרח שהיה טעים מאוד, וזה בא בכמה טעמים, אדום, צהוב. אני רואה שהבנות כאן הן יצריות על פינוקים. מעולה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|