בית פורומים שידוכי חרדים

מוקדש ל.... אשכול 3

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/5/2020 18:05 לינק ישיר 
בתתימן

בתתימן כתב:
חייכנית , השיר הזה מוקדש לך ... 
than you allah תודה לך אלוקים maher zain
https://www.youtube.com/watch?v=RBrdl0v_anc

https://www.youtube.com/watch?v=f4J7-WR1QOY
שבת שלום :) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2020 18:06 לינק ישיר 

לא יודעת איך גת נראה? וואי, דחוף מסע שורשים..

הולנד יוצאת מהכלל ששם מותר גם דברים שאסורים אצלנו ממה ששמעתי..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/5/2020 18:08 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח יפה

להלן כללי הברזל במכון החיזור החדשני בשיטת "צ'יק צ'ק חתונה"

1.להיות גבר אמיתי- לשדר לבחורה ביטחון עצמי וביטחון בה' וכמובן לא תלות כלשהי בה.
להראות לה כמה הוא מצליחן וששואף לעשות את אישתו נסיכה מהאגדות

2.להיות מפנק וג'נטלמן- נימוסי.מתחשב.אמפתי ומשקיען בפגישה עד הפרטים הקטנים בצורה רומנטית.

3.להתעניין,להוביל בשיחה,לחייך ולהצחיק את הבחורה- בחורה אוהבת בחור שמח וחיובי בחיים.

4. לא להעיר/לתת הרגשה שאתה מבין/חכם יותר ממנה,אלא ההיפך להחמיא ולהראות הערכה כלפי הבחורה אך לא להראות שאתה כבר בכיס שלה מהר.אלא "כן ולא" , בבחינת "טוב לי איתך והכיוון חיובי ויש בך המון קווים שהם חלומי אך אני צריך עוד זמן כדי להכיר אותך יותר לעומק"

5. לחזר ולנסוע למקום שנוח לבחורה/לאסוף אותה ולהציע מקומות חדשים וקסומים עבורה, אך לא להראות להיטות רבה מדי.
קצת מתח רק יגביר את האקשן

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/05/2020 19:00:36

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/5/2020 18:51 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

בתתימן כתב:
חייכנית , השיר הזה מוקדש לך ... 
than you allah תודה לך אלוקים maher zain
https://www.youtube.com/watch?v=RBrdl0v_anc

https://www.youtube.com/watch?v=f4J7-WR1QOY
שבת שלום :) 

בס"ד

חחחח תודה

ממש אהבתי...

השיר הראשון שיר מרגש ויפה

השיר השני?שובב, מצחיק ומיוחד

תודה רבה לך מתוקה

מאחלת גם לך וכמובן לרציף,אדם ולכל חברי הפורום הנכבד
שבת שלום ומבורך ורק שמחה ואושר

לא הספקתי למצוא שיר...אז מקדישה לכולם זר קסום לכבוד שעבס
ו...גלידת פונצ' בננה מפנקת בצורת לב

באהבה,

חייכנית

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/05/2020 18:51:51

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2020 22:16 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בתתימן כתבה:

חייכנית , לגבי הארטיק אני מתכוונת כמובן לארטיק אבטיח . יש אותו בעוד שני טעמים אננס ומילון , שלשתם טעימים 

את שני הטעמים האחרים לא ראיתי בכל חנות ... קניתי בממתקי עמי חיים בבני ברק . היה שווה.

אולי פספסתי,
בתתימן,
איזה חברה את מדברת ?

ארטיק אבטיח של נסטלה , מצורף לינק למקרה ששכחת ..

http://imgoing.co.il/product/%D7%90%D7%91%D7%98%D7%99%D7%97/

חן חן, תודה רבה,
בתתימן ,
נסטלה זו חברת גלידות
הכי טובה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2020 22:32 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

בס"ד

חחחח יפה

2.להיות מפנק וג'נטלמן- נימוסי.מתחשב.אמפתי ומשקיען בפגישה עד הפרטים הקטנים בצורה רומנטית.

3.להתעניין,להוביל בשיחה,לחייך ולהצחיק את הבחורה- בחורה אוהבת בחור שמח וחיובי בחיים.

4. לא להעיר/לתת הרגשה שאתה מבין/חכם יותר ממנה,אלא ההיפך להחמיא ולהראות הערכה כלפי הבחורה אך לא להראות שאתה כבר בכיס שלה מהר.אלא "כן ולא" , בבחינת "טוב לי איתך והכיוון חיובי ויש בך המון קווים שהם חלומי אך אני צריך עוד זמן כדי להכיר אותך יותר לעומק"

5. לחזר ולנסוע למקום שנוח לבחורה/לאסוף אותה ולהציע מקומות חדשים וקסומים עבורה, אך לא להראות להיטות רבה מדי.

יפה ממש , לא יכלתי לכתוב את זה ברור יותר ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2020 22:33 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

לא יודעת איך גת נראה? וואי, דחוף מסע שורשים..

הולנד יוצאת מהכלל ששם מותר גם דברים שאסורים אצלנו ממה ששמעתי..

האמת היא שאני לא מנסה לאמץ לעצמי מנהגים מגונים מהעבר ... כבר בתימן עצמה יצאו הזקנים נגד המנהג הקלוקל הזה .. ועד היום אנשים בתימן מכלים את זמנם ובמקום לעבוד הם מעשנים גת :( 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2020 22:35 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בתתימן כתבה:
חייכנית , לגבי הארטיק אני מתכוונת כמובן לארטיק אבטיח . יש אותו בעוד שני טעמים אננס ומילון , שלשתם טעימים את שני הטעמים האחרים לא ראיתי בכל חנות ... קניתי בממתקי עמי חיים בבני ברק . היה שווה.
אולי פספסתי, בתתימן,איזה חברה את מדברת ?ארטיק אבטיח של נסטלה , מצורף לינק למקרה ששכחת ..

חן חן, תודה רבה,
בתתימן ,
נסטלה זו חברת גלידות
הכי טובה ?

נסטלה חברה מעולה , אבל כנראה לא הכי טובה .. בעצמך אמרת שהגלידות של בן אנד ג'ריס יותר טובות ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2020 22:40 לינק ישיר 

הרצאה מרתקת במיוחד של הרבנית לורי פלטניק . 
אחרי שהרבנית לורי נבחרה להשיא משואה בשם יהדות התפוצות (במקום השליחה שסירבה) חיפשתי את שמה בגוגל ומצאתי את ההרצאה המרתקת הזאת , בעיני התובנה הכי יפה שעולה מן ההרצאה זה היכולת שלנו להחליט מראש שנאהב את בן זוגנו העתידי כשם שאנו מחליטים לאהוב את ילדינו ... 
בטוחה שתיהנו  

https://www.youtube.com/watch?v=vGo_WNqCBI8

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2020 22:43 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בס"ד

חחחח יפה

יפה ממש , לא יכלתי לכתוב את זה ברור יותר ... 

את רצינית ?

יש כאן
הרבה כללי ברזל..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2020 22:45 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בתתימן כתבה:
חייכנית , לגבי הארטיק אני מתכוונת כמובן לארטיק אבטיח . יש אותו בעוד שני טעמים אננס ומילון , שלשתם טעימים את שני הטעמים האחרים לא ראיתי בכל חנות ... קניתי בממתקי עמי חיים בבני ברק . היה שווה.
אולי פספסתי, בתתימן,איזה חברה את מדברת ?ארטיק אבטיח של נסטלה , מצורף לינק למקרה ששכחת ..

חן חן, תודה רבה,
בתתימן ,
נסטלה זו חברת גלידות
הכי טובה ?

נסטלה חברה מעולה , אבל כנראה לא הכי טובה .. בעצמך אמרת שהגלידות של בן אנד ג'ריס יותר טובות ...

אנד ג'ריס
זה לא מהארץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2020 22:52 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בתתימן כתבה:
בתתימן[quote]
בתתימן כתבה:
חן חן, תודה רבה,בתתימן ,נסטלה זו חברת גלידותהכי טובה ?

אנד ג'ריס
זה לא מהארץ

אתה לא כתבת מהארץ ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2020 22:55 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בס"דחחחח יפהלהלן כללי הברזל במכון החיזור החדשני בשיטת "צ'יק צ'ק חתונה"1.להיות גבר אמיתי- לשדר לבחורה ביטחון עצמי וביטחון בה' וכמובן לא תלות כלשהי בה. להראות לה כמה הוא מצליחן וששואף לעשות את אישתו נסיכה מהאגדות2.להיות מפנק וג'נטלמן- נימוסי.מתחשב.אמפתי ומשקיען בפגישה עד הפרטים הקטנים בצורה רומנטית.3.להתעניין,להוביל בשיחה,לחייך ולהצחיק את הבחורה- בחורה אוהבת בחור שמח וחיובי בחיים.4. לא להעיר/לתת הרגשה שאתה מבין/חכם יותר ממנה,אלא ההיפך להחמיא ולהראות הערכה כלפי הבחורה אך לא להראות שאתה כבר בכיס שלה מהר.אלא "כן ולא" , בבחינת "טוב לי איתך והכיוון חיובי ויש בך המון קווים שהם חלומי אך אני צריך עוד זמן כדי להכיר אותך יותר לעומק"5. לחזר ולנסוע למקום שנוח לבחורה/לאסוף אותה ולהציע מקומות חדשים וקסומים עבורה, אך לא להראות להיטות רבה מדי.קצת מתח רק יגביר את האקשןיפה ממש , לא יכלתי לכתוב את זה ברור יותר ... 

את רצינית ?

יש כאן
הרבה כללי ברזל..

אולי מה שחייכנית כותבת קשה ליישום עד בלתי אפשרי במיוחד לגבר חרדי ...
אבל תחשוב על גבר שרוצה לחזר אחרי אישה שהיא מאד קשה להשגה או בכלל לא מעוניינת בו ..
זה רשימה מעולה בשבילו איך הוא צריך להתנהג ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2020 22:59 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בס"דחחחח יפהלהלן כללי הברזל במכון החיזור החדשני בשיטת "צ'יק צ'ק חתונה"1.להיות גבר אמיתי- לשדר לבחורה ביטחון עצמי וביטחון בה' וכמובן לא תלות כלשהי בה. להראות לה כמה הוא מצליחן וששואף לעשות את אישתו נסיכה מהאגדות2.להיות מפנק וג'נטלמן- נימוסי.מתחשב.אמפתי ומשקיען בפגישה עד הפרטים הקטנים בצורה רומנטית.3.להתעניין,להוביל בשיחה,לחייך ולהצחיק את הבחורה- בחורה אוהבת בחור שמח וחיובי בחיים.4. לא להעיר/לתת הרגשה שאתה מבין/חכם יותר ממנה,אלא ההיפך להחמיא ולהראות הערכה כלפי הבחורה אך לא להראות שאתה כבר בכיס שלה מהר.אלא "כן ולא" , בבחינת "טוב לי איתך והכיוון חיובי ויש בך המון קווים שהם חלומי אך אני צריך עוד זמן כדי להכיר אותך יותר לעומק"5. לחזר ולנסוע למקום שנוח לבחורה/לאסוף אותה ולהציע מקומות חדשים וקסומים עבורה, אך לא להראות להיטות רבה מדי.קצת מתח רק יגביר את האקשןיפה ממש , לא יכלתי לכתוב את זה ברור יותר ... 

את רצינית ?

יש כאן
הרבה כללי ברזל..

אולי מה שחייכנית כותבת קשה ליישום עד בלתי אפשרי במיוחד לגבר חרדי ...
אבל תחשוב על גבר שרוצה לחזר אחרי אישה שהיא מאד קשה להשגה או בכלל לא מעוניינת בו ..
זה רשימה מעולה בשבילו איך הוא צריך להתנהג ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2020 23:01 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בתתימן כתבה:
בתתימן

[quote]
בתתימן כתבה:
בתתימן[quote]
בתתימן כתבה:
חן חן, תודה רבה,בתתימן ,נסטלה זו חברת גלידותהכי טובה ?

אנד ג'ריס
זה לא מהארץ

אתה לא כתבת מהארץ ... 

נכון, טעיתי, בתתימן,
נסטלה
זו החברה הכי מעולה -
תוצרת הארץ ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מוקדש ל.... אשכול 3
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 17 18 19 ... 104 105 106 לדף הבא סך הכל 106 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.