|
|
| נשלח ב-22/5/2020 18:05 |
|
| |
בתתימן
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2020 18:06 |
|
| |
לא יודעת איך גת נראה? וואי, דחוף מסע שורשים..  הולנד יוצאת מהכלל ששם מותר גם דברים שאסורים אצלנו ממה ששמעתי.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2020 18:08 |
|
| |
בס"ד חחחח יפה  להלן כללי הברזל במכון החיזור החדשני בשיטת "צ'יק צ'ק חתונה" 1.להיות גבר אמיתי- לשדר לבחורה ביטחון עצמי וביטחון בה' וכמובן לא תלות כלשהי בה. להראות לה כמה הוא מצליחן וששואף לעשות את אישתו נסיכה מהאגדות  2.להיות מפנק וג'נטלמן- נימוסי.מתחשב.אמפתי ומשקיען בפגישה עד הפרטים הקטנים בצורה רומנטית. 3.להתעניין,להוביל בשיחה,לחייך ולהצחיק את הבחורה- בחורה אוהבת בחור שמח וחיובי בחיים. 4. לא להעיר/לתת הרגשה שאתה מבין/חכם יותר ממנה,אלא ההיפך להחמיא ולהראות הערכה כלפי הבחורה אך לא להראות שאתה כבר בכיס שלה מהר.אלא "כן ולא" , בבחינת "טוב לי איתך והכיוון חיובי ויש בך המון קווים שהם חלומי אך אני צריך עוד זמן כדי להכיר אותך יותר לעומק" 5. לחזר ולנסוע למקום שנוח לבחורה/לאסוף אותה ולהציע מקומות חדשים וקסומים עבורה, אך לא להראות להיטות רבה מדי. קצת מתח רק יגביר את האקשן 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/05/2020 19:00:36
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2020 18:51 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
|
|
בס"ד חחחח תודה  ממש אהבתי... השיר הראשון שיר מרגש ויפה  השיר השני?שובב, מצחיק ומיוחד  תודה רבה לך מתוקה  מאחלת גם לך וכמובן לרציף,אדם ולכל חברי הפורום הנכבד  שבת שלום ומבורך ורק שמחה ואושר  לא הספקתי למצוא שיר...אז מקדישה לכולם זר קסום לכבוד שעבס  ו...גלידת פונצ' בננה מפנקת בצורת לב  באהבה, חייכנית 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/05/2020 18:51:51
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2020 22:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2020 22:32 |
|
| |
בתתימן
[quote]בס"ד חחחח יפה  להלן כללי הברזל במכון החיזור החדשני בשיטת "צ'יק צ'ק חתונה" 1.להיות גבר אמיתי- לשדר לבחורה ביטחון עצמי וביטחון בה' וכמובן לא תלות כלשהי בה. להראות לה כמה הוא מצליחן וששואף לעשות את אישתו נסיכה מהאגדות  2.להיות מפנק וג'נטלמן- נימוסי.מתחשב.אמפתי ומשקיען בפגישה עד הפרטים הקטנים בצורה רומנטית. 3.להתעניין,להוביל בשיחה,לחייך ולהצחיק את הבחורה- בחורה אוהבת בחור שמח וחיובי בחיים. 4. לא להעיר/לתת הרגשה שאתה מבין/חכם יותר ממנה,אלא ההיפך להחמיא ולהראות הערכה כלפי הבחורה אך לא להראות שאתה כבר בכיס שלה מהר.אלא "כן ולא" , בבחינת "טוב לי איתך והכיוון חיובי ויש בך המון קווים שהם חלומי אך אני צריך עוד זמן כדי להכיר אותך יותר לעומק" 5. לחזר ולנסוע למקום שנוח לבחורה/לאסוף אותה ולהציע מקומות חדשים וקסומים עבורה, אך לא להראות להיטות רבה מדי. קצת מתח רק יגביר את האקשן  יפה ממש , לא יכלתי לכתוב את זה ברור יותר ...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2020 22:33 |
|
| |
בתתימן
[quote]לא יודעת איך גת נראה? וואי, דחוף מסע שורשים.. הולנד יוצאת מהכלל ששם מותר גם דברים שאסורים אצלנו ממה ששמעתי..האמת היא שאני לא מנסה לאמץ לעצמי מנהגים מגונים מהעבר ... כבר בתימן עצמה יצאו הזקנים נגד המנהג הקלוקל הזה .. ועד היום אנשים בתימן מכלים את זמנם ובמקום לעבוד הם מעשנים גת :(
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2020 22:35 |
|
| |
בתתימן
[quote]
חן חן, תודה רבה, בתתימן , נסטלה זו חברת גלידות הכי טובה ?
נסטלה חברה מעולה , אבל כנראה לא הכי טובה .. בעצמך אמרת שהגלידות של בן אנד ג'ריס יותר טובות ...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2020 22:43 |
|
| |
[quote]בס"ד חחחח יפה  להלן כללי הברזל במכון החיזור החדשני בשיטת "צ'יק צ'ק חתונה" 1.להיות גבר אמיתי- לשדר לבחורה ביטחון עצמי וביטחון בה' וכמובן לא תלות כלשהי בה. להראות לה כמה הוא מצליחן וששואף לעשות את אישתו נסיכה מהאגדות  2.להיות מפנק וג'נטלמן- נימוסי.מתחשב.אמפתי ומשקיען בפגישה עד הפרטים הקטנים בצורה רומנטית. 3.להתעניין,להוביל בשיחה,לחייך ולהצחיק את הבחורה- בחורה אוהבת בחור שמח וחיובי בחיים. 4. לא להעיר/לתת הרגשה שאתה מבין/חכם יותר ממנה,אלא ההיפך להחמיא ולהראות הערכה כלפי הבחורה אך לא להראות שאתה כבר בכיס שלה מהר.אלא "כן ולא" , בבחינת "טוב לי איתך והכיוון חיובי ויש בך המון קווים שהם חלומי אך אני צריך עוד זמן כדי להכיר אותך יותר לעומק" 5. לחזר ולנסוע למקום שנוח לבחורה/לאסוף אותה ולהציע מקומות חדשים וקסומים עבורה, אך לא להראות להיטות רבה מדי. קצת מתח רק יגביר את האקשן  יפה ממש , לא יכלתי לכתוב את זה ברור יותר ...
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2020 22:45 |
|
| |
[quote]
חן חן, תודה רבה, בתתימן , נסטלה זו חברת גלידות הכי טובה ?
נסטלה חברה מעולה , אבל כנראה לא הכי טובה .. בעצמך אמרת שהגלידות של בן אנד ג'ריס יותר טובות ...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2020 22:52 |
|
| |
בתתימן
[quote] | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]חן חן, תודה רבה,בתתימן ,נסטלה זו חברת גלידותהכי טובה ? נסטלה חברה מעולה , אבל כנראה לא הכי טובה .. בעצמך אמרת שהגלידות של בן אנד ג'ריס יותר טובות ... |
|
אנד ג'ריס זה לא מהארץ
אתה לא כתבת מהארץ ...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2020 22:55 |
|
| |
בתתימן
[quote] | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]בס"דחחחח יפה  להלן כללי הברזל במכון החיזור החדשני בשיטת "צ'יק צ'ק חתונה"1.להיות גבר אמיתי- לשדר לבחורה ביטחון עצמי וביטחון בה' וכמובן לא תלות כלשהי בה. להראות לה כמה הוא מצליחן וששואף לעשות את אישתו נסיכה מהאגדות  2.להיות מפנק וג'נטלמן- נימוסי.מתחשב.אמפתי ומשקיען בפגישה עד הפרטים הקטנים בצורה רומנטית.3.להתעניין,להוביל בשיחה,לחייך ולהצחיק את הבחורה- בחורה אוהבת בחור שמח וחיובי בחיים.4. לא להעיר/לתת הרגשה שאתה מבין/חכם יותר ממנה,אלא ההיפך להחמיא ולהראות הערכה כלפי הבחורה אך לא להראות שאתה כבר בכיס שלה מהר.אלא "כן ולא" , בבחינת "טוב לי איתך והכיוון חיובי ויש בך המון קווים שהם חלומי אך אני צריך עוד זמן כדי להכיר אותך יותר לעומק"5. לחזר ולנסוע למקום שנוח לבחורה/לאסוף אותה ולהציע מקומות חדשים וקסומים עבורה, אך לא להראות להיטות רבה מדי.קצת מתח רק יגביר את האקשן  יפה ממש , לא יכלתי לכתוב את זה ברור יותר ... |
|
את רצינית ?
יש כאן הרבה כללי ברזל..
אולי מה שחייכנית כותבת קשה ליישום עד בלתי אפשרי במיוחד לגבר חרדי ... אבל תחשוב על גבר שרוצה לחזר אחרי אישה שהיא מאד קשה להשגה או בכלל לא מעוניינת בו .. זה רשימה מעולה בשבילו איך הוא צריך להתנהג ..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2020 22:59 |
|
| |
[quote]| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]בס"דחחחח יפה  להלן כללי הברזל במכון החיזור החדשני בשיטת "צ'יק צ'ק חתונה"1.להיות גבר אמיתי- לשדר לבחורה ביטחון עצמי וביטחון בה' וכמובן לא תלות כלשהי בה. להראות לה כמה הוא מצליחן וששואף לעשות את אישתו נסיכה מהאגדות  2.להיות מפנק וג'נטלמן- נימוסי.מתחשב.אמפתי ומשקיען בפגישה עד הפרטים הקטנים בצורה רומנטית.3.להתעניין,להוביל בשיחה,לחייך ולהצחיק את הבחורה- בחורה אוהבת בחור שמח וחיובי בחיים.4. לא להעיר/לתת הרגשה שאתה מבין/חכם יותר ממנה,אלא ההיפך להחמיא ולהראות הערכה כלפי הבחורה אך לא להראות שאתה כבר בכיס שלה מהר.אלא "כן ולא" , בבחינת "טוב לי איתך והכיוון חיובי ויש בך המון קווים שהם חלומי אך אני צריך עוד זמן כדי להכיר אותך יותר לעומק"5. לחזר ולנסוע למקום שנוח לבחורה/לאסוף אותה ולהציע מקומות חדשים וקסומים עבורה, אך לא להראות להיטות רבה מדי.קצת מתח רק יגביר את האקשן  יפה ממש , לא יכלתי לכתוב את זה ברור יותר ... |
|
את רצינית ?
יש כאן הרבה כללי ברזל..
אולי מה שחייכנית כותבת קשה ליישום עד בלתי אפשרי במיוחד לגבר חרדי ... אבל תחשוב על גבר שרוצה לחזר אחרי אישה שהיא מאד קשה להשגה או בכלל לא מעוניינת בו .. זה רשימה מעולה בשבילו איך הוא צריך להתנהג ..
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2020 23:01 |
|
| |
[quote]| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]חן חן, תודה רבה,בתתימן ,נסטלה זו חברת גלידותהכי טובה ? נסטלה חברה מעולה , אבל כנראה לא הכי טובה .. בעצמך אמרת שהגלידות של בן אנד ג'ריס יותר טובות ... |
|
אנד ג'ריס זה לא מהארץ
אתה לא כתבת מהארץ ... |
|
|
|
|
|
|