|
|
| נשלח ב-24/5/2020 02:28 |
|
| |
בתתימן
[quote]בס"ד נזכרתי!רק דבר אחד רומנטי השאירו  טבעת יהלום בחדר יחוד...ב"ה  האמת היא שזה פשוט לא מרגש אותי בכלל :( לא מתה על טבעות ויהלומים , מה אני אעשה ??? צריך שהוא ייתן משהו אחר ...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2020 02:33 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | חחחחחחח מה פתאום ??? מי קבע שגבר מפרש את זה כחנפנות , אולי הוא מפרש את זה כאהבה ?? וחוץ מזה החברה שנתנה מחשב נייד רצתה שיהיה להם מחשב נייד אחרי החתונה ... נצלה את זה כדי לתפוס שתי ציפורים במכה .... אני לא יודעת אם גברים אוהבים יותר לתת או לקבל .. אולי צריך שהם יחוו את דעתם בנושא .. אני רק יודעת שאני מאד אוהבת לתת מתנות לאנשים שאני אוהבת .. בשבילי זה חוויה מתוקה ממש , מה שבטוח הוא לא יבטל שידוך בגלל מתנות מופרזות  וחוץ מזה אף פעם לא העבירו לנו/לגברים משנה סדורה בנושא ... אולי לכן הכל כזה בלגן ... אני למשל לא חושבת שאני אשקיע במצגות כמו חברות שלי .. דברים כאלה משעממים אותי ... אני פשוט יברר מה הבחור אוהב ואת זה אני אקנה לו.. ממש מפליא אותי שאת חושבת שהגבר בעיקר צריך לתת מתנות ...  |
|
בס"ד חחח זלא אני אומרת... מסבירים אתזה בחסידות  שהגבר הוא ה"משפיע" והאישה היא "המקבל" כך שגבר אמיתי אוהב לתת ומחפש אישה שתרצה לקבל ולהעריך את הנתינה והמאמץ שלו... כשאת נותנת בלי סיבה/בצורה מופרזת את הורסת את הגבריות שלו... אישה נותנת בדרכים שלה אהבה... זה יכול להיות מאכל/עוגה שהוא אוהב... אבטיח קר אחרי עבודה...וגם דברים שהיא יודעת שישמחו אותו ביניהם גם מתנות... לא כל מתנה נשית חייבת להיות דווקא משהו שרוכשים אלא משהו מהלב בעיקר  שימי לב שההלכה היהודית קוראת לגבר לקנות לאישתו מתנה לחג. אך לא קוראת לאישה להיות כך. השוויוניות הזו שהגבר מצפה שאם הוא קונה גם את צריכה לקנות. או שאת חושבת שאם הוא קונה את חייבת להחזיר...הורסת לדעתי את הריגוש הזוגי והרומנטי  תביאי אבל בזמן הנכון ובאיזון הנכון. גם אני אוהבת לקנות מתנות למי שאני אוהבת. אך לא כל מה שאוהבים עושים. צריכים לנהוג בחכמה  כמו שנאמר "בחכמת נשים בנתה ביתה" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2020 02:45 |
|
| |
בס"ד ותתפלאי... אחותי הייתה כמוך...אוהבת לקנות מתנות לגבר... היא קנתה בכמויות עוד לפני שסגרו שידוך... וזה שיבש לה שידוכים מתקדמים וגרם לגבר לחשוב פעמיים  גבר זלא חברה.המוח שלהם בנוי אחרת. יתכן שאחרי סגירת שידוך הוא לא יבטל ואפילו ישמח ויעריך... אבל הצפה של מתנות לא ממש חסרות לו כדי להרגיש אהוב...  בוא נגיד שאם תתייעצי איתו איזה שמלת כלה יפה יותר עבורך ותשמעי לדעתו?הוא ירגיש יותר אהוב ממתנה  אם תשתפי אותו שאת מחכה כבר להיות נשואה לו...עם מכתב אוהב ועוגה מעוצבת שאת הכנת, הוא ירגיש אהוב יותר מאשר אם תקני לו איזה בושם/עניבה;)...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/05/2020 02:51:37
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2020 02:54 |
|
| |
בתתימן
[quote]בס"ד ותתפלאי... אחותי הייתה כמוך...אוהבת לקנות מתנות לגבר... היא קנתה בכמויות עוד לפני שסגרו שידוך... וזה שיבש לה שידוכים מתקדמים וגרם לגבר לחשוב פעמיים  גבר זלא חברה.המוח שלהם בנוי אחרת. יתכן שאחרי סגירת שידוך הוא לא יבטל ואפילו ישמח ויעריך... אבל הצפה של מתנות לא ממש חסרות לו כדי להרגיש אהוב...  בוא נגיד שאם תתייעצי איתו איזה שמלת כלה יפה יותר עבוך ותשמעי לדעתו?הוא ירגיש יותר אהוב ממתנה  אם תשתפי אותו שאת מחכה כבר להיות נשואה לו...עם מכתב אוהב ועוגה מעוצבת שאת הכנת, הוא ירגיש אהוב יותר מאשר אם תקני לו איזה בושם/עניבה;)... אני בחיים לא אקנה מתנה לגבר שאני לא מאורסת לו וכמובן גם לא אקח ממנו ... (מעדיפה גם שלא ישלם עלי - אני לא רוצה שקל מגבר זר ) בעיני עד שלא מתארסים הקשר שווה לאפס !! ושלא יפתו אותי עם מתנות , אני מעדיפה לעשות את השיקולים שלי בצורה מושכלת בלי לחצים ... ואני ממש לא יודעת להכין עוגות מעוצבות .. מזל שעוגות טורט אני יודעת להכין ... שלא יצפה למשהו בסגנון הזה  וגם אני לא מאמינה שאני אתן לו מקום להחליט בעיצוב של השמלה .. מקסימום אני אתן לו להסכים איתי ... בנדיבות רבה 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2020 03:31 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]בס"ד נזכרתי!רק דבר אחד רומנטי השאירו  טבעת יהלום בחדר יחוד...ב"ה  האמת היא שזה פשוט לא מרגש אותי בכלל :( לא מתה על טבעות ויהלומים , מה אני אעשה ??? צריך שהוא ייתן משהו אחר ... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2020 03:52 |
|
| |
בס"ד ו...להקדושע היויימיס  מקודם כל שכחתי להגיד שבוע טוייב לכולם  מאחלת שבוע קסום ומלא בהצלחות  מקדישה לכל החברים המתוקים כאן... ולכל מי ששוחה בים היפה של החיים הרצאה מחזקת קצרה ומתוקה...  מאחלת לכולם לילה טוב ושמח מלא בחלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית  כבר הקישור.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2020 12:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 04:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 04:28 |
|
| |
בס"ד כן עייפה אנוכי אך איך אפשר לתת לכם להירדם בלי הקדוישע  .... בסוף לא הספקתי להגיב...בעז"ה מחר  אז מקודם כל ראש חודש שמח לכולם  מאחלת חודש מלא בשמחה והצלחות משמחות  לכבוד האוויר הצלול הנושב במחוזותינו סוף סוף החלטתי להקדיש לכולנו משהו מרענן...  ובמיוחד לבת תימן שאוהבת גלידעס  והדבר השני...זה הרצאה מתוקה קצרה ומיוחדת  מאחלת לכולנו לילה טוב ושמח מלא בחלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית  כבר הקישורים...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/05/2020 04:47:44
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2020 15:51 |
|
| |
מלך החזנים יוסלה רוזנבלאט ז"ל שר באידיש על דוד המלך, בהתחלה הוא מתאר את מקום מנוחתו בירושלים, ואז החזן הנערץ קורא אל דוד ; דוד דוד קום נא משנתך ! ,רועה נאמן, ראה איך מכים את עם ישראל צאן קדושים, ואף אחד לא מתערב,, ואז מגיע התיאור איך שדוד המלך משיח ה' - גואל את ישראל, מתיישב על כסא מלכותו, פורט על כינורו, ופותח בשיר, והשמחה תיהיה עד לב השמיים... השיר הזה הוא אדיר, וזה אחד היצירות הכי יפות של החזן החסידי האהוב יוסלה רוזנבלאט,כידוע, מקובל שדוד המלך הוא המשיח, והוא נולד ונפטר בחג שבועות.השיר מוקדש ליהודי התפוצות, ובמיוחד ליהודי ארצות הברית, שהנשיא שלהם, מסתבר, לא ממש איכפת לו מחיי אדם...שנזכה כבר לגאולה שלימה, אמן https://youtu.be/msS5uuxwqsQ
תוקן על ידי רציף ב- 25/05/2020 15:53:32
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 25/05/2020 15:54:58
|
|
|
|
|