|
|
| נשלח ב-26/5/2020 01:31 |
|
| |
בס"ד ו...להקדושע היויימיס  מוקדש לרציף היקר,בת תימן,אדם,אנו,קייט,סתם בחור,רוסליה,יפיפייה ולכל חברי הפורום המתוקים... לחולים ולמבודדים בארץ/בעולם,מאחלת רפואה שלימה בקרוב  עברתי יום עמוס וגדוש ומלא בהצלחה ב"ה  עייפה אנוכי עד מאד...אך מודה לה' על כל מה שנתן לי היום...  מקדישה לכם הרצאה קצרה ומתוקה ששמעתי היום...אני בטוחה שהיא תביא לכולנו המון אנרגייה טובה  מאחלת לילה טוב ושמח מלא בחלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית  נ.ב לא שכחתי את נושא המתנות וההרצאה של הרבנית שאת צירפת,אקשיב לזה בקרוב ולבקשת רציף נפתח אשכול לנושא המתנות בקרוב בעז"ה  כבר הקישור... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2020 01:38 |
|
| |
בס"ד חחחח נשמע מעניין אני אנסה מחר דרך המחשב אולי יהיה נס  תאמיני לי הייתי צריכה לחיות ברומא אני הייתי האחות ה4  כל היום רוקדת ונהנית מהחיים שם.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2020 01:40 |
|
| |
בס"ד גם אני אוהבת אורחים... אבל מצד שני לא אוהבת שהם כמו בלשים בבית  ולפעמים שואלים שאלות חקרניות ומחטטים...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/05/2020 01:41:35
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2020 01:46 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד ו...להקדושע היויימיס  מוקדש לרציף היקר,בת תימן,אדם,אנו,קייט,סתם בחור,רוסליה,יפיפייה ולכל חברי הפורום המתוקים... לחולים ולמבודדים בארץ/בעולם,מאחלת רפואה שלימה בקרוב  עברתי יום עמוס וגדוש ומלא בהצלחה ב"ה  עייפה אנוכי עד מאד...אך מודה לה' על כל מה שנתן לי היום...  מקדישה לכם הרצאה קצרה ומתוקה ששמעתי היום...אני בטוחה שהיא תביא לכולנו המון אנרגייה טובה  מאחלת לילה טוב ושמח מלא בחלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית  נ.ב לא שכחתי את נושא המתנות וההרצאה של הרבנית שאת צירפת,אקשיב לזה בקרוב ולבקשת רציף נפתח אשכול לנושא המתנות בקרוב בעז"ה  כבר הקישור... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2020 01:49 |
|
| |
בתתימן
[quote]בס"ד חחחח נשמע מעניין אני אנסה מחר דרך המחשב אולי יהיה נס  תאמיני לי הייתי צריכה לחיות ברומא אני הייתי האחות ה4  כל היום רוקדת ונהנית מהחיים שם.... 
חחח באמת הן היו מפונקות ... אבל מצד שני מוזכר שם שלא הייתה להם שום השפעה בבחירת בן זוגן ... ושדורואיטה 1 הייתה בגיל 15 בהריון ... אז תבחרי 
אם תרצי נמצא איזה דרך לשלוח לך .. לא מוצאת כאן מקום לצירוף סרטון 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2020 02:03 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]בס"ד חחחח נשמע מעניין אני אנסה מחר דרך המחשב אולי יהיה נס  תאמיני לי הייתי צריכה לחיות ברומא אני הייתי האחות ה4  כל היום רוקדת ונהנית מהחיים שם.... 
חחח באמת הן היו מפונקות ... אבל מצד שני מוזכר שם שלא הייתה להם שום השפעה בבחירת בן זוגן ... ושדורואיטה 1 הייתה בגיל 15 בהריון ... אז תבחרי 
אם תרצי נמצא איזה דרך לשלוח לך .. לא מוצאת כאן מקום לצירוף סרטון  |
|
בס"ד טוב רק אחת מהן הייתה בהריון בגיל כזה...  אני יכולה להיות אחת מהאחיות החכמות שמוצאות את החתן "במקרה"... והחתן היה משתף איתי פעולה כשהוא מגיע לאבי "בלי שאני יודעת"  מה נראה לך שפעם לא היו שכנים ובחורים בסביבה? במיוחד שהן היו משועממות וכל היום טיילו עם שמלותיהן היפות... מתכון טוב למציאת האחד  היום כולן במשרדים...עסוקות בקריירה וכסף... לכן יש הרבה רווקות 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/05/2020 02:05:16
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2020 02:07 |
|
| |
בס"ד אנלא יכולה להתאפק עד שאפתח את אשכול המתנות...  תגידי...אז מה כן תרצי שבעלך יביא בחדר יחוד עבורך? ג'חנון?גלידה מיוחדת?מה כן ישמח את ליבך? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2020 02:29 |
|
| |
בתתימן
[quote]בס"ד אנלא יכולה להתאפק עד שאפתח את אשכול המתנות...  תגידי...אז מה כן תרצי שבעלך יביא בחדר יחוד עבורך? ג'חנון?גלידה מיוחדת?מה כן ישמח את ליבך? 
אולי עגילים , עגילים אני ממש אוהבת .. ספציפית טבעות לא מתחברת , לא כזה נח וגם לא לבשתי עד היום .... כנראה הוא יביא טבעת יהלום .. אני תמיד פועלת לפי הכללים , אל תדאגי ...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2020 02:36 |
|
| |
בתתימן
[quote]
בס"ד טוב רק אחת מהן הייתה בהריון בגיל כזה...  אני יכולה להיות אחת מהאחיות החכמות שמוצאות את החתן "במקרה"... והחתן היה משתף איתי פעולה כשהוא מגיע לאבי "בלי שאני יודעת"  מה נראה לך שפעם לא היו שכנים ובחורים בסביבה? במיוחד שהן היו משועממות וכל היום טיילו עם שמלותיהן היפות... מתכון טוב למציאת האחד  היום כולן במשרדים...עסוקות בקריירה וכסף... לכן יש הרבה רווקות 
חחחח זה באמת מעניין מה עשו לזוג הסורר ..
אולי זה יפתח לך ?? זה סרטון דומה על בחור ברומא..
https://www.youtube.com/watch?v=juWYhMoDTN0
ואני לא בטוחה שהרווקות היום זה בגלל שהבחורות במשרדים .. זה באמת נקודה למחשבה .. אני לא חושבת שזה הסיבה שאני רווקה , אבל אולי אם הייתי כל כך משועממת הייתי מתאמצת יותר למצוא חתן ..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2020 02:39 |
|
| |
בתתימן
תוקן על ידי בתתימן ב- 26/05/2020 03:10:36
|
|
|