|
|
| נשלח ב-17/6/2020 00:38 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
| סטאטית כתבה: |  | סתם מחשבה: אני חושבת שזוגיות בציבור החרדי זו הזוגיות הטובה ביותר, מהתהליך של ההיכרות ועד לנישואים עצמם... אני גרה בעיר חילונית ורואה מה קורה- זוגות שנים ביחד, מתחתנים ומתגרשים אחרי חודש... זה מטורף... באמת, כשאני רואה את זה, כיף לי שזו דרך החיים שגדלתי בה.... |
|
בס"ד אולי אצל הזוגות הצעירים המתוקים... אך אצל הקיצוניים/המרובעים?הזוגיות נראית משמימה ומקובעת  לדעתי היה נחמד אם היו מכניסים קצת יותר רומנטיקה לציבור החרדי השמרני  |
|
|
|
בדיוק כמו שרציף אמר- וזה מחזק את מה שאמרתי- אי אפשר לדעת כלום כי אצלנו אנחנו לא מראים את האהבה שיש בין הבעל לאשתו בחוץ... ויצא לי לדבר פעם עם מישהי חסידה, מהאלו שזה נראה שלעולם היא לא נגעה בבעלה, ודיברנו ממש פתוח והיא הסבירה לי שאצלם הם שומרים על פאסון בחוץ (מטעמי צניעות), ובבית יש ביניהם אהבה גדולה... |
|
בס"ד אהה יפה לדעת... אבל בכללית אהבה זלא רק מגע... התכוונתי לשיח עמוק יותר,לבילוי משותף בלי ילדים,משחק משותף,ריקוד זוגי לפעמים,לצלילי המוזיקה(;מילים רומנטיות ואוהבות,מכתבים,מתנות אישיות ועוד ועוד...  וכמה ששומרים על פאסון לא ניתן להיות רובוטים ברחוב...ולדבר בצורה מרוחקת ויבשה,זה מראה על משהו;) לי הרבה מהם נראים כמו 2 רובוטים שמגדלים מליוני ילדים ומחכים למות ולהגיע לגן עדן... ומה לעשות צריך להיות תקועים עם אישה/גבר באמצע החיים...עד הקבר(;
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 03:46:25 |
|
הרבה מאוד פעמים כן רואים שיש אהבה, רואים מבטים, רואים דיבורים משותפים וחיוכים, רואים את האושר בעיניים, כל אחד רואה את זה במשפחה שלו
|
|
בס"ד כן ברור שיש כאלו שכאלה...אבל תמיד צריך להתחזק גם בזה...וזו כוונתי  במקום לחפש ריגושים במקומות זרים עדיף להשקיע בבית פנימה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 03:01 |
|
| |
בס"ד המלך שלמה2 נרדם לו...  אף העבדים,השפחות ו1,000נשותיו המפונקות...  אך מצאתי משהו שיעורר אותו וישמח את ליבו במעט   נ.ב רק עכשיו שמתי לב לפרח הוורוד, תלמד ממנו קצת 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/06/2020 03:29:17
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2020 03:46 |
|
| |
בס"ד ו...להקדושע היויימיס  מקדישה לרציף היקר,לאדם,סתם בחור,בתימן,סטאטית,גרושי,אנו,קייט ובעצם לכל חברי הפורום הנכבד...  וכמובן לכל החולים והמבודדים,מאחלת רפואה שלימה בקרוב...  ההקדשה הראשונה,זו הרצאה שווה מאד... על סגולה איך להצליח בכל דבר בחיים  שווה האזנה...ומאד מחכים  ההקדשה השניה? זה שיר יפה ומיוחד... מלא באנרגיות טובות  מאחלת לילה טוב ושמח מלא בחלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית  כבר הקישורים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2020 22:39 |
|
| |
בס"ד תודה רבה רציף על כל ההשקעה והשירים הנפלאים  קרה משהו לאימך או סתם מזכיר את מאמא?  |
|
זה הסרטה הכי מעניינת של יוסלה, הוא שר על המסירות של האמא היהודיה, אמא שלי חיה ברוך ה' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2020 22:41 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
| סטאטית כתבה: |  | סתם מחשבה: אני חושבת שזוגיות בציבור החרדי זו הזוגיות הטובה ביותר, מהתהליך של ההיכרות ועד לנישואים עצמם... אני גרה בעיר חילונית ורואה מה קורה- זוגות שנים ביחד, מתחתנים ומתגרשים אחרי חודש... זה מטורף... באמת, כשאני רואה את זה, כיף לי שזו דרך החיים שגדלתי בה.... |
|
בס"ד אולי אצל הזוגות הצעירים המתוקים... אך אצל הקיצוניים/המרובעים?הזוגיות נראית משמימה ומקובעת  לדעתי היה נחמד אם היו מכניסים קצת יותר רומנטיקה לציבור החרדי השמרני  |
|
|
|
בדיוק כמו שרציף אמר- וזה מחזק את מה שאמרתי- אי אפשר לדעת כלום כי אצלנו אנחנו לא מראים את האהבה שיש בין הבעל לאשתו בחוץ... ויצא לי לדבר פעם עם מישהי חסידה, מהאלו שזה נראה שלעולם היא לא נגעה בבעלה, ודיברנו ממש פתוח והיא הסבירה לי שאצלם הם שומרים על פאסון בחוץ (מטעמי צניעות), ובבית יש ביניהם אהבה גדולה... |
|
בס"ד אהה יפה לדעת... אבל בכללית אהבה זלא רק מגע... התכוונתי לשיח עמוק יותר,לבילוי משותף בלי ילדים,משחק משותף,ריקוד זוגי לפעמים,לצלילי המוזיקה(;מילים רומנטיות ואוהבות,מכתבים,מתנות אישיות ועוד ועוד...  וכמה ששומרים על פאסון לא ניתן להיות רובוטים ברחוב...ולדבר בצורה מרוחקת ויבשה,זה מראה על משהו;) לי הרבה מהם נראים כמו 2 רובוטים שמגדלים מליוני ילדים ומחכים למות ולהגיע לגן עדן... ומה לעשות צריך להיות תקועים עם אישה/גבר באמצע החיים...עד הקבר(;
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 03:46:25 |
|
הרבה מאוד פעמים כן רואים שיש אהבה, רואים מבטים, רואים דיבורים משותפים וחיוכים, רואים את האושר בעיניים, כל אחד רואה את זה במשפחה שלו
|
|
בס"ד כן ברור שיש כאלו שכאלה...אבל תמיד צריך להתחזק גם בזה...וזו כוונתי  במקום לחפש ריגושים במקומות זרים עדיף להשקיע בבית פנימה  |
|
ודאי שמשקיעים הרבה מאוד בבית פנימה, ויש אושר ושמחה, וילדים מתוקים, ככה זה בדרך כלל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2020 22:43 |
|
| |
בס"ד ו...להקדושע היויימיס  עייפה אנוכי עד מאד...אך לא ניתן לתת לכם להירדם בלי משהו  הרצאה מיוחדת ומחכימה מאד...על איך תצליחו בחיים ותרגישו שמחים ומאושרים באמת? שמעתי אותה עד הסוף ואני ממליצה בחום גם לכם...זה בהחלט שווה את הזמן  מקדישה זאת לכל חברי הפורום הנכבד  וכמובן לחולים ולמבודדים,מאחלת רפואה שלימה בקרוב  וכל זה נכוון שיהיה לעילוי נשמת הנפטר החרדי הצעיר,רק בן 26 במותו,מקורונה ל"ע...אני שולחת את תנחומי למשפחת הנפטר ומאחלת שלא תדעו עוד צער וכאב בחיים   ושוב בל נשכח לשמור על הכללים!ולשמור על החיים שלנו!ושל משפחתנו!וכפי שביבי מלך ישראל אומר:לשמור על ממ"י מרחק- 2 מטר,מסכה,ידיים- חיטוי והיגיינה לפני האוכל/מגע בעיניים אף פה/אחרי הנוחיות/ישר כשנכנסים הביתה/למשרד!חשוב מאד!  מאחלת שנשמע רק בשורות טובות!לילה טוב ומבורך וחלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/06/2020 04:17:56 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2020 23:53 |
|
| |
בס"ד חחח בשמחה  איזה כיף לדעת שגרמתי לך להקשיב שעה...  זו באמת הרצאה מקסימה...ואכן ההרצאה השניה שצירפתי עוד יותר מאלפת...אז ממליצה שתקשיב לה גם 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/06/2020 00:23:01
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 00:13 |
|
| |
קליפ חמוד,
מוקדש לחייכנית החמודה,
טום שליט"א, אדם שלמה המלך2, ולכל החברים, ובמיוחד החברים החדשים, כיף לראות אתכם מנהלים דיון לתפארת, בתתימן, סטאטית, אנו באנו, לא סתם בחור, החדש ישן, קייט כמובן, וכל החברים היקרים, ברוכים תהיו
https://youtu.be/uVvmw8SQXa8
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 03:34 |
|
| |
בס"ד ו...להקדושע היויימיס  אנלא יכולה להינות ככה לבד כשאני שומעת הרצאה עם פינוקים בצד  ...  אתם חייבים לשמוע ביחד איתי ולא לפספס!  אז הפסקתי באמצע עבורכם  הנה לכם הרצאה מיוחדת ותוססת של הרב אשכנזי על פרשת השבוע ו...על הדרך נלמד איך מסתדרים עם וויכוחים ומגיעים לאחדוס  מוקדש לרציף היקר,בתימן,אדם1,אנו,סטאטית,טום,סתם בחור ,לכל חברי הפורום הנכבד וכמובן לכל החולים והמבודדים מאחלת רפואה שלימה בקרוב  למאזינים עד הסוף?מובטח בעז"ה הקדשת שיר  כבר הקישור.... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/06/2020 03:46:39
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 05:04 |
|
| |
בס"ד הרצאה מהממת  לסיכום:  מחלוקת משולבת אגו כמו קרח ועדתו:פסול. מחלוקת לשם שמים,כמו בית שמאי ובית הלל: מבורך.מכיוון שוויכוח להבנת הנלמד והדרך הנכונה,זה דבר שמפרה את חכמת האדם אך צריך לעשות זאת ללא מלחמת אגו,אלא כדי לרצות להבין את האמת והצדק...   ניתן להתווכח אך צריכים אח"כ להקפיד לשמור על אהבת ישראל,אפילו אם חושב אחרת ממך שז"א: 1. להמשיך לשוחח ולהגיע לאירועים של השני למרות המחלוקת ולא להחרים את האדם. 2. להינשא זה לזה.כמו בית שמאי ובית הלל. 3.ללמוד מבית הלל,גם שדעתו של השני שונה מדעתך,לכבד,להקשיב עד הסוף,לסכם את דבריו ולהקדים אותו לשלך ורק אח"כ להגיד את דבריך...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/06/2020 05:04:49
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 05:11 |
|
| |
בס"ד טוב אז הבטחתי שיר לכל ציפורי הלילה שהקשיבו עד הסוף....כל הכבוד לכולנו מקודם כל  השיר שאני מקדישה הוא... שיר הפתעה מיוחד  כבר אמצא אותו...  מאחלת לילה/בוקר שמח והמון חלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|