|
|
| נשלח ב-28/6/2020 01:40 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | קליפ חמוד,מוקדש לחייכנית החמודה,טום שליט"א, אדם שלמה המלך2, ולכל החברים, ובמיוחד החברים החדשים, כיף לראות אתכם מנהלים דיון לתפארת, בתתימן, סטאטית, אנו באנו, לא סתם בחור, החדש ישן, קייט כמובן, וכל החברים היקרים, ברוכים תהיו https://youtu.be/uVvmw8SQXa8 |
|
בס"ד
חחח תודה...נראה לך שהם יהודים?
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 03:56 |
|
| |
| רציף כתב: |  | לרגל ג' תמוז, יום התעלותו של מלאך אלוקים מרן הרבי מליובאוויטש זצ"ל לשמי מרום , קליפ מרגש, הרבי סוחב משהו בשמאלו, ואז הוא נוטל בימינו זר גדול של פרחים שהוא קבל מתנה מנשות חבד, הנשים מגיבות בתרועה.https://youtu.be/mMEnqolp7Lc |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 03:56 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | קליפ חמוד,מוקדש לחייכנית החמודה,טום שליט"א, אדם שלמה המלך2, ולכל החברים, ובמיוחד החברים החדשים, כיף לראות אתכם מנהלים דיון לתפארת, בתתימן, סטאטית, אנו באנו, לא סתם בחור, החדש ישן, קייט כמובן, וכל החברים היקרים, ברוכים תהיו https://youtu.be/uVvmw8SQXa8 |
|
בס"ד
חחח תודה...נראה לך שהם יהודים?
|
|
לא נראה לי שהם יהודים, לא משנה, כולם אהובים
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 04:48 |
|
| |
בס"ד ו...להקדושע היויימיס  מקדישה לרציף היקר,בתימן,סטאטית,אדם,סתם בחור,גרושי,לכל חברי הפורום וכמובן לכל החולים והמבודדים...מאחלת רפואה שלימה  לאחר הדיון הסוער...נרגעו הרוחות סוף כל סוף. וחזרנו לחיינו השלווים...  ניסתי לצרף לכאן שיר אך הייתה תקלה. ובהשגחה פרטית נתקלתי בסרטון מיוחד זה  הרצאה קצרה ומתוקה המבטאת את החשיבות של אמונה וביטחון בה'  ואת החשיבות של להיות קצת לארג'ים  קראתי בפורום "בחדרי חרדים"- המרכזי. שיש עכשיו הרבה משפחות שנפגעו בגלל הקורונה וצריכות לבחור בין לחם למסכה... ואני בטוחה שיש עוד הרבה שצריכים עזרה... ולכן לדעתי כולנו צריכים עכשיו להשתדל להיות קצת לארג'ים אחד לשני ולעזור  מאחלת לכלום לילה טוב ושמח מלא בחלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/06/2020 04:48:50
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 05:02 |
|
| |
בס"ד אוו המחייה  למרות העייפות אי אפשר לוותר על שיר ערש לפני השינה  ליל מנוחעל'ה חברוסעי 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/06/2020 05:06:10
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 18:07 |
|
| |
בס"ד חשבתי קצת איך אני הקטנה,יכולה להיות קצת לארג'ית גם,עבור אותן משפחות שקשה להם למצוא מימון למסכות...נכון אנלא עשירה  אך החלטתי לתרום100ש"ח(שזה בערך עלות חבילת מסכות כירוגיות  )... אז אם אתם מכירים משפחה כזו,אשמח שתפנו אלי לפרטי ובעז"ה בל"נ אבצע הזמנה עד ביתם...  ולא לשכוח חבר'ה...לשמור על: מ-מסכה מ-מרחק 2 מטר לשמור י-ידיים,לחטא עם סבון/אלכוג'ל,אחרי הנוחיות/לפני מגע באוכל/מגע בעיניים,אף והפה... מאחלת לכולנו המון בריאות ושפע בפרנסה וכמובן יום שמח מלא בהצלחות 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/06/2020 18:36:52
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 19:44 |
|
| |
בס"ד בעקבות העליה במס' הנדבקים... אני רואה לנכון לחדד עבור כולנו נהלים  הסבר איך חובשים מסכה בצורה נכונה... אז נא ללמוד ולשמור את האף שלכם בפנים 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/06/2020 19:45:01
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 19:54 |
|
| |
בס"ד הסבר איך שומרים על היגיינה...  כן אז גם אם אין לכם סבלנות/חוש מפותח ואהבה לסבון/אלכוג'ל... עכשיו זה כבר חובה לעצמכם ולכל האנושות  צריך לזכור  שטפתם ישר בכניסה לבית?ניצלתם מהנגיף והצלתם את כל משפחתכם בעז"ה מהדבקה... עוד בנושא:  *חוקרים מצאו שאף הפלאפון מדבק.מכיוון שנוגעים בו בידיים שנגעו במשטחים ציבוריים. כך שעדיף לחטא אף אותו ישר בכניסה לבית עם מגבון קוטל חיידקים(של סנו)/אלכוג'ל עם טישו... *צריך לחטא משטחים וידיות בבית,פעם ביום לפחות. *למחמירים,עדיף לחטא עם מגבון קוטל חיידקים/להחליף עטיפת מוצרים שיתכן שנגעו בהם לקוחות... הנגיף עלול לחיות ע"ג המוצר בערך 3 ימים...  מאחלת רק בריאות חברוסעי 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/06/2020 20:01:22
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 22:43 |
|
| |
אפשר לחטא את הידיים באלכוהול, מומלץ שיהיה 70 אחוז אלכוהול לפחות, יש ג'ל של שישים אחוז, וזה לא ממש מומלץ. הג'ל עשוי להפריע אם אחרי השימוש בו מרכיבים עדשות מגע,,, נראה לי שהג'ל עשוי להיות פחות יעיל כי הוא לא מתפזר היטב על היד. אינני מבין למה משרד הבריאות ממליץ על סבון ומים, מתי שיש אלכוהול, ובאלכוהול חיש קל מחטאים את היד, אמנם היה מחסור באלכוהול עד לפני שבועיים. המחיר של האלכוהול הוא עשרים שקל לליטר בלבד, כתוב על זה רעל, אז מחכים כמה שניות עד שהאלכוהול מתנדף, וזה בסדר. קראתי שגם מי חמצן הוא יעיל לחיטוי, לא בדקתי את הנושא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 23:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 00:09 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"דחשבתי קצת איך אני הקטנה,יכולה להיות קצת לארג'ית גם,עבור אותן משפחות שקשה להם למצוא מימון למסכות...נכון אנלא עשירה  אך החלטתי לתרום100ש"ח(שזה בערך עלות חבילת מסכות כירוגיות  )...אז אם אתם מכירים משפחה כזו,אשמח שתפנו אלי לפרטי ובעז"ה בל"נ אבצע הזמנה עד ביתם...  ולא לשכוח חבר'ה...לשמור על:מ-מסכהמ-מרחק 2 מטר לשמורי-ידיים,לחטא עם סבון/אלכוג'ל,אחרי הנוחיות/לפני מגע באוכל/מגע בעיניים,אף והפה...מאחלת לכולנו המון בריאות ושפע בפרנסה וכמובן יום שמח מלא בהצלחות  נשלח מהאנדרואיד שלי תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/06/2020 18:36:52 |
| איזו נסיכה את... את מדהימה אותי כל פעם מחדש!!! מעריצה שלך...
תוקן על ידי סטאטית ב- 29/06/2020 00:10:05
|
|
|
|
|