בית פורומים שידוכי חרדים

מוקדש ל.... אשכול 3

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/8/2020 23:36 לינק ישיר 

הנה עוד גירסא מקסימה לשיר ; ערב של שושנים ; להקת הדודאים https://youtu.be/mXFRmCxYSIY

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2020 21:58 לינק ישיר 

בס"ד

קבלתי אתזה ואהבתי

*להיות רווק/ה / החלק היומי / סיון רהב-מאיר:*

בט"ו באב כותבים על המתחתנים, אבל אולי בעצם צריך לכתוב על רווקים. במקור זה הרי החג של אלה שחיפשו ביום הזה את החצי השני שלהם. אז הנה כמה מילים שכתב הרב יוני לביא למגזר הפחות-מדובר – הרווקים:

"להיות רווק זה לראות את החבר שלך נשוי+3, את אחותך הקטנה בהיריון ואת השכנים מהקומה מעל חוגגים אירוסים לבנם – ועדיין להאמין שה' לא שכח אותך ויום יבוא וגם תורך יגיע.

להיות רווק זה להבין שתקופת החיפוש המתארכת אינה סרח עודף שאם רק היה אפשר היית מדלג מעליו. זהו סוג של 'היריון' שאמור להוליד בתוכך כוחות ויכולות שישמשו אותך בהמשך החיים.

להיות רווק זה להאמין שאין דייטים מיותרים. כל מפגש שאלוקים מסדר לנו הוא שיעור חשוב לחיים.

להיות רווק זה לסיים דייט כושל ולחשוב: אוקיי, אז למי היא בכל זאת יכולה להתאים?

להיות רווק זה לסרב לצאת עם מישהי שלא נראית מתאימה לך רק כי לחצו עליך ש'מה איכפת לך? מקסימום הפסדת ערב'. אלוקים ברא לנו לב רגיש ואסור לשחק בו סתם.
להיפתח, להיחשף ולהתאכזב שוב ושוב מותיר אותו שחוק ושרוט.

להיות רווק זה לדעת שמראה חיצוני הוא דבר חשוב, ולגיטימי לחפש מישהי שתאהב את איך שהיא נראית, ויחד עם זאת לזכור שבעולם ששטוף בתרבות הוליוודית גדושת איפור ופוטושופ המבט של כולנו מסונוור וחלק מהמודלים שאנו מחפשים קיימים יותר בסרטים מאשר בחיים.

להיות רווק זה לשנן שוב ושוב לעצמך ולפעמים להזכיר לאלו ששכחו: לפני שאני רווק אני קודם כל בן אדם. אני בן/בת ואח, חבר ועמית לעבודה. אני מוכשר ויצירתי ויש לי תחביבים ועולם רוחני. אני לא 'חצי בן אדם'. כשהקב"ה נתן לי הבוקר עוד יום של חיים – הוא ידע בדיוק מה הוא עושה.

ט"ו באב שמח"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2020 22:07 לינק ישיר 

רציף כתב:

וברשותכם, שיר אהבה ממיס לבבות, שיר שהוא שלאגר, או היה לפחות שלאגר אגדי עם המוני ביצועים ; ערב של שושנים, של להקת הדודאיםhttps://youtu.be/Mx1UXlO3vsAמוקדש לכל חברי הפורום היקרים, שנזכה לטוב הנראה והנגלה, אמן

בס"ד

תודה על כל ההקדשות...

השיר הזה באמת מיוחד ורומנטי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2020 00:00 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

קבלתי אתזה ואהבתי

*להיות רווק/ה / החלק היומי / סיון רהב-מאיר:*

בט"ו באב כותבים על המתחתנים, אבל אולי בעצם צריך לכתוב על רווקים. במקור זה הרי החג של אלה שחיפשו ביום הזה את החצי השני שלהם. אז הנה כמה מילים שכתב הרב יוני לביא למגזר הפחות-מדובר – הרווקים:

"להיות רווק זה לראות את החבר שלך נשוי+3, את אחותך הקטנה בהיריון ואת השכנים מהקומה מעל חוגגים אירוסים לבנם – ועדיין להאמין שה' לא שכח אותך ויום יבוא וגם תורך יגיע.

להיות רווק זה להבין שתקופת החיפוש המתארכת אינה סרח עודף שאם רק היה אפשר היית מדלג מעליו. זהו סוג של 'היריון' שאמור להוליד בתוכך כוחות ויכולות שישמשו אותך בהמשך החיים.

להיות רווק זה להאמין שאין דייטים מיותרים. כל מפגש שאלוקים מסדר לנו הוא שיעור חשוב לחיים.

להיות רווק זה לסיים דייט כושל ולחשוב: אוקיי, אז למי היא בכל זאת יכולה להתאים?

להיות רווק זה לסרב לצאת עם מישהי שלא נראית מתאימה לך רק כי לחצו עליך ש'מה איכפת לך? מקסימום הפסדת ערב'. אלוקים ברא לנו לב רגיש ואסור לשחק בו סתם.
להיפתח, להיחשף ולהתאכזב שוב ושוב מותיר אותו שחוק ושרוט.

להיות רווק זה לדעת שמראה חיצוני הוא דבר חשוב, ולגיטימי לחפש מישהי שתאהב את איך שהיא נראית, ויחד עם זאת לזכור שבעולם ששטוף בתרבות הוליוודית גדושת איפור ופוטושופ המבט של כולנו מסונוור וחלק מהמודלים שאנו מחפשים קיימים יותר בסרטים מאשר בחיים.

להיות רווק זה לשנן שוב ושוב לעצמך ולפעמים להזכיר לאלו ששכחו: לפני שאני רווק אני קודם כל בן אדם. אני בן/בת ואח, חבר ועמית לעבודה. אני מוכשר ויצירתי ויש לי תחביבים ועולם רוחני. אני לא 'חצי בן אדם'. כשהקב"ה נתן לי הבוקר עוד יום של חיים – הוא ידע בדיוק מה הוא עושה.

ט"ו באב שמח"

נשלח מהאנדרואיד שלי

וואו מדהים , מזדהה כל כך , תודה ששיתפת 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2020 11:01 לינק ישיר 

בס"ד

תודה רבה

בשמחה מתוקה

היום קמתי כזו...לא יודעת...מרגישה לא טוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2020 00:22 לינק ישיר 

קה ריבון עלם. יצירה מדהימה. מוקדש לכולם. זה שיר חיזוק לכולנו..https://youtu.be/FJMYP5ku1UI

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 07/08/2020 00:31:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 05:26 לינק ישיר 

בס"ד

תודה רבה רציף

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2020 05:42 לינק ישיר 

בס"ד

ולהקדושע היויימיס (שכבר לא ממש יויימיס)

מוקדש לרציף היקר,סטאטית,בתימן,אדם,סתם בחור,טום המנהל,קייט,מגורן,דניאל ולכל חברי הפורום הנכבד
וכמובן מאחלת לחולים רפואה שלימה בקרוב...
ולמבודדים?שתצאו בקרוב מתוך בריאות ושמחה

אז מה מקדישה להיום?

מקבץ שירים מיוחד שתכף נגלה...

ו...הרצאה מתוקה של הרב פנגר...משהו ממש מחכים ומתוק ששמעתי היום...

מאחלת לכולם ליל שישי שמח...ולילה טוב ומבורך(אצלי זה לילה(;) וחלומות חסידיים קסומים

באהבה,

חייכנית

נ.ב

סטאטית, רציתי לכתוב היום את הסיפורים...בסוף זה לא יצא...בעז"ה בהזדמנות

כבר הקישורים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2020 05:54 לינק ישיר 

https://youtu.be/9WMf3G1NrPUמצאתי לכם משהו,שהוא משהו משהו;)...תשמעו אפילו כמה שירים ותרגישו שנולדתם מחדש;)...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/08/2020 06:02:01

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2020 05:57 לינק ישיר 

https://youtu.be/p_I77UFQ2_Qהרצאה מיוחדת...לכל מי שחשוב לו להצליח בחיים;)...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/08/2020 06:03:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2020 06:44 לינק ישיר 

https://youtu.be/UDuCfzlR_psראיתי שהקישור של המקבץ לא עובד אצלי...איני יודעת מה אצלכם;)...ניסתי למצוא את הקישור שוב המון זמן אך יש תקלה ולא מצאתי...מקווה שאדם/רציף יעזרו לי למצוא אותו;)...בינתיים הלכתי לחפש משהו חדש!לקח לא מעט זמן,כי לא את הכל אהבתי...אז הנה לכם משהו מיוחד,לא פחות,שסוף סוף מצאתי ;)תהנו...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/08/2020 06:53:10

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/08/2020 06:54:36

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/8/2020 00:23 לינק ישיר 

שבוע נפלא, אודי דוידי, אהבת עולם, מוקדש לכולם, ולעצובים כולם https://youtu.be/3o0e3m9xAew

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 02:58 לינק ישיר 

בס"ד

רציף אתה עצוב?(;

ומה עם להקדיש לי שיר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/8/2020 18:39 לינק ישיר 

www.facebook.com/shlish/videos/10155817870664280/?sfnsn=mo&d=n&vh=e

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 19:54 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

רציף אתה עצוב?(;

ומה עם להקדיש לי שיר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

חייכנית, איזה סיגנון שיר את מזמינה ?... שמח ?...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מוקדש ל.... אשכול 3
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 48 49 50 ... 104 105 106 לדף הבא סך הכל 106 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.