| נשלח ב-14/8/2020 02:18 |
|
| |
בס"ד אז כן הפסקתי באמצע...רק בשבילכם  מוזמנים להינות ולצפות ביחד איתי במיסטר בין האגדי...  ... מקדישה אתזה כמובן לסטאטית ולכל חולי הקורונה והמבודדים...מאחלת שתבריאו בעז"ה במהרה! ובעצם מקדישה זאת,לכולנו שמתמודדים עם כל התקופה הזו בגבורה ב"ה:)  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/08/2020 02:21:46
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2020 03:21 |
|
| |
יאללה עם הסינון הזה..חחח... לא נפתח לי..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2020 03:42 |
|
| |
בס"ד חחחח אוקי אז אספר לך סצנה אחת מצחיקה  הוא רצה לשים מעטפה בתיבת הדואר המרכזית,אך כשניסה להדביק את הבול, הוא בלע את הבול בטעות  בדיוק הגיעה אישה עם המון שקיות בידיה ובקושי הצליחה לשים את המכתב בתיבה... הוא "עזר" לה וכשהלכה הצליח בתחכום עם אדי הרכב להוציא את הבול ולהדביקו למעטפתו בעזרת "דבק" של סוכריה שנדבקה לו,בכיס חליפתו  אך בדיוק שניסה לשים את מעטפתו בתיבה, הגיעה רוח והעיפה את מכתבה של האישה ובנוסף לזה, בדיוק הגיע ה"אוסף דואר" האישה בדיוק חזרה מהקניות וראתה את מכתבה בריצפה...היא רצה לכיוון העובד שעמד סמוך לתיבה כדי שייקח את מכתבה... מיסטר בין נלחץ ורצה להסתתר מפניה ונכנס חיש קל לתוך התיבה הענקית... ונתקע שם... כשניסה לגרום לאנשים לשים לב אליו.אף אחד לא שמע. הוא הוציא את עניבתו מהחריץ. אך מי ששם לב? היה כלב שתפס את עניבתו בפיו ומשך אותה כלפי מטה...כשמיסטר בין כמעט נחנק.. שם... לבסוף הגיע שוב העובד של הדואר וכשפתח את התיבה,הוא יצא משם עם רגליים מקופלות.... כשהעובד מתפלא על ה"מציאה" המוזרה...  ולבסוף הדובדבן שבקצפת המפתח של רכבו נפל לביוב מזדמן  ... _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/08/2020 04:08:03
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2020 04:11 |
|
| |
בס"ד הרצאה תוססת לכבוד שבעס, פרשת ראה  מפי הרב אשכנזי...שיסביר לנו אף מדוע ראש השנה בחודש תשרי ולא בחודש ניסן? ומדוע אנחנו צריכים לבקש סליחות למרות שאנחנו משתדלים תמיד להיות "טובים" ו"בסדר"  אולי אתזה גם סטאטית,תוכל לראות?!  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/08/2020 04:12:25
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2020 04:50 |
|
| |
בס"ד ו...להקדושע היויימיס  מוקדש לכל ציפורי הלילה  לרציף היקר,לסטאטית ובני משפחתה  ,לבתימן,לאדם ה1,לסתם בחור,אנו,גרושי,טום,תותי,אליפלת,דניאל,ישעיהו,מגורן,קייט,רוסליה ועוד ועוד חברים  וכמובן לכל חולי הקורונה , מאחלת רפואה שלימה בקרוב ולמבודדים?שיצאו מתוך בריאות ושמחה...  מקדישה מקבץ שירים מיוחד ומקפיץ מאד  כמובן עם הרבה אנרגייה טובה  מאחלת לכולם ליל שישי שמח וכמובן חלומות חסידיים קסומים  באהבה, חייכנית  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/08/2020 04:51:25
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2020 04:54 |
|
| |
|
| נשלח ב-14/8/2020 11:05 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | מוזיקת פלמנקו, שמעתי שרבי שלמה קרליבך טוען שהמוזיקה הזאת הגיעה מבית המקדש, מכל מקום ברור שלמוזיקה הזאת יש שורשים יהודים וספרדים ועוד, ומשולב בה כלים עתיקים ומיוחדים,פלמנקו זה ריקודים,, אז חיפשתי קצת ומצאתי קליפ נקי יחסית, וקטע עדין ויפהפה, מוקדש לחייכנית, ולסטאטית ואחיותיה, לבתתימן המדהימות, אדם, טום וכל החברים המדהימים כולם, אך טוב וחסדhttps://youtu.be/mrKWm3q6wYM |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2020 11:34 |
|
| |
העמרנים ; אם ננעלו
https://youtu.be/VIDMWNCiKsU
איזה מתיקות עלאית של שירים !
מוקדש לחייכנית הגדולה, סטאטית, תחזיקי מעמד, בתתימן, טום, אדם, רציף, לא סתם, קייטי, יפהפיה, מגורן, וכל החברים כולם
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2020 15:46 |
|
| |
בס"ד תודה רבה רציף על כל ההקדוישיעס...שה' ישלח לך המון שפע ברוכע והצלוחע בכל המצטויירך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|