| נשלח ב-30/8/2020 02:28 |
|
| |
וואו חייכנית את ממש מגזימה , את לא יכולה עכשו לוותר על כל החיים שלך בגלל הקורונה .. כמה זמן לדעתך תוכלי לשרוד ככה ??
אני חושבת שאת צריכה לחזור לרקוד וגם לחזור לדייטים.. אם את ממש מתלבטת תשאלי דעת תורה. אם את מחליטה על דעת עצמך לא בטוח שאת עושה בכך את ה"ונשמרתם" שה' רוצה ממך...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 03:13 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
נ.ב
בזמן השואה אנשים הסתתרו מהנאצים במרתפים,5 שנים ושרדו...
אז ב"ה לנו יש אוכל בשפע ואין נאצים בסביבה... אך עדיין לוותר על תאוות גשמיות/רוחניות? ניתן. לשמור על ריחוק? ניתן. למעט ביציאות לא הכרחיות? ניתן.
אנחנו באמצע מגיפה שגובה קורבנות בכל יום כשיש ביניהם גם אנשים צעירים ואף ההורים שלנו בסכנה! כי מתו אף אנשים בני 40-50!ורופאים בדקו וראו שזה מזיק לטווח הארוך אף לאנשים צעירים ובריאים!כך שלא מבינה מה הפזיזות לסכן חיים ובריאות על תאוות? על כל בחור/ה מוטלת החובה לשמור על בריאותו ובריאות משפחתו...
ולצורך שידוך?במיוחד אם מורידים מסכה חייבים לשאול רב...אני פשוט כרגע לא מרגישה שמישהו שווה שאסכן את חיי עבורו... כשארגיש כך? אשאל רב וכמובן שאנלא בעד לסכן הורים במידה ועושים זאת.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2020 03:14:14
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 11:26 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | האוקראינים מתנגדים שיבואו אליהם גם מהפחד שהם ידבקו... אני חושבת שאם הם יסעו לאומן כל הנוסעים ידבקו. אבל זכותם לקחת את האחריות על עצמם ולחזור כולם למלונית ביחד לבידוד של שבועיים. בכללי אני חושבת שהמגיפה הזאת יצאה קצת משליטה , רק המסכות ממתנות קצת את ההדבקה. |
|
האוקראינים נקרעים בין תאוות בצע לפחד מהמחלה. בסופו של דבר אם ביבי באמת ירצה זה יקרה. הבעיה שגמזו שלח מכתב שכעת מפורסם שם בעיתונאים בהקשרים הכי אנטישמיים שאפשר. אידיוט נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 11:27 |
|
| |
אין הגיון בלאסור אוקראינה שוב להתיר הפגנות. אין הגיון בלהתיר ים ולאסור בתי כנסת. אנחנו מדינה יהודית דמוקרטית בדגש על יהודית לפני הדמוקרטית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 11:29 |
|
| |
עקב ביטול הטיסות לאומן חסידי ברסלב הצטרפו להפגנות בבלפור, שזה יפה לראות איך חבורת מאמינים פנאטיים שרובם עבריינים משוגעים ומסוממים שרוקדים מוזר ומדברים בססמאות מטומטמות עכשיו מפגינים עם חסידי ברסלב
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי סתםבחור ב- 30/08/2020 11:30:11
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 11:42 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
אני פשוט כרגע לא מרגישה שמישהו שווה שאסכן את חיי עבורו... כשארגיש כך? אשאל רב |
|
חייכנית חמודה את לא מסתכנת בשביל אף אחד חוץ מעצמך. אם את מעוניינת למחוק את שנת 2020 מהחיים שלך כאילו לא הייתה כי לא התקדמת בה בכלל, בבקשה. הסיכון הוא בשביל עצמך והחלומות שלך ואפילו אם תחלי, תתפללי להשם שתרפאי ואז תוכלי להתנהל בלי חחש בכלל. בכל מקרה ממליץ לך לקרוא קצת על חרדות יתר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 11:52 |
|
| |
אני דווקא לא רואה בעיה בלא לצאת לפגישות אם לא מרגישים בנוח עם זה, כל עניין השידוכים תלוי בהרגשה אישית בסופו של דבר. (כמו למשל מישהי שרוצה לעשות דיאטה שנה לפני שמתחילה פגישות)
ויש עוד הרבה דברים לעשות ב2020 חוץ משידוכים. אם כבר הפוך, שנה שיצאת לשידוכים ולא התחתנת זה שנה (וגם ויזה) מבוזבזת.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 13:23 |
|
| |
אדן אתה צריך להתחיל לעשות דייטים בסטייל מינימלי של בקבוק קולה מקסימום:) חייכנית לא אומרת שהיא נמנעת רק מפגישות אלא מהכל פחות או יותר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 15:26 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
בס"ד
נו ובתוך קפסולה של 50 ברסלבים, לא ניתן להידבק? כבר אחי בישיבה הוריד מסכה על השבוע הראשון!הבטיחו קפסולות אבל לא עשו!רק אחרי החגים אולי! שז"א? שזה מסכן את הוריי ואותנו!והוא חזר השבת הביתה מהישיבה!
קשה ללמוד כך! ולגברים אין סבלנות למסכות וריחוקים...וכמובן לא לברסלבים "המיושבים"
בקשר לשוטרים? זה אכן מזעזע!השוטרים שלנו מאד ברוטליים ולא אנושיים! לדעתי הם צריכים לעבור קורס דחוף בזה....
נ.ב אולי קפסולות יתאימו לגרמנים יקים. לא לישראלים עם דם חם
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2020 01:13:01 |
|
כתבתי קפסולות בתור דוגמה קטנה, יש מערך שלם של אמצעי זהירות קפדניים, כמו בדיקות חום ועוד ועוד, את לא מאמינה להם ונואמת כאן ניאומים. את צריכה עכשיו לצאת מהבית ! אח שלך הגיע מהישיבה והוא לא שמר על עצמו !..... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2020 15:42 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | עקב ביטול הטיסות לאומן חסידי ברסלב הצטרפו להפגנות בבלפור, שזה יפה לראות איך חבורת מאמינים פנאטיים שרובם עבריינים משוגעים ומסוממים שרוקדים מוזר ומדברים בססמאות מטומטמות עכשיו מפגינים עם חסידי ברסלב
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי סתםבחור ב- 30/08/2020 11:30:11 |
|
חחח איזה תיאור ..
|
|
|
|
|